Du er landet på Pendel-lampe.dk, det helt rigtige sted at finde Fabbian pendel. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fabbian pendel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Freeline Pendel Bronze 300 cm 3000K – Fabbian

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Freeline Pendel Bronze 300 cm 3000K – Fabbian” fås til 5229,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Flynn Talbot for Fabbian Koncept Freeline Pendel Bronze300 cm 43,2W er en helt simpel pendel med et helt let design.
Den slanke lampe består af et aluminiumsrør med integreret LED, der hænger i to wirer fra loftet, så den nærmest svæver diskre…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Aérostat Pendel Ø33 Sort – Fabbian

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Aérostat Pendel Ø33 Sort – Fabbian til kun 5303,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Guillaume Delvigne for Fabbian Koncept Den unge designer Guillaume Delvigne, er den talentfulde skaber af denne samling af dekorative lamper, lavet af skinnende hvidt blæst glas.
Delvigne ville lave et objekt, der var lettere en…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Freeline Pendel Sort 300 cm 3000K – Fabbian

Næste anbefaling er “Freeline Pendel Sort 300 cm 3000K – Fabbian”.

Dagens bedste tilbud på “Freeline Pendel Sort 300 cm 3000K – Fabbian” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 5229,- kr.

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Olympic 3 Pendel Bronze – Fabbian

Sidste produkt på vores liste er Olympic 3 Pendel Bronze – Fabbian som vi har fundet til 26649,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Lorenzo Truant for Fabbian Koncept Olympic 3 Pendel er en skulpturel pendel med et helt let design.
Den minimalistiske lampe består af tre ringe, med skærme i plastmateriale og bronzelakeret aluminium. De tre ringe er flettet sammen i forskell…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Fabbian pendel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Fabbian pendel:

Dyreste Fabbian Pendel på listen er Olympic 3 Pendel Bronze – Fabbian fra Lampemesteren.dk med en pris på 26649.00. Billigste udvalgte Pendel er Fabbian Beluga Pendel Hvid Opal som du kan købe for 1763.00 hos AndLight DK. Forskellen på de to priser er 24886 kr. – de 4 Fabbian Pendel vi har fundet koster i gennemsnit 107008.75 kr.
Ovenstående Fabbian Pendel data og priser er hentet fra 3 butikker (Lampemesteren.dk, AndLight DK, Erling Christensen Møbler). Alle Fabbian Pendel tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pendel guides:

Fandt du ikke det rigtige Pendel blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pendel: