Bedste Verner Panton Pendel - se top 48

blandt 48 pendeller fra 2 forskellige brands
Udsalg - spar 33 % Verner Panton Globe Messing Pendel Lille

Fundet hos AndLight DK og 3 andre - spar 4.476 kr.

Verner Panton Globe Messing Pendel Lille

9.019 kr. 13495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Globe Messing Pendel Lille:

Dansk designer pendel VP Globe fra VERPAN Verner Panton, designeren af denne model, designede i 1960'erne og 1970'erne en serie af lamper bestående af en række kugleformede pendellamper. De ligner alle hinanden relativt meget, men adskiller sig fra hinanden ved det underliggende system af reflektorer. VP Globe har aluminiumsreflektorer i messing, orange og blå inde i den gennemsigtige plastkugle, som leder lyset - på en sådan måde, at det hovedsageligt slipper ud til siderne og ikke udsender noget retningsbestemt lys opad eller nedad. Derfor er VP Globe pendelarmaturet bedst egnet som en lysdispenser i rummet. Den danske arkitekt og designer Verner Panton (1926-1998) opnåede verdensomspændende berømmelse og anerkendelse primært gennem sine møbler, f.eks. Panton-stolen fra 1960'erne, og sine lamper. Som du kan se på Panton-stolen, var stærke, udtryksfulde farver og materialet plast en af hans store inspirationskilder. Hans designs produceres i dag igen af det danske firma VERPAN. Hver lampe er indgraveret med hans navn og har et ægthedscertifikat.

  Farve
 • Messing
 • Size
 • ø40
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Verner Panton Fun 11DM Pendel Messing & Perlemor

Fundet hos AndLight DK og 3 andre - spar 4.986 kr.

Verner Panton Fun 11DM Pendel Messing & Perlemor

10.009 kr. 14995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Fun 11DM Pendel Messing & Perlemor:

Mange ser Fun-kollektionen fra Verpan som et af Verner Pantons største mesterværker inden for lysdesign. Lige siden 1964 har denne loftslampe bragt glæde og et væld af historier.

FUN 11DM Messing er en stor pendel med en fem-ring messingfinishramme. Skiverne er forbundet med små ringe. Inklusiv tagkop.

 

...
  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Verner Panton Spiral SP1 Pendel Sølv

Fundet hos AndLight DK og 3 andre - spar 5.967 kr.

Verner Panton Spiral SP1 Pendel Sølv

13.028 kr. 18995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP1 Pendel Sølv:

Spiral-kollektionen er ikke kun et godt eksempel på Pantons eksperimentelle tilgang til farver og former, men også et studie i, hvordan et objekt kan interagere med sine omgivelser gennem refleksion, lyd og bevægelse.

Spiral SP1 Gold er en stor pendelloftslampe med en enkelt klynge guldspiraler.

 

...
  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Verner Panton Fun 10DM Pendel Krom & Perlemor

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 2.905 kr.

Verner Panton Fun 10DM Pendel Krom & Perlemor

6.590 kr. 9495,92 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Fun 10DM Pendel Krom & Perlemor:

Pendellampe Fun 10DM fra VERPAN hængt op med iriserende perlemorskæder. Varemærket for armaturserien Fun by VERPAN er de iriserende kæder af perlemorsskiver, der falder i kaskader i forskellige længder fra metalringene. I tilfældet med Fun 10DM pendellampen er der fire metalringe, der danner grundlaget for dette designstykke og giver den nødvendige plads til de utallige muslingeskaller, der er forbundet med små ringe af rustfrit stål. Fascinerende farvenuancer og samspillet mellem de iriserende perlemorsoverflader og lyset tiltrækker beskuerens opmærksomhed på Fun 10DM senest når lyset tændes. Og hvorfor denne vedhængslampe er en ægte perle, ikke kun visuelt, men også akustisk, bliver tydeligt, når en lille brise strejfer muslingekæderne. Som et vindspil fylder de harmoniske, bløde lyde fra de blidt bevægelige muslingeskalplader rummet. Den danske designer og arkitekt Verner Pantons kreationer skiller sig ud ved deres originalitet og usædvanlige design. Især i 1960'erne og 1970'erne revolutionerede Panton den internationale verden af møbeldesign med sine avantgarde-designs. Det sømløse materiale plast og legen med gennemsigtighed blev hans centrale designelementer. I 1964, i sin søgen efter et materiale, der kunne forbløffe i samspillet med lys, vakte det iriserende biomineral perlemor danskernes interesse. Inspireret af dette designede han Fun lampeserien, som er kendetegnet ved Pantons leg med gennemsigtighed på den ene side og perlemors fascinerende egenskaber på den anden side.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Verner Panton Spiral SP01 Pendel Guld

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 3.549 kr.

Verner Panton Spiral SP01 Pendel Guld

8.946 kr. 12495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP01 Pendel Guld:

Verner Panton's Spiral SP01 - Pendellampe med glitrende effekt Spiral SP01 pendellampen Spiral SP01 består af utallige spiralformede elementer i skærmen. Spiralerne, der er fremstillet af en særlig plast (Cellidor) og dækket af en blank overflade, er ophængt med små metaløjer fra de fire metalringe, der udgør lampens ramme. Som et gardin omgiver spiralerne lyskilden og giver funklende lysakcenter, der fordeles i rummet, især når en let brise bevæger spiralerne, og de begynder at rotere om deres egen akse. Verner Panton designede Spiral lampeserien i 1969, da han var på toppen af sin kreativitet. I dag er armaturet en af klassikerne og er blevet produceret igen i et par år. Det danske firma VERPAN har taget fat på den berømte arkitekt og designer og samarbejder med Verner Pantons enke, Marianne Panton, så det sikres, at ideer og design bliver gennemført i hendes afdøde mands ånd. Panton-lamperne er forsynet med hans signatur og leveres med et ægthedscertifikat.

  Farve
 • Gold
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Verner Panton Globe Glas Pendel Stor

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 4.926 kr.

Verner Panton Globe Glas Pendel Stor

10.393 kr. 15495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Globe Glas Pendel Stor:

Design: Verner Panton . Koncept: Verner Panton Globe Lampe er en verdensberømt klassiker designet af Verner Panton i 1969 men absolut ikke mindre aktuel i dag. Til dem der ønsker et stilfyldt og unikt hjem. Indeni lampen er der fem lysreflekser...

  Size
 • ø50
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Bordeaux

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 337 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Bordeaux

835 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Bordeaux:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Bordeaux
 • Rød
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Verner Panton Fun 10DM Pendel Messing & Perlemor

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 3.405 kr.

Verner Panton Fun 10DM Pendel Messing & Perlemor

7.590 kr. 10995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Fun 10DM Pendel Messing & Perlemor:

Pendellampe Fun 10DM fra VERPAN hængt op med iriserende perlemorskæder. Varemærket for armaturserien Fun by VERPAN er de iriserende kæder af perlemorsskiver, der falder i kaskader i forskellige længder fra metalringene. I tilfældet med Fun 10DM pendellampen er der fire metalringe, der danner grundlaget for dette designstykke og giver den nødvendige plads til de utallige muslingeskaller, der er forbundet med små ringe af rustfrit stål. Fascinerende farvenuancer og de iriserende perlemorsoverfladers spil med lyset tiltrækker beskuerens opmærksomhed på Fun 10DM senest når lyset tændes. Og hvorfor denne vedhængslampe er en ægte perle, ikke kun visuelt, men også akustisk, bliver tydeligt, når en lille brise strejfer muslingekæderne. Som et vindspil fylder de harmoniske, bløde lyde fra de blidt bevægelige muslingeskalplader rummet. Den danske designer og arkitekt Verner Pantons kreationer skiller sig ud ved deres originalitet og usædvanlige design. Især i 1960'erne og 1970'erne revolutionerede Panton den internationale verden af møbeldesign med sine avantgarde-designs. Det sømløse materiale plast og legen med gennemsigtighed blev hans centrale designelementer. I 1964, i sin søgen efter et materiale, der kunne forbløffe i samspillet med lys, vakte det iriserende biomineral perlemor danskernes interesse. Inspireret af dette designede han Fun lampeserien, som er kendetegnet ved Pantons leg med gennemsigtighed på den ene side og perlemors fascinerende egenskaber på den anden side.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Fun Pendel 3DM Perlemor - Verpan

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 17.699 kr.

Fun Pendel 3DM Perlemor - Verpan

41.296,50 kr. 58995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fun Pendel 3DM Perlemor - Verpan:

XL Loftslampe med 3 klaser af muslingeskaller Mange betragter FUN serien som en af Verner Pantons største mesterværker indenfor belysningsdesign. FUN lamperne afgiver et blødt og naturligt lys, og de lette og sarte muslingeskaller bidrager desuden med bev...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Verner Panton Globe Pendel Lille Krom

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 2.793 kr.

Verner Panton Globe Pendel Lille Krom

7.369 kr. 10995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Globe Pendel Lille Krom:

Verner Panton's VP Globe - designer pendel lys fra Danmark I tresserne og halvfjerdserne i det forrige århundrede skabte Verner Panton en familie af lamper, der omfatter en række sfæriske pendellamper, som alle er konstrueret efter et lignende princip. Den ydre skal består af en gennemsigtig akrylkugle, der afslører armaturets indre. Her er der et system af reflektorer. I tilfældet med VP Globe, en af modellerne fra denne armaturfamilie, er der i alt fem aluminiumsreflektorer i hvid, blå og orange, som er ansvarlige for at lede lyset. De er anbragt således, at lyset hovedsageligt slipper ud til siderne og mindre til toppen eller bunden. Det gør pendellampen særligt velegnet som lysdispenser i rummet. Verner Panton, der blev født på Fyn i 1926 og døde i 1998, anses for at være en af de mest berømte danske designere i det forgangne århundrede. Han blev verdenskendt primært gennem sine møbler, f.eks. Panton-stolen fra 1960'erne, og sine lamper. Han havde en stor begejstring for plast som materiale og for stærke farver. Hans designs produceres nu igen af det danske firma VERPAN. Hver lampe er indgraveret med hans navn og har et ægthedscertifikat.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 39 % Verner Panton Panto Pendel Stor

Fundet hos AndLight DK og 5 andre - spar 5.331 kr.

Verner Panton Panto Pendel Stor

8.164 kr. 13495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Panto Pendel Stor:

Designer vedhæng Panto i sfærisk form Den gennemsigtige akryl, der danner den ydre skal af Panto pendellampen, er helt kugleformet. Skallens gennemsigtighed giver mulighed for at se det indre system af reflektorer, der leder lyset. Tre hvide aluminiumsreflektorer sikrer et blændfrit lys, som i Panto-modellen hovedsageligt er rettet nedad. Derfor er dette pendellysarmatur særligt velegnet til montering over et bord, f.eks. i spisestuen. Panto er en lampemodel af Verner Panton (1926-1998), en af de mest berømte danske designere i det 20. århundrede, som blev belønnet og værdsat verden over især for sine møbler, f.eks. Panton-stolen fra 1960'erne. Hans begejstring for plastik har også påvirket designet af Panto, for den gennemsigtige kugle er ikke lavet af glas, som man umiddelbart kunne tro, men af akryl. Han opnåede stor berømmelse med sine designs i midten af det 20. århundrede, og i dag produceres hans ideer igen af det danske firma VERPAN. Hver lampe er graveret med hans navn og leveres med et ægthedscertifikat.

  Size
 • e27
 • ø50
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Mat Metallic

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 777 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Mat Metallic

957 kr. 1595 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Mat Metallic:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Verner Panton Pantop Pendel Rosa Ø23 cm

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 337 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Rosa Ø23 cm

835 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Rosa Ø23 cm:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Rosa
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Verner Panton Fun 11DM Pendel Krom & Perlemor

Fundet hos AndLight DK og 3 andre - spar 4.306 kr.

Verner Panton Fun 11DM Pendel Krom & Perlemor

8.689 kr. 12995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Fun 11DM Pendel Krom & Perlemor:

Mange ser Fun-kollektionen fra Verpan som et af Verner Pantons største mesterværker inden for lysdesign. Lige siden 1964 har denne loftslampe bragt glæde og et væld af historier.

FUN 11DM er en stor pendel med fem-ring kromramme. Skiverne er forbundet med små ringe. Inklusiv tagkop.

 

...
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Mat Blå

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 337 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Mat Blå

835 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Mat Blå:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Blå
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 29 % Verner Panton Spiral SP2 Pendel Sølv

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 7.890 kr.

Verner Panton Spiral SP2 Pendel Sølv

19.105 kr. 26995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP2 Pendel Sølv:

Verner Panton har designet Spiral SP2 pendlen, og den er blevet produceret hos Verpan. Den blev designet i 1969, og betragtes som værende en klassiker af en lampe. Det er en unik pendel. Den er designet på den måde, at der hænger en lampe oven over den fø...

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Verner Panton Pantop Pendel Grå Sand Ø23 cm

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 337 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Grå Sand Ø23 cm

835 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Grå Sand Ø23 cm:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Grå
 • Sand
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Pantop vedhæng Ø23 (mat sort)

Fundet hos LightShop DK og 4 andre - spar 453 kr.

Pantop vedhæng Ø23 (mat sort)

719 kr. 1109 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Pantop vedhæng Ø23 (mat sort):

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Verner Panton Spiral SP01 Pendel Sølv

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 3.885 kr.

Verner Panton Spiral SP01 Pendel Sølv

8.610 kr. 12495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP01 Pendel Sølv:

Verner Panton's Spiral SP01 - Pendellampe med glitrende effekt Spiral SP01 pendellampen Spiral SP01 består af utallige spiralformede elementer i skærmen. Spiralerne, der er fremstillet af en særlig plast (Cellidor) og dækket af en blank overflade, er ophængt med små metaløjer fra de fire metalringe, der udgør lampens ramme. Som et gardin omgiver spiralerne lyskilden og giver funklende lysakcenter, der fordeles i rummet, især når en let brise bevæger spiralerne, og de begynder at rotere om deres egen akse. Verner Panton designede Spiral lampeserien i 1969, da han var på toppen af sin kreativitet. I dag er armaturet en af klassikerne og er blevet produceret igen i et par år. Det danske firma VERPAN har taget fat på den berømte arkitekt og designer og samarbejder med Verner Pantons enke, Marianne Panton, så det sikres, at ideer og design bliver gennemført i hendes afdøde mands ånd. Panton-lamperne er forsynet med hans signatur og leveres med et ægthedscertifikat.

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Verner Panton Panto Pendel Lille

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 4.398 kr.

Verner Panton Panto Pendel Lille

6.597 kr. 10995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Panto Pendel Lille:

Designer vedhæng Panto i sfærisk form Den gennemsigtige akryl, der danner den ydre skal af Panto pendellampen, er helt kugleformet. Skallens gennemsigtighed giver mulighed for at se det indre system af reflektorer, der leder lyset. Tre hvide aluminiumsreflektorer sikrer et blændfrit lys, som i Panto-modellen hovedsageligt er rettet nedad. Derfor er dette pendellysarmatur særligt velegnet til montering over et bord, f.eks. i spisestuen. Panto er en lampemodel af Verner Panton (1926-1998), en af de mest berømte danske designere i det 20. århundrede, som blev belønnet og værdsat verden over især for sine møbler, f.eks. Panton-stolen fra 1960'erne. Hans begejstring for plastik har også påvirket designet af Panto, for den gennemsigtige kugle er ikke lavet af glas, som man umiddelbart kunne tro, men af akryl. Han opnåede stor berømmelse med sine designs i midten af det 20. århundrede, og i dag produceres hans ideer igen af det danske firma VERPAN. Hver lampe er graveret med hans navn og leveres med et ægthedscertifikat.

  Farve
 • Hvid
 • Size
 • ø40
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 29 % Verner Panton Spiral SP1 Pendel Guld

Fundet hos AndLight DK og 3 andre - spar 5.610 kr.

Verner Panton Spiral SP1 Pendel Guld

13.385 kr. 18995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP1 Pendel Guld:

Spiral-kollektionen er ikke kun et godt eksempel på Pantons eksperimentelle tilgang til farver og former, men også et studie i, hvordan et objekt kan interagere med sine omgivelser gennem refleksion, lyd og bevægelse.

Spiral SP1 Gold er en stor pendelloftslampe med en enkelt klynge guldspiraler.

 

...
  Farve
 • Gold
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Verner Panton Spiral Pendel Mini

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 2.124 kr.

Verner Panton Spiral Pendel Mini

4.871 kr. 6995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral Pendel Mini:

Designer vedhængslampe Spiral Mini af Verner Panton Designet i 1969 er designerpendellampen fra Spiral-serien blevet en af Verner Pantons klassikere. Den danske arkitekt og designers værker er blevet produceret igen i et par år - af firmaet VERPAN, som samarbejder med den afdøde designers enke, Marianne Panton, og som har erhvervet produktions- og distributionsrettighederne til Verner Pantons design. Spiral Mini er en model, hvis lampeskærm udelukkende består af individuelle spiraler, der er ophængt fra tre metalringe i forskellige størrelser rundt om lampen. Selv om de ser metalliske ud, er spiralerne lavet af en speciel plast (Cellidor) og dækket af en skinnende sølvfinish. Den blanke overflade bidrager også i høj grad til den særligt funklende lyseffekt og lysshowet, når f.eks. en brise blæser gennem rummet og spiralerne sættes i bevægelse. Alle lamper af Verner Panton bærer hans signatur og leveres med et ægthedscertifikat.

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Hive pendul (Gul)

Fundet hos LightShop DK og 4 andre - spar 2.623 kr.

Hive pendul (Gul)

4.830 kr. 6995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hive pendul (Gul):

Skulpturelt designet Hive pendellampe Designet af Hive pendellampen udtrykker den danske designer Verner Pantons kreative stil på en meget tydelig måde. Verner Panton (1926-1998) var kendt for sin leg med geometriske former. Han blev ofte inspireret af de organiske silhuetter, der findes i naturen, som også ofte har geometriske former. hive udsender lyset fra den anvendte lampe ikke kun direkte nedad, men også sidelæns i området med de lag, der er stablet oven på hinanden. Dette sker helt blændfrit. en pendellampe, der er lige så velegnet til effektiv rumbelysning som til f.eks. stemningsfuld belysning af et bord i stuen eller spisestuen.

  Farve
 • Gul
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Verner Panton Fun 1DM Pendel

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 2.436 kr.

Verner Panton Fun 1DM Pendel

5.059 kr. 7495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Fun 1DM Pendel:

Blændende designer vedhængslampe Fun 1DM lavet af muslingeskal kæder Designerpendellampen Fun 1DM fra VERPAN er ikke kun visuelt, men også akustisk imponerende. Iriserende plader af ægte perlemor, der er forbundet med små metalringe til kæder i forskellige længder, hænger ned fra tre forkromede metalringe og er udtryk for ren elegance, ikke kun som lyskilde, men også som et rumligt designelement. Navnet "Perlemor" henviser til materialet perlemor - et naturligt kompositmateriale, der hovedsageligt findes i muslingeskaller. Perlemor er kendetegnet ved sin særlige overfladestruktur, som skaber et iriserende skær, når den udsættes for lys. Det er derfor forståeligt, hvorfor Verner Panton valgte perlemor som hovedmateriale til en af sine vigtigste armaturer. Med sin iriserende glans er Fun pendellampen i stand til at fylde hele sit miljø. Og selv ud fra et akustisk synspunkt har denne lampe en særlig charme, for så snart perlemorskæderne begynder at bevæge sig, enten på grund af et lufttræk eller fordi varmen fra lyskilden alene får dem til at vibrere, opstår der et harmonisk lydspil. Verner Panton, der oprindeligt designede møbler til hjemmet, blev berømt for Panton Chair, som endda kom på forsiden af Vogue-magasinet sammen med Kate Moss i 1995. Men Panton har også skabt sig et navn med ekstraordinære værker af lyskunst. Danskeren var en fortaler for innovativt design og elskede at eksperimentere med farver og materialer for at skabe ikke kun møbler, men også hele rumskulpturer med designmæssige kvaliteter.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Verner Panton Pantop Pendel Mint Grå Ø23 cm

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 515 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Mint Grå Ø23 cm

657 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Mint Grå Ø23 cm:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Grå
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 51 % VP Globe 40 Pendel - Verpan

Fundet hos Luxlight.dk og 4 andre - spar 7.210 kr.

VP Globe 40 Pendel - Verpan

5.285 kr. 10995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af VP Globe 40 Pendel - Verpan:

Verner Pantons VP Globe - med "farvet glas" som diffuser De kugleformede pendellamper i VP Globe-serien er alle konstrueret efter samme princip. Den ydre skal er en gennemsigtig kugle af akryl, og det indre består ikke kun af en lyskilde, men også af et fintfølende system af reflektorer. I VP Globe Coloured Glass-modellen er de fem reflektorer eller diffusorer dels lavet af aluminium - malet orange og blå - og dels af røget gråt glas. På denne måde udsendes lyset både til siderne og dæmpes forsigtigt nedad. Det gør denne vedhængslampe perfekt til brug over et spisebord. Verner Panton, designeren af VP Globe, var en dansk arkitekt og designer, der især i 1960'erne og 1970'erne designede mange møbler og lamper, som i dag hører til de klassikere, der er kendt verden over. Plastik som materiale og stærke farver inspirerede ham især i hans arbejde. Hans designs er i nogle år blevet produceret igen af det danske firma VERPAN. Hver af lamperne leveres med et ægthedscertifikat og er indgraveret med Verner Pantons navn.

  Size
 • ø40
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Fun Pendel 4DM Perlemor - Verpan

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 8.999 kr.

Fun Pendel 4DM Perlemor - Verpan

20.996,50 kr. 29995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fun Pendel 4DM Perlemor - Verpan:

XL Loftslampe med 1 klase af muslingeskaller Mange betragter FUN serien som en af Verner Pantons største mesterværker indenfor belysningsdesign. FUN lamperne afgiver et blødt og naturligt lys, og de lette og sarte muslingeskaller bidrager desuden med bevæ...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Fun Pendel 0DM Perlemor - Verpan

Fundet hos Luxlight.dk og 4 andre - spar 3.599 kr.

Fun Pendel 0DM Perlemor - Verpan

8.396,50 kr. 11995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fun Pendel 0DM Perlemor - Verpan:

Ekstravagant perlemors pendel lampe Fun 0DM af designeren Verner Panton En af Verner Pantons vigtigste belysningsdesigns er uden tvivl Fun-lamperne. Et hav af ægte muslingeskalplader hænger ned fra fire forkromede ringe i rustfrit stål og skaber et kunstværk, der er et udtryk for ren elegance, selv når lyset er slukket. Perlemor - bogstaveligt talt perlemor - er et populært materiale til fremstilling af smykker og kunstgenstande på grund af dets særlige overfladestruktur, som går hånd i hånd med et iriserende udseende. Effekten af samspillet mellem perlemor og lys er brugt af den danske designer Verner Panton i pendellampen Fun. Bag de halvgennemskuelige skaldiske er lyskilden skjult, hvis lys skaber fascinerende effekter, når det rammer de iriserende perlemorsblade. Men det er ikke kun lyseffekten af Fun pendellampen, der fanger betragteren. Så snart en let brise rører ved de mange skalflager, opstår der en behagelig lyd, der minder om en vindklokke. Fun pendellampen er forbundet til den forkromede baldakin med et 400 cm langt, sort tekstilkabel og kan anvendes på mange forskellige måder takket være sine visuelle og naturligvis også akustiske fordele. Det kan pynte i en privat stue såvel som i værelserne på et designhotel. Danskeren Verner Panton anses for at være en af de mest berømte arkitekter og designere i det forgangne århundrede. Han var en af de første til at kombinere interiørdesign med Pop Art og skabte sig et internationalt navn med sine ekstraordinære møbel- og belysningsdesigns.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Verner Panton Pantop Pendel Lys Blå Ø23 cm

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 337 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Lys Blå Ø23 cm

835 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Lys Blå Ø23 cm:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Blå
 • Lyseblå
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Fun Pendel 7DM Perlemor - Verpan

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 20.999 kr.

Fun Pendel 7DM Perlemor - Verpan

48.996,50 kr. 69995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fun Pendel 7DM Perlemor - Verpan:

XL Loftslampe med 1 klase af muslingeskaller Mange betragter FUN serien som en af Verner Pantons største mesterværker indenfor belysningsdesign. FUN lamperne afgiver et blødt og naturligt lys, og de lette og sarte muslingeskaller bidrager desuden med bevæ...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Verner Panton Globe Glas Pendel Lille

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 4.000 kr.

Verner Panton Globe Glas Pendel Lille

8.359 kr. 12495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Globe Glas Pendel Lille:

Verner Panton er designeren bag VP Globe 40, og Verpan har produceret denne pendel. Verner Panton var kendt for at arbejde med innovative materiale, og hans fokus på lampens form og farver. Det kan man også mærke her, hvor den kuglerunde skærm er fremstil...

  Size
 • ø40
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Verner Panton Globe Pendel Stor

Fundet hos AndLight DK og 3 andre - spar 5.325 kr.

Verner Panton Globe Pendel Stor

9.073 kr. 13495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Globe Pendel Stor:

VP Globe 50 er blevet designet af Verner Panton, og Verpan har produceret denne pendel. Han har designet den med en gennemsigtig akrylskærm, hvor der er en indvendig lakering i henholdsvis hvid, blå og rød. Disse farvestrøj fremhæver Verner Pantons design...

  Size
 • e27
 • ø50
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Verner Panton Moon Pendel Lille

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 1.586 kr.

Verner Panton Moon Pendel Lille

3.409 kr. 4995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Moon Pendel Lille:

Kugleformet designer pendel Moon lavet af aluminiumslameller - af Verner PantonEn af de første lamper, som Verner Panton designede, var Moon pendellampen, som designikonet bragte en helt ny designstil til live med. Selv med sine møbelkreationer havde Panton sat sig det mål at designe mere end blot møbler. Det, der kom ud af Verner Pantons pen, gik altid ud over det, der tidligere var kendt. Hans kreationer skulle ikke kun supplere indretningen, men fungere som stilskabende, rumbesættende og centrale skulpturer. Den internationale begejstring, som Moon-pendellampen stadig nyder godt af i dag, beviser, at Panton med sit første lampedesign satte et præg på sin første lampe. Ti hvidlakerede aluminiumslameller, der er lagt i lag i hinanden, udgør kroppen af denne genialt designede pendelarmatur. Lamellerne, der øges i diameter fra indersiden til ydersiden, er bevægelige og kan drejes individuelt oven på hinanden. Fascinationen ved denne pendellampe, som ved mange andre af Verner Pantons designs, ligger i detaljen. Når lamellerne er formet, skjuler de den centralt placerede lyskilde fuldstændigt, men reflekterer det indfaldende lys udad gennem mellemrummene, hvilket skaber et hidtil uset, perfekt blændfrit lysspil, som vil ændre stemningen i rummet fuldstændigt.Da de enkelte lameller er variable i deres placering, giver Moon pendellampen mulighed for en lang række forskellige lysdesigns. Ligesom månen, der konstant ændrer form på nattehimlen, præsenterer Verner Pantons armatur sig selv som et alsidigt designobjekt. Den nye udgave af Moon-pendellampen har Verner Pantons signatur på den inderste af de ti lameller.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Verner Panton Moon Pendel Stor

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 2.910 kr.

Verner Panton Moon Pendel Stor

5.059 kr. 7495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Moon Pendel Stor:

Sfærisk designer pendel Moon lavet af aluminiumslameller - af Verner Panton En af de første lamper, som Verner Panton designede, var Moon pendellampen, hvormed designikonet bragte en helt ny designstil til live. Selv med sine møbelkreationer havde Panton sat sig det mål at designe mere end blot møbler. Det, der kom fra Verner Pantons pen, gik altid videre end det, man tidligere havde kendt. Hans kreationer skulle ikke kun supplere indretningen, men også fungere som stilskabende, rumbesættende og centrale skulpturer. Den internationale begejstring, som Moon-pendellampen stadig nyder godt af i dag, beviser, at Panton gjorde et statement med sit første belysningsdesign. Ti hvidlakerede aluminiumslameller, der er lagt i lag i hinanden, danner kroppen af dette genialt designede pendellysarmatur. Lamellerne, der øges i diameter fra indersiden til ydersiden, er bevægelige og kan drejes individuelt oven på hinanden. Fascinationen ved denne pendel lampe, som ved mange andre designs af Verner Panton, ligger i detaljerne. Når lamellerne er formet, skjuler de helt den centralt placerede lyskilde, men reflekterer det indfaldende lys udad gennem sprækkerne, hvilket skaber et hidtil uset, perfekt blændfrit lysspil, som vil ændre stemningen i rummet fuldstændigt. Da positionen af de enkelte lameller er variabel, giver Moon pendelarmaturet mulighed for et varieret lysdesign. Ligesom månen, der hele tiden ændrer form på nattehimlen, præsenterer Verner Pantons armatur sig selv som et mangesidet designobjekt. Den nye udgave af Moon-pendellampen har Verner Pantons signatur på den inderste af de ti lameller.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 21 % Verner Panton Pantop Pendel Gul Ø23 cm

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 312 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Gul Ø23 cm

860 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Gul Ø23 cm:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Gul
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Verner Panton Fun 2DM Pendel

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 1.586 kr.

Verner Panton Fun 2DM Pendel

3.409 kr. 4995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Fun 2DM Pendel:

Suspensionslampe Fun 2DM af Verner Panton lavet af ægte perlemorsplader "Perlemor" - designerpendellampen Fun 2DM, der blev designet i 1964 af den berømte designer og arkitekt Verner Panton, fortjener virkelig dette kælenavn. Et hav af iriserende perlemorskæder, der forsigtigt bevæger sig i vinden, danner skærmen på denne lampe, som ikke kun fungerer som en lyskilde, men også som et eksklusivt smykke, der fylder ethvert rum med pragt. Små ringe af rustfrit stål bruges til at forbinde plader af ægte perlemor, et populært materiale til smykker og kunstgenstande med sin iriserende overflade, der skinner i lyset, til bevægelige kæder af forskellig længde. Shell-kæderne hænger elegant fra to skinnende forkromede metalringe og omslutter lyskilden indeni. Et 400 cm langt, sort tekstilkabel fører fra den forkromede baldakin ned til armaturhuset. Fun 2DM pendelarmaturet kan belyse foyerer og haller på hoteller eller andre offentlige faciliteter lige så stilfuldt som private rum. Hvis du også ønsker at få fuldt udbytte af de akustiske fordele ved dette armatur, skal du placere det på et sted, hvor en brise lejlighedsvis berører skalkæderne og får dem til at bevæge sig en smule. På den måde tiltrækker Fun 2DM opmærksomhed som et harmonisk vindspil, selv når lyset er slukket. Når Verner Panton ikke havde travlt med at designe ekstraordinære siddemøbler, helligede han sig belysningsverdenen og gav også her udtryk for sin kærlighed til usædvanlige farver og former. Selvom Fun lampeserien med sine kæder af ægte perlemor ikke nødvendigvis afspejler Pantons forkærlighed for kunstige materialer, er det ikke desto mindre et af hans centrale værker.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Pantop vedhæng Ø23 (Mørkegrøn)

Fundet hos LightShop DK og 4 andre - spar 400 kr.

Pantop vedhæng Ø23 (Mørkegrøn)

772 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Pantop vedhæng Ø23 (Mørkegrøn):

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Dark
 • Grøn
 • Mørk
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Verner Panton Fun 2DA Pendel

Fundet hos AndLight DK

Verner Panton Fun 2DA Pendel

2.397 kr. 3995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Fun 2DA Pendel:

Design: Verner Panton . Koncept: Verner Panton Fun Pendel er en Verner Panton klassiker. Enkel og elegant på samme tid. Ophæng af metal plader samlet i 2 metal ringe i forskellig størrelse. og påmonteret med krom baldakin og 2,4m sort stof ledn...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Fun Pendel 5DM Perlemor - Verpan

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 11.999 kr.

Fun Pendel 5DM Perlemor - Verpan

27.996,50 kr. 39995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fun Pendel 5DM Perlemor - Verpan:

XL Loftslampe med 2 klaser af muslingeskaller Mange betragter FUN serien som en af Verner Pantons største mesterværker indenfor belysningsdesign. FUN lamperne afgiver et blødt og naturligt lys, og de lette og sarte muslingeskaller bidrager desuden med bev...

Se hos billigste forhandler

Verner Panton Spiral SP2 Pendel - Silver

Fundet hos Erling Christensen Møbler

Verner Panton Spiral SP2 Pendel - Silver

26.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP2 Pendel - Silver:

Stor loftslampe med to klaser af sølvspiraler Spiral SP1 er en stor loftslampe med 2 flotte klaser af sølvspiraler. Spiral serien er designet i 1969 af Verner Panton. Designet gør, at lampen giver et vindspil ved små vindpust, hvis f.eks. en dør åbnes. Sp...

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Verner Panton Spiral SP3 Pendel - Gold

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - med samme pris

Verner Panton Spiral SP3 Pendel - Gold

36.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP3 Pendel - Gold:

Spiral SP3 pendlen er blevet designet af den enestående Verner Panton, og den er blevet produceret hos Verpan. Lampen blev designet og kreeret i 1969. Med denne lampeserie, ville Verner Panton give sit bud på at skabe orden i kaos. Den har spiraler, som h...

  Farve
 • Gold
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm. - Bright Red

Fundet hos Erling Christensen Møbler

Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm. - Bright Red

1.095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm. - Bright Red:

Enkel og dekorativ pendel inspireret af en klokke Den elegante Pantop pendel blev designet af Verner Panton i 1980 og har længe været en del af Verpan kollektionen. Pantop er kendetegnet ved en klokkelignende lampeskærm, som sikrer at lyset spredes optima...

  Farve
 • Rød
Se hos billigste forhandler

Verner Panton Moon XXXL hvid Pendel - XL

Fundet hos Erling Christensen Møbler

Verner Panton Moon XXXL hvid Pendel - XL

139.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Moon XXXL hvid Pendel - XL:

Den ikoniske pendel i hvid med lodrette metallameller Verner Panton designede Moon lampen i 1960, som et af hans første belysningsdesigns. Den ikoniske lampe er kendetegnet ved det vifte-lignende design med ti ringformede lameller, der er perfekt placeret...

  Farve
 • Hvid
 • Size
 • xl
 • xxxl
Se hos billigste forhandler

Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm.

Fundet hos Erling Christensen Møbler

Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm.

1.095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm.:

Enkel og dekorativ pendel inspireret af en klokke Den elegante Pantop pendel blev designet af Verner Panton i 1980 og har længe været en del af Verpan kollektionen. Pantop er kendetegnet ved en klokkelignende lampeskærm, som sikrer at lyset spredes optima...

Se hos billigste forhandler

Verner Panton Spiral SP3 Pendel - Silver

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - med samme pris

Verner Panton Spiral SP3 Pendel - Silver

36.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP3 Pendel - Silver:

Verner Panton er designeren bag den enestående Spiral SP3 pendel, og den er blevet produceret hos Verpan. Den blev designet i 1969. Denne lampeserie er Verner Pantos bud på at skabe orden midt i kaos. Den er designet med spiraler, der hænger med god ro og...

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Verner Panton Spiral SP2 Pendel - Gold

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - med samme pris

Verner Panton Spiral SP2 Pendel - Gold

26.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP2 Pendel - Gold:

Stor loftslampe med to klaser af guldspiraler Spiral SP1 er en stor loftslampe med 2 flotte klaser af guldspiraler. Spiral serien er designet i 1969 af Verner Panton. Designet gør, at lampen giver et vindspil ved små vindpust, hvis f.eks. en dør åbnes. Sp...

  Farve
 • Gold
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm - Matt White

Fundet hos Erling Christensen Møbler

Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm - Matt White

1.095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm - Matt White:

Enkel og dekorativ pendel inspireret af en klokke Den elegante Pantop pendel blev designet af Verner Panton i 1980 og har længe været en del af Verpan kollektionen. Pantop er kendetegnet ved en klokkelignende lampeskærm, som sikrer at lyset spredes optima...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Hive pendul (Poleret aluminium)

Fundet hos LightShop DK og 4 andre - spar 736 kr.

Hive pendul (Poleret aluminium)

9.389 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hive pendul (Poleret aluminium):

Skulpturelt designet Hive pendellampe Designet af Hive pendellampen udtrykker den danske designer Verner Pantons kreative stil på en meget tydelig måde. Verner Panton (1926-1998) var kendt for sin leg med geometriske former. Han blev ofte inspireret af de organiske silhuetter, der findes i naturen, som også ofte har geometriske former. hive udsender lyset fra den anvendte lampe ikke kun direkte nedad, men også sidelæns i området med de lag, der er stablet oven på hinanden. Dette sker helt blændfrit. en pendellampe, der er lige så velegnet til effektiv rumbelysning som til f.eks. stemningsfuld belysning af et bord i stuen eller spisestuen.

  Materiale
 • Aluminium
Se hos billigste forhandler


Ofte stillede Verner Panton Pendel-spørgsmål

Hvordan kan jeg skabe en harmonisk indretning med en pendel fra Verner Panton?

En pendel fra Verner Panton kan være et fantastisk tilføjelse til enhver indretning og kan bidrage til at skabe en harmonisk atmosfære i rummet. For at skabe en harmonisk indretning med en pendel fra Verner Panton er der flere ting, du kan overveje.

Først og fremmest er det vigtigt at vælge den rette pendel, der passer til din indretningsstil og rummets størrelse. Verner Pantons pendler er kendt for deres unikke og ikoniske design, så det er vigtigt at vælge en pendel, der passer til din personlige stil og passer ind i det eksisterende interiør.

Når du har valgt den rette pendel, kan du begynde at overveje placeringen af lampen. Pendler kan være centrale elementer i indretningen og kan fungere som et fokuspunkt i rummet. Du kan placere pendlen over spisebordet for at skabe en hyggelig og indbydende stemning under måltiderne. Du kan også placere pendlen i et hjørne af rummet for at tilføje et interessant element og skabe en visuel balance.

Belysning er også nøglen til at skabe en harmonisk indretning. Verner Pantons pendler er kendt for deres bløde og behagelige lys, der kan bidrage til at skabe en afslappende atmosfære i rummet. Du kan overveje at bruge en dæmper til din pendel, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning.

Farver spiller også en vigtig rolle i indretningen. Verner Pantons pendler kommer i forskellige farver, og du kan vælge en farve, der passer til din indretningsstil og skaber harmoni i rummet. Hvis du ønsker en mere subtil og harmonisk indretning, kan du vælge en pendel i en neutral farve, der passer godt til resten af rummets farveskema. Hvis du ønsker at tilføje et pop af farve og skabe en mere livlig atmosfære, kan du vælge en pendel i en mere dristig farve, der skiller sig ud og tilføjer personlighed til rummet.

Endelig er det vigtigt at overveje proportionerne i rummet. En pendel fra Verner Panton kan være en imponerende og iøjnefaldende lampe, så det er vigtigt at sikre, at størrelsen og proportionerne passer til rummets størrelse. Hvis du har et stort rum, kan du overveje en større pendel, der vil fungere som et statement-stykke. Hvis du har et mindre rum, kan du vælge en mindre pendel, der stadig vil tilføje stil og elegance til rummet uden at dominere det.

Ved at tage alle disse faktorer i betragtning kan du skabe en harmonisk indretning med en pendel fra Verner Panton, der vil tilføje stil, elegance og en afslappende atmosfære til dit hjem.

Hvordan vælger jeg den rigtige lyskilde til min Verner Panton pendel?

Når du skal vælge den rigtige lyskilde til din Verner Panton pendel, er der flere faktorer, du bør overveje for at opnå det ønskede lysudtryk og den rette atmosfære i rummet.

Først og fremmest er det vigtigt at kende pendelens specifikationer og anbefalinger fra producenten. Dette kan typisk findes i produktbeskrivelsen eller ved at kontakte forhandleren. Verner Panton pendler kan have forskellige design og størrelser, som kan påvirke valget af lyskilde.

En af de vigtigste faktorer at overveje er wattstyrken på lyskilden. Dette vil påvirke lysstyrken i rummet og kan have indflydelse på den ønskede atmosfære. Det er derfor vigtigt at finde en lyskilde, der passer til dine behov og præferencer. Vær opmærksom på, at en for kraftig lyskilde kan skabe generende blænding, mens en for svag lyskilde kan resultere i et dunkelt og uoplyst rum.

Derudover bør du også tage højde for lysfarven på lyskilden. Dette kan variere fra varmhvidt til koldhvidt lys. Valget af lysfarve afhænger af den ønskede stemning og æstetik i rummet. Eksempelvis kan en varmhvid lysfarve skabe en hyggelig og afslappende atmosfære, mens en koldhvid lysfarve kan give et mere energisk og moderne udtryk.

En anden vigtig faktor er typen af lyskilde. Du kan vælge mellem traditionelle glødepærer, halogenpærer, LED-pærer og energisparepærer. Hver type har sine egne fordele og ulemper, og det er vigtigt at vælge en type, der opfylder dine ønsker og behov. LED-pærer er eksempelvis kendt for at være energieffektive og have lang levetid, mens glødepærer kan give en varm og blød belysning.

Endelig er det altid en god idé at prøve sig frem og eksperimentere med forskellige lyskilder. Nogle gange kan det være svært at forudsige, hvordan en bestemt lyskilde vil påvirke rummet, og det kan derfor være nødvendigt at justere og tilpasse valget af lyskilde efter dine personlige præferencer.

Husk også at følge sikkerhedsanvisningerne og eventuelle anbefalinger fra producenten vedrørende brugen af lyskilder i din Verner Panton pendel. Dette vil sikre en optimal og sikker belysning i dit hjem.

Forhåbentlig vil disse råd hjælpe dig med at vælge den rigtige lyskilde til din Verner Panton pendel og skabe den ønskede atmosfære i dit rum.

Hvordan vælger jeg den rigtige Verner Panton pendel til min indretning?

Når man skal vælge den rigtige Verner Panton pendel til sin indretning, er der flere faktorer, man bør overveje for at sikre, at pendlen passer perfekt ind i rummet.

Først og fremmest er det vigtigt at tage højde for rummets størrelse og proportioner. En Verner Panton pendel kan have forskellige størrelser og former, så det er vigtigt at finde en pendel, der passer til rummets dimensioner. Hvis rummet er lille, kan det være en god idé at vælge en mindre pendel, mens et større rum kan rumme en større og mere iøjnefaldende pendel.

Derudover er det også vigtigt at tænke over den generelle stil og stemning i rummet. Verner Panton pendler findes i forskellige designs og materialer, så det er vigtigt at vælge en pendel, der komplementerer indretningens stil. Hvis rummet har et moderne og minimalistisk udtryk, vil en enkel og stilren pendel kunne passe godt ind. Omvendt kan en mere farverig og eksperimenterende pendel være med til at skabe et unikt og iøjnefaldende udtryk i rummet.

En anden vigtig faktor at overveje er belysningen. Verner Panton pendler kan have forskellige lysstyrker og belysningsmønstre, så det er vigtigt at vælge en pendel, der opfylder rummets behov for lys. Hvis pendlen skal bruges som primær belysning i rummet, er det vigtigt at vælge en pendel med tilstrækkelig lysstyrke. Hvis pendlen derimod primært skal bruges som dekorativ belysning, kan man vælge en pendel med mere dæmpet lys, der skaber en hyggelig atmosfære.

Endelig er det også vigtigt at tænke over pendelens placering i rummet. Verner Panton pendler kan hænges op på forskellige måder, og det er vigtigt at overveje, hvor pendlen vil komme til sin ret. En pendel kan for eksempel hænges over spisebordet for at skabe en hyggelig og funktionel belysning, eller den kan hænges i en krog i rummet for at skabe et dekorativt element.

Samlet set handler valget af den rigtige Verner Panton pendel til indretningen om at tage højde for rummets størrelse, den generelle stil og stemning, belysningsbehovet samt pendelens placering. Ved at overveje disse faktorer grundigt og finde en pendel, der passer til ens individuelle præferencer, kan man sikre, at pendlen bliver en perfekt tilføjelse til indretningen.

Hvilke forskellige typer pendler findes der?

Der findes mange forskellige typer pendler på markedet, og valget afhænger af ens personlige præferencer, stil og behov. Her er nogle af de mest almindelige typer pendler:

1. Klassiske pendler: Disse pendler har et tidløst design og passer godt ind i de fleste rum. De kan være lavet af forskellige materialer som glas, metal eller træ og har ofte en enkel form og farve.

2. Moderne pendler: Disse pendler har et mere moderne og minimalistisk design. De har ofte rene linjer og enkle former og kan være lavet af materialer som metal, plast eller glas. Moderne pendler passer godt ind i moderne indretninger og kan tilføje et stilfuldt touch til rummet.

3. Industrielle pendler: Disse pendler er inspireret af industrielt design og har et råt og robust udseende. De er typisk lavet af materialer som metal, rustfrit stål eller beton og har ofte eksponerede lyskilder. Industrielle pendler er populære i moderne og industrielle indretninger.

4. Vintage pendler: Disse pendler har et nostalgisk og retro udseende. De kan være lavet af materialer som metal eller glas og har ofte dekorative detaljer og mønstre. Vintage pendler er perfekte til at tilføje et antikt eller vintage touch til rummet.

5. Farverige pendler: Disse pendler er ideelle til at tilføje en pop af farve til rummet. De kan være lavet af forskellige farverige materialer som glas, plast eller stof og findes i et bredt udvalg af farver og nuancer. Farverige pendler er perfekte til at skabe en livlig og energisk atmosfære i rummet.

6. Justerbare pendler: Disse pendler har en justerbar ledning eller stang, der giver mulighed for at ændre højden på pendlen. Dette er praktisk, hvis man ønsker at tilpasse belysningen til forskellige behov eller rumhøjder.

7. Klyngependler: Disse pendler består af flere små pendler, der er samlet i en gruppe eller klynge. Klyngependler er perfekte til at skabe en unik og iøjnefaldende belysning i rummet.

Disse er blot nogle af de forskellige typer pendler, der findes på markedet. Valget af pendel afhænger af ens personlige smag, stil og behov, samt rummets indretning og funktion. Det er altid en god idé at tage højde for både æstetik og funktionalitet, når man vælger en pendel til sit hjem eller kontor.

Hvilke materialer er pendler typisk lavet af?

Pendler kan typisk være lavet af en bred vifte af materialer, og det er ofte afhængigt af designet og stilen på lampen. Når det kommer til pendler, er der dog nogle materialer, der er mere almindelige end andre.

Et af de mest populære materialer til pendler er metal. Metalpendler kan være lavet af forskellige typer metal, herunder stål, aluminium, messing eller kobber. Disse materialer giver en moderne og stilfuld æstetik til lampen og er også kendt for deres holdbarhed og lang levetid. Metalpendler kan have forskellige overfladebehandlinger, såsom børstet, poleret eller malet, hvilket giver mulighed for forskellige udtryk og stilarter.

Et andet almindeligt materiale til pendler er glas. Glaspendler er populære på grund af deres elegante og sofistikerede udseende. Glasset kan være klart, opaliseret eller farvet, og det kan have forskellige mønstre eller teksturer. Glaspendler kan også kombineres med andre materialer som metal eller træ for at skabe unikke designs.

Træ er også et populært materiale til pendler, især når man ønsker at skabe en varm og naturlig atmosfære i rummet. Træpendler kan være lavet af forskellige typer træ, såsom egetræ, birk eller valnød, og de kan have forskellige finish, såsom lakeret eller ubehandlet. Træpendler kan kombineres med andre materialer som metal eller glas for at skabe en kontrast og et interessant visuelt udtryk.

Der er også pendler lavet af andre materialer som plastik, keramik, beton eller stof. Disse materialer giver mulighed for mere kreative og unikke designs, og de kan tilføje en anderledes tekstur eller farve til lampen. Pendler lavet af disse materialer kan være et godt valg, hvis man ønsker at skabe en speciel stemning eller fremhæve et bestemt tema i indretningen.

I sidste ende er valget af materiale til en pendel en personlig beslutning, der afhænger af ens smag, indretningsstil og budget. Det er vigtigt at vælge et materiale, der passer til rummet og skaber den ønskede atmosfære. Ved at overveje forskellige materialer og deres egenskaber kan man sikre sig, at man får en pendel, der både er æstetisk tiltalende og funktionel.

Hvordan skaber jeg den bedste belysning med en Verner Panton pendel?

For at skabe den bedste belysning med en Verner Panton pendel er der flere faktorer, du bør overveje. Først og fremmest er det vigtigt at placere pendlen på den rigtige højde. En god tommelfingerregel er at hænge pendlen ca. 60-70 cm over bordpladen eller det område, du ønsker at belyse. Dette sikrer, at lyset spredes jævnt og ikke bliver for skarpt eller blændende.

Når det kommer til selve lyskilden, anbefales det at bruge en pære med en passende wattstyrke og farvetemperatur. Verner Panton pendlen er designet til at skabe en behagelig og hyggelig belysning, så det er vigtigt at undgå for kraftige eller for kolde lyskilder, da det kan ændre stemningen i rummet. En pære med en wattstyrke på omkring 40-60 watt og en varm hvid farvetemperatur på ca. 2700K vil normalt være ideel til at skabe den ønskede atmosfære.

Det er også vigtigt at tage højde for rummets størrelse og indretning, når du placerer din Verner Panton pendel. Hvis rummet er stort, kan det være en god idé at bruge flere pendler i en klynge eller i en linje for at skabe en mere ensartet og effektiv belysning. Hvis rummet er mindre, kan en enkelt pendel være tilstrækkelig, men sørg for at placere den centralt for at opnå den bedste belysning.

Endelig kan du også eksperimentere med at tilføje en dæmper til din Verner Panton pendel, hvis det er muligt. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe forskellige stemninger afhængigt af behovet. På den måde kan du tilpasse belysningen til forskellige aktiviteter eller tidspunkter på dagen.

Husk altid at tage hensyn til dine personlige præferencer og behov, når du skaber den bedste belysning med en Verner Panton pendel. Eksperimenter med forskellige indstillinger og justeringer for at finde den ideelle belysning, der passer til din smag og rummets karakter.

Hvordan kan jeg undgå at pendlen bliver for blændende?

For at undgå, at pendlen bliver for blændende, er der nogle forskellige ting, du kan gøre. Først og fremmest er det vigtigt at vælge den rigtige pære til din pendel. En pære med for høj watt kan være meget skarp og blændende, så det er en god idé at vælge en pære med lavere wattstyrke. Du kan også vælge en pære med en mat eller opaliseret overflade, da dette vil sprede lyset mere jævnt og reducere blændingen.

Derudover kan det være en god idé at placere pendlen på en højde, hvor den ikke direkte lyser ned i øjnene på folk. Hvis pendlen hænger for lavt, kan lyset være meget intens og blændende. Prøv at justere højden, så pendlen lyser opad og skaber en mere diffus belysning i rummet.

En anden løsning er at tilføje en lysdæmper til din pendel. En lysdæmper giver dig mulighed for at justere lysstyrken og dermed undgå, at pendlen bliver for blændende. Du kan vælge mellem forskellige typer af lysdæmpere, f.eks. en traditionel drejeknap eller en smart lysdæmper, der kan styres via en app på din smartphone. Dette giver dig fuld kontrol over belysningen og mulighed for at tilpasse den til forskellige aktiviteter og stemninger.

Endelig kan du også overveje at tilføje en lampeskærm til din pendel. En lampeskærm vil skabe en blødere og mere diffus belysning, da den hjælper med at sprede lyset udad i stedet for direkte nedad. Der findes mange forskellige typer lampeskærme, så du kan vælge en, der passer til din stil og indretning.

Husk, at det er vigtigt at finde en balance mellem den ønskede belysning og at undgå at blive blændet. Hvis du stadig oplever problemer med blænding, kan det være en god idé at kontakte en belysningsekspert, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din pendel og rummet, den er placeret i.

Kan jeg justere højden på en Verner Panton pendel?

Ja, det er muligt at justere højden på en Verner Panton pendel. De fleste Verner Panton pendler kommer med en justerbar ledning eller kæde, der gør det muligt for dig at tilpasse højden efter dine behov og præferencer.

For at justere højden på en Verner Panton pendel skal du først og fremmest finde det sted på ledningen eller kæden, hvor du ønsker at ændre højden. De fleste Verner Panton pendler har enten en lille krog eller et led, der kan åbnes, hvilket gør det nemt at justere højden.

Når du har fundet det ønskede sted at ændre højden, skal du forsigtigt åbne krogen eller ledet og trække ledningen eller kæden op eller ned for at opnå den ønskede højde. Når du er tilfreds med højden, skal du blot lukke krogen eller ledet igen for at fastgøre pendlen i den valgte position.

Det er vigtigt at nævne, at nogle Verner Panton pendler kan kræve værktøj eller ekstra opmærksomhed for at justere højden korrekt. Det anbefales derfor altid at følge producentens instruktioner, der følger med pendlen, for at sikre korrekt justering og undgå eventuelle skader på pendlen eller dig selv.

Husk også, at når du justerer højden på en Verner Panton pendel, kan det påvirke belysningen og atmosfæren i rummet. Derfor er det en god idé at eksperimentere med forskellige højder og placeringer for at finde den bedste løsning til dit rum og dine behov.

Samlet set kan du altså justere højden på en Verner Panton pendel ved at finde det ønskede sted på ledningen eller kæden, åbne krogen eller ledet, trække ledningen eller kæden op eller ned og derefter lukke krogen eller ledet igen for at fastgøre pendlen i den valgte position. Husk at følge producentens instruktioner og eksperimentere for at opnå den bedste belysning og atmosfære i dit rum.

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top