Du er landet på Pendel-lampe.dk, det helt rigtige sted at finde Spring Copenhagen pendel. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Spring Copenhagen pendel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Spring Copenhagen pendel – Snowflower

  • Dagens pris: 1299,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1499.00, nu kun 1299,-.
    Du sparer 200 kr. / 13 %
  • Fundet hos Coop.dk
  • Mærke: Spring Copenhagen

Vores første anbefaling er “Spring Copenhagen pendel – Snowflower” som lige nu er på tilbud hos Coop.dk.

Her er prisen sat ned med 13 % og kan altså fås for kun 1299,- – en besparelse på 200 kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

2: Ballet Pendel – Spring Copenhagen

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Ballet Pendel – Spring Copenhagen til kun 1899,- kr.

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Sphere Pendel Ø24 Black – Spring Copenhagen

Næste anbefaling er “Sphere Pendel Ø24 Black – Spring Copenhagen”.

Dagens bedste tilbud på “Sphere Pendel Ø24 Black – Spring Copenhagen” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 998,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Thor Høy for Spring Copenhagen Sphere Pendel Ø24 Black er designet til at sprede et varmt og hyggeligt lys i omgivelserne.
Den mundblæste skærm, i røgfarvet glas, giver frit udsyn til lyskilden.
Du kan derfor selv sætte præg på lampens samlede…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Sphere Pendel Ø24 White – Spring Copenhagen

Sidste produkt på vores liste er Sphere Pendel Ø24 White – Spring Copenhagen som vi har fundet til 998,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Thor Høy for Spring Copenhagen Sphere Pendel Ø24 White er designet til at sprede et varmt og hyggeligt lys i omgivelserne.
Den mundblæste skærm, i røgfarvet glas, giver frit udsyn til lyskilden.
Du kan derfor selv sætte præg på lampens samlede…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Spring Copenhagen pendel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Spring Copenhagen pendel:

Dyreste Spring Copenhagen Pendel på listen er Ballet Pendel – Spring Copenhagen fra Lampemesteren.dk med en pris på 1899.00. Billigste udvalgte Pendel er Sphere Pendel Ø24 Black – Spring Copenhagen som du kan købe for 998.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 901 kr. – de 4 Spring Copenhagen Pendel vi har fundet koster i gennemsnit 1298.5 kr.
Ovenstående Spring Copenhagen Pendel data og priser er hentet fra 2 butikker (Coop.dk, Lampemesteren.dk). Alle Spring Copenhagen Pendel tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pendel guides:

Fandt du ikke det rigtige Pendel blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pendel: