Du er landet på Pendel-lampe.dk, det helt rigtige sted at finde Belid pendel. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Belid pendel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Picasso Pendel Mat Sort Ø380 LED – Belid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Picasso Pendel Mat Sort Ø380 LED – Belid” fås til 2099,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Joakim Fihn for Belid Picasso Pendel Mat Sort/Mat Sort Ø380 LED er en ret lækker lampe i et klassisk design – Designet af Joakim Fihn i samarbejde med Belid.
Picasso Pendel Mat Sort/Mat Sort Ø380 LED er en del af Picasso serien fra Joakim…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Primus II Pendel Ø430 Mat Hvid E27 – Belid

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Primus II Pendel Ø430 Mat Hvid E27 – Belid til kun 1549,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Jan Eskil Eskilsson for Belid Primus II Pendel Ø430 Mat Hvid E27 er den klassiske pendel man kender og elsker – Designet af Jan Eskil Eskilsson for Belid i midt 80erne. Primus pendlerne er stadig ligeså populære i dag, som de var da de kom…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Picasso Pendel Mat Oxid Ø380 LED – Belid

Næste anbefaling er “Picasso Pendel Mat Oxid Ø380 LED – Belid”.

Dagens bedste tilbud på “Picasso Pendel Mat Oxid Ø380 LED – Belid” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 2299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Joakim Fihn for Belid Picasso Pendel Oxid Ø380 LED er en ret lækker lampe i et klassisk design – Designet af Joakim Fihn i samarbejde med Belid.
Picasso Pendel Oxid Ø380 LED er en del af Picasso serien fra Joakim Fihn og Belid.
hele serie…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Gloria Pendel Ø67 Brass/Smoke – Belid

Produkt nummer 4 på vores “Belid pendel-liste” er Gloria Pendel Ø67 Brass/Smoke – Belid som du lige nu kan købe for 9699,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Belid for Belid Gloria Pendel Ø67 Brass/Smoke fra de dygtige svenske designere hos mærket Belid er en utrolig elegant og spændende pendel, der kombinerer en række forskellige udtryk.
Lampen, der ved første øjekast måske kan forveksles med en ly…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

6: Picasso Pendel Mat Hvid Ø380 LED – Belid

Forhandlerens beskrivelse:
Design Joakim Fihn for Belid Picasso Pendel Mat Hvid Ø380 LED er en ret lækker lampe i et klassisk design – Designet af Joakim Fihn i samarbejde med Belid.
Picasso Pendel Mat Hvid Ø380 LED er en del af Picasso serien fra Joakim Fihn og Belid.
he…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

7: Diablo Pendel Ø200 Mat Sort – Belid

Forhandlerens beskrivelse:
Design Joakim Fihn for Belid Koncept Diablo pendlen i farvekombinationen Mat Sort, er en meget flot og dekorativ lampe.
Unikt design blandet med en flot og eksklusiv farvekombination.
En eminent lampe-serie, som består både af pendler, bord- og gul…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

8: Primus I Pendel Ø430 Hvid/Krom E27 – Belid

Sidste produkt på vores liste er Primus I Pendel Ø430 Hvid/Krom E27 – Belid som vi har fundet til 1549,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Jan Eskil Eskilsson for Belid Primus I Pendel Ø430 Hvid/Krom E27 er den klassiske pendel man kender og elsker – Designet af Jan Eskil Eskilsson for Belid i midt 80erne. Primus pendlerne er stadig ligeså populære i dag, som de var da de kom…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Belid pendel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Belid pendel:

Dyreste Belid Pendel på listen er Gloria Pendel Ø67 Brass/Smoke – Belid fra Lampemesteren.dk med en pris på 9699.00. Billigste udvalgte Pendel er Belid glas til Vienda lamper – pendel som du kan købe for 219.00 hos LampeGuru.dk. Forskellen på de to priser er 9480 kr. – de 8 Belid Pendel vi har fundet koster i gennemsnit 46261.13 kr.
Ovenstående Belid Pendel data og priser er hentet fra 8 butikker (Lampemesteren.dk, Luxlight.dk, Coop.dk, Homeshop.dk, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, LampeGuru.dk, vvs.dk). Alle Belid Pendel tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pendel guides:

Fandt du ikke det rigtige Pendel blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pendel: