Du er landet på Pendel-lampe.dk, det helt rigtige sted at finde Fritz Hansen pendel. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fritz Hansen pendel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Caravaggio P1 Pendel Dark Sienna – Fritz Hansen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Caravaggio P1 Pendel Dark Sienna – Fritz Hansen” fås til 1895,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
DesignCecilie Manz for Lightyears Koncept Caravaggio P1 Pendel Dark Sienna At skabe en enkel, blød form til henholdsvis en lille og stor pendel har været det overordnede mål med Cecilie Manz’ Caravaggio serie.
Undervejs i designprocessen har kurve…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Caravaggio P4 Pendel Mat Sort – Fritz Hansen

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Caravaggio P4 Pendel Mat Sort – Fritz Hansen til kun 5995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Cecilie Manz Designer for Lightyears Koncept Introduktionen af storrumslampen Caravaggio P4 Pendel er en naturlig videreudvikling af den succesrige Caravaggio pendelserie.
Caravaggio P4 tager sig flot ud i store højloftede rum, hvad enten de…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Suspence P1 Pendel Mat Hvid – Fritz Hansen

Næste anbefaling er “Suspence P1 Pendel Mat Hvid – Fritz Hansen”.

Dagens bedste tilbud på “Suspence P1 Pendel Mat Hvid – Fritz Hansen” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 2195,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design GamFratesi for Lightyears Suspence P1 Pendel Mat Hvid er en meget enkel og elegant pendel, som har en meget organisk form. GamFratesi har oversat en bevægelse til en fysisk form, ved at finde frem til, hvad der sker, når man trækker i et mate…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Caravaggio P3 Pendel Opal – Fritz Hansen

Produkt nummer 4 på vores “Fritz Hansen pendel-liste” er Caravaggio P3 Pendel Opal – Fritz Hansen som du lige nu kan købe for 6145,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Cecilie Manz Designer for Lightyears Koncept Få lamper kaster så blødt et lys som Caravaggio Opal Pendel. Den hvide mundblæste glasskærm behandler lyset med stor nænsomhed og sender et varmt og rundt lys nedad, hvor man har brug for det, men…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Caravaggio P2 Pendel Mat Grå45 – Fritz Hansen

Forhandlerens beskrivelse:
Design Cecilie Manz Designer for Lightyears Koncept At skabe en enkel, blød form til henholdsvis en lille og stor pendel har været det overordnede mål med Cecilie Manz’ Caravaggio serie i fem forskellige størrelser.
Nu lanceres Caravaggio Pendel…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

6: Caravaggio Pendel Kit Rød – Fritz Hansen

Forhandlerens beskrivelse:
Design Fritz Hansen Koncept Smukt og originalt ophæng til den smukke Caravaggio pendellampe.
Selvfølgelig, Inklusive en rød stofledning i super kvalitet.
Så kan Du få hængt din Caravaggio op igen….

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

7: Glas til Bulb Fiction Pendel P1 – Fritz Hansen

Forhandlerens beskrivelse:
KiBiSi for LightYears Koncept Løs glas skærm til Bulb Fiction Pendlen.
Når uheldet er ude. Glasset er håndlavet og derefter syrebehandlet for at opnå den helt rigtige opaliserede effekt, der effektivt skjuler sparepæren og bløder lyset op….

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

8: Dogu Pendel Bone China/Silver – Fritz Hansen

Sidste produkt på vores liste er Dogu Pendel Bone China/Silver – Fritz Hansen som vi har fundet til 3295,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Michael Geertsen for Lightyears Koncept Én af Danmarks mest eksperimenterende og anerkendte keramikere har skabt lampen Dogu for Lightyears.
Med inspiration fra østens traditionelle figurer af menneske- og dyrevæsner har han designet en pende…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Fritz Hansen pendel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Fritz Hansen pendel:

Dyreste Fritz Hansen Pendel på listen er Musling Pendel Ø550 – Fritz Hansen fra Lampemesteren.dk med en pris på 8995.00. Billigste udvalgte Pendel er Glas til Bulb Fiction Pendel P1 – Fritz Hansen som du kan købe for 345.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 8650 kr. – de 8 Fritz Hansen Pendel vi har fundet koster i gennemsnit 36439 kr.
Ovenstående Fritz Hansen Pendel data og priser er hentet fra 5 butikker (Lampemesteren.dk, Luxlight.dk, Lamper.dk, AndLight DK, Elvvs.dk). Alle Fritz Hansen Pendel tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pendel guides:

Fandt du ikke det rigtige Pendel blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pendel: