Du er landet på Pendel-lampe.dk, det helt rigtige sted at finde Lucande pendel. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lucande pendel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dustian 4 Pendel – Lucande

 • Dagens pris: 649,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1699,-, nu kun 649,-.
  Du sparer 1050 kr. / 61 %
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Lucande

Vores første anbefaling er “Dustian 4 Pendel – Lucande” som lige nu er på tilbud hos Lampegiganten DK.

Her er prisen sat ned med 61 % og kan altså fås for kun 649,- – en besparelse på 1050 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Til lys grundbelysning i spisestuen: pendellampen Dustian med 4 lyskilder og flot design Dustian imponerer over hele linjen.
De fire runde lampeskærme er fastgjort til en aflang, lige bjælke og udsender deres lys nedad.
Halvdelen af ​​skærmene er lavet af sortlakeret metal, mens den anden halvdel af kuglerne på undersiden er lavet af smukt klart glas.
Kontrasten giver et todelt look, der er både moderne og unikt.
Metallets sorte overflade er i fokus for lamperne i denne serie.
Denne moderne kølighed er fremragende afbalanceret, hvis du bruger lyskilder med en meget varmhvid lysfarve, der næsten går over i ravfarvet.
I versionen med 4 lyskilder er pendellampen ideel til belysning af spisestuer eller diske og har et selvsikkert og lidt legende look, der ser flot ud i moderne stuer og udtrykker et fantastisk designsprog.
Der er mange valgmuligheder mht.
lyskilder, hvoraf nogle skal nævnes kort her.
Da glasdækslet hurtigt og nemt kan skrues af og på er det let at skifte pæren.
Åbningen er så stor, at selv globepærer med en diameter på op til 9,5 cm kan anvendes, hvilket ser ret imponerende ud bag det klare glas.
En anden variant er brugen af topforspejlede pærer, som minimerer blænding og giver et klart indirekte lys.
Hvis der også findes en ekstern dæmper kan du naturligvis også bruge dæmpbare pærer til at justere belysningen til den ønskede stemning….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: Kalinda Pendel Grey/Oak – Lucande

 • Dagens pris: 899,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2299,-, nu kun 899,-.
  Du sparer 1400 kr. / 60 %
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Lucande
 • Farve: Grå

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampegiganten DK, hvor du kan købe Kalinda Pendel Grey/Oak – Lucande til kun 899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kalinda pendellampe i bjælkeform med betonskærme og træbjælker i eg, 5 lyskilder Kalinda er en smuk hængelampe, der er som skabt til brug i spisestuen eller over køkkenbordet.
Fem runde skærme af beton er monteret på en bjælke af egetræ.
Der lægges således både vægt på en varm og hyggelig, men også en kølig udstråling, og dermed passer pendellampen rigtig godt til indretninger, der er holdt i en skandinavisk stil. Her lægges der nemlig også vægt på et klart formsprog og et samtidigt behageligt udtryk, og på at de forskellige komponenter skaber et sofistikeret og afrundet design….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

3: Emarin 3 Pendel Black/Opal – Lucande

 • Dagens pris: 749,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1799,-, nu kun 749,-.
  Du sparer 1050 kr. / 58 %
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Lucande
 • Farve: Sort

Næste anbefaling er “Emarin 3 Pendel Black/Opal – Lucande”.

Dagens bedste tilbud på “Emarin 3 Pendel Black/Opal – Lucande” har vi fundet hos Lampegiganten DK hvor prisen lige nu er 749,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne pendel lampe Emarin med seks sfæriske lyskilder Pendellampen Emarin imponerer straks med sit stilfulde design.
Fra det aflange loftsophæng hænger der tre jernstænger ned fra en langstrakt loftsophæng, der er fastgjort til et tekstilkabel. På hver af dem er der monteret to kugleformede lampeskærme.
Den stilfulde farvekontrast mellem det mørke hus og de opalhvide lampeskærme tiltrækker nysgerrige blikke og ser vidunderligt ud i et moderne miljø.
Dette armatur kan placeres over et spisebord og over en disk.
Denne særlige stil ser meget elegant ud og er også interessant til kommerciel brug….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

4: Becky Pendel Wood/Black/Brass – Lucande

 • Dagens pris: 999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2199,-, nu kun 999,-.
  Du sparer 1200 kr. / 54 %
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Lucande
 • Farve: Sort

Produkt nummer 4 på vores “Lucande pendel-liste” er Becky Pendel Wood/Black/Brass – Lucande som du lige nu kan købe for 999,- hos Lampegiganten DK

Forhandlerens beskrivelse:
Beam pendellampe Becky med træ og sorte lampeudtag, sekslammet version – ideel til bordbelysning Becky kan placeres godt over en bordskåner eller spisebordet i stuen.
Pendelarmaturet består af en langstrakt træstang med en lidt mørkere antik finish, hvorpå der er monteret seks E27 lampefatninger i sort, mens yderligere elementer i skinnende messing giver et vellykket mix af farver, der også effektivt udfolder sin charme i skandinaviske indretningsstile og altid ser elegant og stilfuldt ud.
Desuden er scandiske boligstile oftest kendetegnet ved brugen af naturlige materialer – i dette tilfælde træ – og et samtidig reduceret formsprog med fokus på det væsentlige.
Dette gælder også for pendel lampen Becky til spisestuen, hvis fatninger er rettet opad, så der kan skabes særligt hyggelige lysforhold.
Det er muligt at anvende spejllamper til hovedspejl og sikrer dermed endnu mere hygge i belysningen i stuen….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

5: Becky Pendel Wood/White/Brass – Lucande

 • Dagens pris: 999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2199,-, nu kun 999,-.
  Du sparer 1200 kr. / 54 %
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Lucande
 • Farve: Hvid

Sidste produkt på vores liste er Becky Pendel Wood/White/Brass – Lucande som vi har fundet til 999,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Pendellampe Becky med seks lysende lamper og træbjælker i antikt look Becky er en seværdig lyskilde, der primært er beregnet til montering over et bord eller en bordplade.
Træbjælken har en let antik finish med en lidt mørkere maling, mens lampeholderne af metal alle er malet hvide.
De er orienteret opad, således at hver lampe, der skal anvendes, udsender sit lys opad.
For at opnå et perfekt formet udseende og et hyggeligt lys kan man også overveje at bruge spejlspejlslamper, som så afgiver et mere indirekte lys.
Takket være det seksflammede design er der garanti for en grundlæggende god og lysstærk bordbelysning, afhængigt af valg af lyskilde.
Designet af pendellampen er moderne og reduceret i detaljerne og passer også godt til skandinaviske indretningsstile, hvor der ofte er fokus på en blanding af varm udstråling og naturmaterialer samt et reduceret, ret minimalistisk formsprog.
Accenter i skinnende messing fuldender looket effektivt og får det til at fremstå endnu mere individuelt….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lucande pendel i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lucande pendel:

Dyreste Lucande Pendel på listen er Niro Pendel Gold – Lucande fra Lampemesteren.dk med en pris på 7599.00. Billigste udvalgte Pendel er Sivaniel Pendel Ø25 Black/Gold – Lucande som du kan købe for 349.00 hos Lampegiganten DK. Forskellen på de to priser er 7250 kr.
Ovenstående Lucande Pendel data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampegiganten DK, Lampemesteren.dk). Alle Lucande Pendel tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pendel guides:

Fandt du ikke det rigtige Pendel blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pendel: