Du er landet på Pendel-lampe.dk, det helt rigtige sted at finde Lucande pendel. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lucande pendel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dustian 4 Pendel – Lucande

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Dustian 4 Pendel – Lucande” fås til 1715,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ingo Thiele for Lucande Dustian 4 Pendel har et skønt og selvsikkert design kendetegnet ved fire kugler med en mat sort overdel af metal og en gennemsigtig glasdel forneden.
De fire lyskilder gør Dustian 4 Pendel ideel at hænge over borde og ov…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Lyani 80 Pendel Chrome – Lucande

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Lyani 80 Pendel Chrome – Lucande til kun 3308,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Lucande Lyani 80 Pendel Chrome vil med sine smukke og elegante buede silhuet tage sig godt ud i næsten ethvert lokale.
Især som det samlende element i stuen, ophængt parvis over spisebordet eller måske endda i entréen vil den komme til sin ret….

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Elidan Pendel Sort – Lucande

Næste anbefaling er “Elidan Pendel Sort – Lucande”.

Dagens bedste tilbud på “Elidan Pendel Sort – Lucande” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 1871,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Lucande Elidan Pendel Sort er en skøn pendel med et fint, sart udtryk over sig.
Dette skyldes den asymmetriske lampeskærm, der er udført i bløde, flydende former, og som giver lampen et organisk præg, der får den til at minde om en udfoldet b…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Dustian Cluster-3 Pendel – Lucande

Produkt nummer 4 på vores “Lucande pendel-liste” er Dustian Cluster-3 Pendel – Lucande som du lige nu kan købe for 1247,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ingo Thiele for Lucande Dustian Cluster-3 Pendel har med sine tre glober i forskellig højde et æterisk præg, der får lampen til at virke, som om den svæver i luften.
Dette unikke design emmer af ro og balance og gør Dustian Cluster-3 Pendel til…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Hayley 3 Pendel Clear/Chrome – Lucande

Sidste produkt på vores liste er Hayley 3 Pendel Clear/Chrome – Lucande som vi har fundet til 2078,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Lucande Hayley 3 Pendel Clear/Chrome vil med sine smukke og elegante buede silhuet tage sig godt ud i næsten ethvert lokale.
Især som det samlende element i stuen, ophængt parvis over spisebordet eller måske endda i entréen vil den komme til si…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lucande pendel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lucande pendel:

Dyreste Lucande Pendel på listen er Lian Pendel Black – Lucande fra Lampemesteren.dk med en pris på 7279.00. Billigste udvalgte Pendel er Dustian Pendel – Lucande som du kan købe for 415.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 6864 kr. – de 5 Lucande Pendel vi har fundet koster i gennemsnit 14810.4 kr.
Ovenstående Lucande Pendel data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle Lucande Pendel tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pendel guides:

Fandt du ikke det rigtige Pendel blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pendel: