Du er landet på Pendel-lampe.dk, det helt rigtige sted at finde Creative Collection pendel. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Creative Collection pendel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Thora, Pendel by Creative Collection (D: 40 cm. H: 99 cm., Natur)

  • Dagens pris: 1395,- kr.
  • Fundet hos ES Furniture
  • Mærke: Creative Collection

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos ES Furniture.

Her kan “Thora, Pendel by Creative Collection (D: 40 cm. H: 99 cm., Natur)” fås til 1395,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Thora pendel fra Creative Collection er lavet af Raffia, som er et naturligt materiale.
Den er vævet i hånden, hvilket også betyder, at der kan forekomme variationer i farve og form. Lys dit værelse op med denne smukke lampe, som er perfekt til brug både…

Se hos ES Furniture ❯❯

2: Wanda, Pendel, Bomuld by Creative Collection (D: 36 cm. H: 106 cm., Natur)

  • Dagens pris: 1599,- kr.
  • Fundet hos Likehome.dk
  • Mærke: Creative Collection

Sidste produkt på vores liste er Wanda, Pendel, Bomuld by Creative Collection (D: 36 cm. H: 106 cm., Natur) som vi har fundet til 1599,- hos Likehome.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Wanda pendel fra Creative Collection er håndlavet af bomuld.
Lys dit værelse op med denne smukke lampe.
Denne lampe er håndlavet og har så mange lækre detaljer.
Den er perfekt til brug både indendørs eller på den overdækkede veranda….

Se hos Likehome.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Creative Collection pendel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Creative Collection pendel:

Dyreste Creative Collection Pendel på listen er Wanda, Pendel, Bomuld by Creative Collection (D: 36 cm. H: 106 cm., Natur) fra Likehome.dk med en pris på 1599.00. Billigste udvalgte Pendel er Thora, Pendel by Creative Collection (D: 40 cm. H: 99 cm., Natur) som du kan købe for 1395.00 hos ES Furniture. Forskellen på de to priser er 204 kr. – de 2 Creative Collection Pendel vi har fundet koster i gennemsnit 1497 kr.
Ovenstående Creative Collection Pendel data og priser er hentet fra 2 butikker (ES Furniture, Likehome.dk). Alle Creative Collection Pendel tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pendel guides:

Fandt du ikke det rigtige Pendel blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pendel: