Du er landet på Pendel-lampe.dk, det helt rigtige sted at finde Nordlux langbordspendel. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordlux langbordspendel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordlux Lilt langbordspendel m/3-trins-dæmp – stål

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “Nordlux Lilt langbordspendel m/3-trins-dæmp – stål” fås til 1699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:

Lilt er en loftslampe, der kombinerer funktionalitet med et stilfuldt, minimalistisk design.
Lampen er udstyret med en indbygget 3-trins lysdæmper, der giver mulighed for let at justere lysstyrken i tre trin gennem vægkontakten.
Perfekt til at kunne indstille lyset afhængigt af situationen eller behovet.
Lilt har en lysoverflade langs hele lampen, hvilket bidrager til et godt lys og en god lysfordeling.
Derudover er lampen udstyret med integreret LED-belysning, der spreder et varmt hvidt lys på 2700K.
Lampen bidrager med et moderne strejf til hjemmet og passer perfekt over spisebordet eller køkkenøen.
Ledningslængde: 200 cm kabel + ledning.
Fås i sort og børstet stål.
Integreret LED-belysning.

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: Nordlux Contina langbordspendel – messing

  • Dagens pris: 929,- kr.
  • Fundet hos LightShop DK
  • Mærke: Nordlux
  • Farve: Messing

Sidste produkt på vores liste er Nordlux Contina langbordspendel – messing som vi har fundet til 929,- hos LightShop DK.

Forhandlerens beskrivelse:

Contina kombinerer attraktivt design og funktion, hvor det er de nøje udvalgte detaljer, der gør, at serien skiller sig ud og gør den helt unik.
Lysrammen afsluttes med en kugleformet glaskugle i opalhvidt glas, der skjuler lyskilden og spreder et smukt blændfrit lys i rummet og bidrager til et elegant udtryk.
Contina er en eksklusiv lang pendel med tre lyskilder i den smukkeste messing, der tilfører varme og en hyggelig følelse til det lyse skandinaviske interiør.
Det smalle design gør, at pendulet ikke fylder for meget i rummet eller slører udsynet, og det er derfor perfekt over det lange middags- eller køkkenbord.

Se hos LightShop DK ❯❯

Dyreste Nordlux Langbordspendel på listen er Nordlux Lilt langbordspendel m/3-trins-dæmp – stål fra Lampegiganten DK med en pris på 1699.00. Billigste udvalgte Langbordspendel er Nordlux Contina langbordspendel – messing som du kan købe for 929.00 hos LightShop DK. Forskellen på de to priser er 770 kr.
Ovenstående Nordlux Langbordspendel data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampegiganten DK, LightShop DK). Alle Nordlux Langbordspendel tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Langbordspendel guides:

Fandt du ikke det rigtige Langbordspendel blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Langbordspendel: