Du er landet på Pendel-lampe.dk, det helt rigtige sted at finde Kundalini pendel. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kundalini pendel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Peacock Pendel Brass – Kundalini

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Peacock Pendel Brass – Kundalini” fås til 51607,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Noé Duchaufour Lawrance for Kundalini Peacock Pendel Brass er en sprudlende model, der bringer 1960’ernes designstil ind i nutiden i en ny spændende genfortolkning.
De tolv buede arme munder ud i en flot fjerdragt, der udgør lampens skærme.
D…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Kushi 33 Pendel Black – Kundalini

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Kushi 33 Pendel Black – Kundalini til kun 3461,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Alberto Saggia & Valerio Sommella for Kundalini Kushi 33 Pendel Black er en ekstraordinær lampe, der sender tankerne henimod kandiserede æbler på pinde eller spiddede skumfiduser.
Lampen består først og fremmest af en massiv skærm i mundblæst g…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Kushi Pendel XL Copper – Kundalini

Næste anbefaling er “Kushi Pendel XL Copper – Kundalini”.

Dagens bedste tilbud på “Kushi Pendel XL Copper – Kundalini” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 5968,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Alberto Saggia & Valerio Sommella for Kundalini Kushi Pendel XL Copper er en ekstraordinær lampe, der sender tankerne henimod kandiserede æbler på pinde eller spiddede skumfiduser.
Lampen består først og fremmest af en massiv skærm i mundblæst…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Opyo Pendel Brass – Kundalini

Produkt nummer 4 på vores “Kundalini pendel-liste” er Opyo Pendel Brass – Kundalini som du lige nu kan købe for 3160,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Cristina Celestino for Kundalini Opyo Pendel Brass er en kreation af den italienske designer Cristina Celestino i et frugtbart samarbejde med den milanesiske lysproducent Kundalini.
Virksomheden henter ofte inspiration fra naturen til sine desi…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Atomium Pendel/Loftlampe White – Kundalini

Sidste produkt på vores liste er Atomium Pendel/Loftlampe White – Kundalini som vi har fundet til 4965,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Hopf & Wortmann for Kundalini Atomium Pendel/Loftlampe White er resultatet af et frugtbart samarbejde mellem den tyske designduo Hopf & Wortmann – Büro für Form og den italienske lysproducent Kundalini, der har vundet anerkendelse for deres s…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kundalini pendel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kundalini pendel:

Dyreste Kundalini Pendel på listen er Peacock Pendel Brass – Kundalini fra Lampemesteren.dk med en pris på 51607.00. Billigste udvalgte Pendel er Kushi 16 Pendel Black – Kundalini som du kan købe for 2508.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 49099 kr. – de 5 Kundalini Pendel vi har fundet koster i gennemsnit 74985.8 kr.
Ovenstående Kundalini Pendel data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle Kundalini Pendel tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pendel guides:

Fandt du ikke det rigtige Pendel blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pendel: