Du er landet på Pendel-lampe.dk, det helt rigtige sted at finde Philips langbordspendel. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Philips langbordspendel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Philips Hue Ensis Langbordspendel

  • Dagens pris: 3354,- kr.
  • Fundet hos AndLight DK
  • Mærke: Philips

Sidste produkt på vores liste er Philips Hue Ensis Langbordspendel som vi har fundet til 3354,- hos AndLight DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Philips Koncept: Hue Ensis Langbordspendel fra Philips er den perfekte lampe til at skabe det helt rette lys.
Den slanke lange lampekrop, hænger flot over langbordet, om det så er spisebordet eller mødelokalet.
Du kan selv vælge om pære…

Se hos AndLight DK ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Philips langbordspendel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Philips langbordspendel:

Dyreste Philips Langbordspendel på listen er Philips Hue Ensis Langbordspendel fra AndLight DK med en pris på 3354.00. Billigste udvalgte Langbordspendel er Philips Hue Ensis Langbordspendel som du kan købe for 3354.00 hos AndLight DK. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Philips Langbordspendel vi har fundet koster i gennemsnit 3354 kr.
Ovenstående Philips Langbordspendel data og priser er hentet fra 1 butikker (AndLight DK). Alle Philips Langbordspendel tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Langbordspendel guides:

Fandt du ikke det rigtige Langbordspendel blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Langbordspendel: