Du er landet på Pendel-lampe.dk, det helt rigtige sted at finde Muuto pendel. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Muuto pendel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rime Pendel Ø45 White/White – Muuto

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Rime Pendel Ø45 White/White – Muuto” fås til 3995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design TAF Studio for Muuto Koncept Rime Pendel Ø45 White/White minder i sin form om et agern, mens lampens sandblæste overflade er inspireret af udtrykket i is og rim. Det giver tilsammen en yderst elegant og minimalistisk lampe, hvis tidløse design…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Ambit Rail Pendel Dusty Green – Muuto

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Ambit Rail Pendel Dusty Green – Muuto til kun 5995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design TAF Architects for Muuto Ambit Rail Pendel i dusty green er en langbordspendel, der med elegante rene linjer stilrent omfavner skandinavisk designtradition.
Som med resten af Muutos lampefamilie er minimalisme i højsædet, og det simple men flot…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Ambit Pendel Ø25 Rose – Muuto

Næste anbefaling er “Ambit Pendel Ø25 Rose – Muuto”.

Dagens bedste tilbud på “Ambit Pendel Ø25 Rose – Muuto” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 1695,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design TAF Architects for Muuto Koncept Ambit pendel Ø25 i rose er en meget stilren og tidløs pendel. Lampeskærmen er lavet ud fra gamle Brazier metoder.
Metallet er bukket med håndkraft, derefter poleret og til sidst hånd malet.
Ambit pendlen…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Under The Bell Pendel White Melange – Muuto

Sidste produkt på vores liste er Under The Bell Pendel White Melange – Muuto som vi har fundet til 4995,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Iskos Berlin for Muuto Koncept Under The Bell pendel i White Melange er produceret i filt, som er et produkt af genbrugsplast.
Dette giver den et blødt udtryk, som rent praktisk også kan bruges til lyddæmpning.
Under The Bell er derfor h…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Muuto pendel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Muuto pendel:

Dyreste Muuto Pendel på listen er Strand Pendel Closed Ø80 – Muuto fra Lampemesteren.dk med en pris på 6495.00. Billigste udvalgte Pendel er E27 Pendel Nude – Muuto som du kan købe for 499.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 5996 kr. – de 4 Muuto Pendel vi har fundet koster i gennemsnit 63622.25 kr.
Ovenstående Muuto Pendel data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampemesteren.dk, AndLight DK). Alle Muuto Pendel tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pendel guides:

Fandt du ikke det rigtige Pendel blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pendel: