Bedste Frandsen Pendel - se top 159

blandt 159 pendeller
Udsalg - spar 27 % Frandsen Ball Pendel - kobber Ø18

Fundet hos HvidevareShoppen.dk og 3 andre - spar 346 kr.

Frandsen Ball Pendel - kobber Ø18

649 kr. 895 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Ball Pendel - kobber Ø18:

pendellampe til kugle: en ny version af klassikeren fra 1968 Ball lampeserien af Benny Frandsen - bestående af forskellige væg-, bord-, gulv- og pendellamper - startede i 1968 med Ball Magnet-væglampen, som nu er blevet en klassiker, og Ball- pendellampe . Tiltrækningen af de runde former, opdateret i farveskemaet og med en hvidlakeret skygge indeni til fordel for forbedret lysrefleksion, fortsætter også i den nyeste version af Ball-hængelampen. Benny Frandsen, grundlæggeren af produktionsvirksomheden Frandsen fra Skanderborg i Danmark, begyndte at designe og fremstille lys i 1968 efter at have afsluttet sin ingeniøruddannelse. Hans første lys havde geometriske former, som danskerne ikke kunne lide, og så vendte han sig til de runde former, der var populære hos sine landsmænd. Sådan blev versionerne af Ball-væglampen og Ball- pendellampe, nu kendt som designklassikere, skabt. - Lysemission direkte nedad og indirekte opad gennem de cirkulære åbninger i skærmen...

  Farve
 • Kobber
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Frandsen BF20 PENDANT - BRUSHED SATIN 38 CM

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 1.270 kr.

Frandsen BF20 PENDANT - BRUSHED SATIN 38 CM

1.525 kr. 2795 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BF20 PENDANT - BRUSHED SATIN 38 CM:

Design pendelarmatur BF20: direkte og indirekte distribution Ophængslampen BF20 hører til den vellykkede lampeserie med samme navn af Benny Frandsen, en elektroingeniør og grundlægger af lysfirmaet Frandsen i Skanderborg (Danmark), som har eksisteret siden 1968. Udover hængelamper i forskellige farver og størrelser inkluderer serien også enkelt- og dobbeltlampe gulv- og bordlamper. De er alle kendetegnet ved det minimalistiske design, som har stor indflydelse på seeren og passer harmonisk sammen med en lang række levende stilarter. BF20 er udstyret med en rund skærm, der hovedsageligt udsender lyset fra de anvendte lamper nedad og dermed z. B. belyser et bord tilstrækkeligt. Et akrylpanel er indlejret i toppen af metalskærmen, så en del af lyset også skinner indirekte opad i rummet. Det udfolder en diffus lyseffekt, der skaber en hyggelig atmosfære. baldakin er ligesom skyggen lavet af lakeret metal, suspensionen består af et sort tekstilbelagt kabel. Indersiden af skyggen var malet hvid for optimal lysreflektion.

  Materiale
 • Satin
 • Size
 • ø38
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY RED

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 420 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY RED

449 kr. 845 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY RED:

Vedhængslampe Ball: ny version af klassikeren fra 1968 Benny Frandsens Ball armaturserie - bestående af forskellige væg-, bord-, gulv- og pendellamper - begyndte i 1968 med vægarmaturet Ball Magnet, som siden har opnået klassikerstatus, og pendelarmaturet Ball. Charmen ved de runde former, der er genopfrisket i farvedesignet og med en hvidlakeret skærm indvendigt for bedre lysreflektion, fortsætter i den nyeste version af Ball pendellampen. Benny Frandsen, grundlæggeren af produktionsvirksomheden Frandsen fra Skanderborg i Danmark, begyndte at designe og fremstille lamper efter sin uddannelse som ingeniør i 1968. Hans første armaturer havde geometriske former, hvilket ikke faldt i god jord hos danskerne, så han vendte sig mod de runde former, der var populære hos hans landsmænd. Det er sådan, at versionerne af Ball væglampen og Ball pendellampen, som nu er kendt som designklassikere, blev skabt. - Lyset udsendes direkte nedad og indirekte opad gennem de ringformede åbninger i skærmen.

  Farve
 • Rød
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 44 % Frandsen AIR PENDANT 22 cm

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 745 kr.

Frandsen AIR PENDANT 22 cm

844 kr. 1595 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen AIR PENDANT 22 cm:

pendellampe Air med en ekstravagant skærm lavet af blæst glas Designet til Air pendellampe kommer fra Toni Rie, der har været leder af den kreative afdeling i Frandsen fra Danmark siden 2013. Det imponerende udseende af Air opnås gennem det specielle paraplydesign. Til dette formål blev to blæste elementer lavet af opalglas kombineret til en meget organisk form. Skyggen er afskåret i bunden. Dette skaber en asymmetri, der giver pendellampe en meget speciel flair. Det hvide glas giver ikke kun området direkte nedadgående belysning, men også en 360 ° lysemission. Luft bader omgivelserne i blødt lys og skaber en meget hyggelig atmosfære. Ophænget består af et kabel beklædt med gråt tekstil, baldakin er også designet i gråt. Producenten, Frandsen-firmaet, har haft base i Skanderborg (Danmark) siden 1972 og står for sofistikeret design, der kan integreres i mange boligarealer. Produkterne er fremstillet ved traditionelt håndværk og imponerer også med deres høje funktionalitet.

  Size
 • ø22
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Frandsen BENJAMIN PEANDANT - MATT WHITE 30 CM

Fundet hos Proshop.dk og 7 andre - spar 677 kr.

Frandsen BENJAMIN PEANDANT - MATT WHITE 30 CM

636 kr. 1195 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BENJAMIN PEANDANT - MATT WHITE 30 CM:

Benjamin kegleformet pendellampe i tidløst design - fra Benny Frandsens sortimentBenjamin pendellampen er en attraktiv tilføjelse til indretningen. Dens kegleformede lampeskærm omslutter en pære, der skal sættes i, og giver mulighed for en blændfri belysning af et bord. Skærmen er lavet af metal. Benjamin er ideel til spise- og køkkenområder, men kan også bruges i professionelle omgivelser. Benjamin pendellampen overbeviser med sit enkle design og har en minimalistisk karakter.Benny Frandsen begyndte at designe lamper i 1968. Han startede i sin kælder, og samme år skabte han Ball lampeserien, som stadig betragtes som en bestseller i dag. Han er kendt for sine grafiske nuancer og sin inspirerende holdning. Frandsen er en dansk virksomhed, der skaber dekorativ og tidløs belysning. De præsenterer en portefølje med kærlighed til organisk, enkelt og grafisk design og lover ærlighed og holdbarhed af deres produkter.

  Farve
 • Hvid
 • Size
 • ø30
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 24 % Frandsen Minneapolis Pendel Hvid

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 523 kr.

Frandsen Minneapolis Pendel Hvid

1.166 kr. 1545 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Minneapolis Pendel Hvid:

Minneapolis er en trendy serie af lamper, der passer perfekt ind i moderne hjem og interiør. Skærmen er lavet af metal, er let kegleformet og skaber en bred spredning af lys i rummet. Lampens enkle form og linjer gør, at den er nem at placere i interiøret og er både diskret og tidløs i sin form. Minneapolis fås som pendel, bord-, væg- og gulvlampe.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT PETROLEUM BLUE

Fundet hos Proshop.dk og 6 andre - spar 420 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT PETROLEUM BLUE

449 kr. 745 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT PETROLEUM BLUE:

Vedhængslampe Ball: ny version af klassikeren fra 1968 Benny Frandsens Ball armaturserie - bestående af forskellige væg-, bord-, gulv- og pendellamper - begyndte i 1968 med vægarmaturet Ball Magnet, som siden har opnået klassikerstatus, og pendelarmaturet Ball. Charmen ved de runde former, der er genopfrisket i farvedesignet og med en hvidlakeret skærm indvendigt for bedre lysreflektion, fortsætter i den nyeste version af Ball pendellampen. Benny Frandsen, grundlæggeren af produktionsvirksomheden Frandsen fra Skanderborg i Danmark, begyndte at designe og fremstille lamper efter sin uddannelse som ingeniør i 1968. Hans første armaturer havde geometriske former, hvilket ikke faldt i god jord hos danskerne, så han vendte sig mod de runde former, der var populære hos hans landsmænd. På den måde blev versionerne af væglampen Ball og pendellampen Ball, der nu er kendt som designklassikere, skabt. - Lyset udsendes direkte nedad og indirekte opad gennem de ringformede åbninger i skærmen.

  Farve
 • Blå
 • Petroleum
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT DARY GREY

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 420 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT DARY GREY

449 kr. 745 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT DARY GREY:

Ball er en ægte dansk designklassiker, skabt af Benny Frandsen, som fås i flere forskellige farver og varianter. Lampen er lavet i metal, har en rund lampeskærm og markante små huller på oversiden af skærmen. Dens elegante og enkle design gør den nem at placere, da den passer ind i både moderne hjem og mere klassisk interiør. Den store variation af farver og størrelser giver mulighed for leg, da det er muligt at matche og mikse forskellige varianter med hinanden. Men Ball er selvfølgelig utrolig stilfuld, og hænger helt i sig selv.
Ball fås også i andre varianter, såsom bordlamper, gulvlamper og væglamper.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Grå
 • Mørk
 • Mørkegrå
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Frandsen - Benjamin Pendel Ø46 XL - Mat Sort

Fundet hos Coolshop.dk og 5 andre - spar 1.007 kr.

Frandsen - Benjamin Pendel Ø46 XL - Mat Sort

1.149 kr. 1995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - Benjamin Pendel Ø46 XL - Mat Sort:

Benjamin kegleformet pendellampe i tidløst design - fra Benny Frandsens sortimentBenjamin pendellampen er en attraktiv tilføjelse til indretningen. Dens kegleformede lampeskærm omslutter en pære, der skal sættes i, og giver mulighed for en blændfri belysning af et bord. Skærmen er lavet af metal. Benjamin er ideel til spise- og køkkenområder, men kan også bruges i professionelle omgivelser. Benjamin pendellampen overbeviser med sit enkle design og har en minimalistisk karakter.Benny Frandsen begyndte at designe lamper i 1968. Han startede i sin kælder, og samme år skabte han Ball lampeserien, som stadig betragtes som en bestseller i dag. Han er kendt for sine grafiske nuancer og sin inspirerende holdning. Frandsen er en dansk virksomhed, der skaber dekorativ og tidløs belysning. De præsenterer en portefølje med kærlighed til organisk, enkelt og grafisk design og lover ærlighed og holdbarhed af deres produkter.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • xl
 • ø40
 • ø46
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Frandsen - Ball Pendel Ø18 - Solid Glossy Kobber

Fundet hos Coolshop.dk og 1 andre - spar 485 kr.

Frandsen - Ball Pendel Ø18 - Solid Glossy Kobber

1.010 kr. 1495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - Ball Pendel Ø18 - Solid Glossy Kobber:

Design: Benny Frandsen for Frandsen Koncept: Ball serien fra Frandsen. Den elegante Ball kollektion fra Frandsen er en klassiker som mange mennesker gennem årene har haft i deres hjem. Den mest ikoniske Ball lampe er deres væg version som er udstyret m...

  Farve
 • Kobber
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Frandsen AIR PENDANT 34 CM

Fundet hos Proshop.dk og 3 andre - spar 1.345 kr.

Frandsen AIR PENDANT 34 CM

1.569 kr. 2895 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen AIR PENDANT 34 CM:

pendellampe Air med en ekstravagant skærm lavet af blæst glas Designet til Air pendellampe kommer fra Toni Rie, der har været leder af den kreative afdeling i Frandsen fra Danmark siden 2013. Det imponerende udseende af Air opnås gennem det specielle paraplydesign. Til dette formål blev to blæste elementer lavet af opalglas kombineret til en meget organisk form. Skyggen er afskåret i bunden. Dette skaber en asymmetri, der giver pendellampe en meget speciel flair. Det hvide glas giver ikke kun området direkte nedadgående belysning, men også en 360 ° lysemission. Luft bader omgivelserne i blødt lys og skaber en meget hyggelig atmosfære. Ophænget består af et kabel beklædt med gråt tekstil, baldakin er også designet i gråt. Producenten, Frandsen-firmaet, har haft base i Skanderborg (Danmark) siden 1972 og står for sofistikeret design, der kan integreres i mange boligarealer. Produkterne er fremstillet ved traditionelt håndværk og imponerer også med deres høje funktionalitet.

  Size
 • ø34
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - GREEN MATT

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 519 kr.

Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - GREEN MATT

583 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - GREEN MATT:

Butterfly pendellampe - imponerende, blødt lys med nordisk formsprog Den består af tre forskellige halvkuber, der er placeret omvendt i forhold til hinanden. Den øverste lille halvkuppel har diskrete, skjulte åbninger, der sender lyset indirekte opad. Mod bunden skinner Butterfly-pendelarmaturet gennem den opalhvide glaskuppel, der fungerer som en diffusor og skaber en særlig lysatmosfære. Sammen med den matte farve danner designet et armatur, der kan bruges i mange forskellige miljøer, f.eks. over små borde eller kommoder. Butterfly er et design af designeren Toni Rie. Siden 2013 har hun stået i spidsen for designteamet hos den danske lampeproducent Frandsen. Frandsen har designet og fremstillet lamper siden 1968...

  Farve
 • Grøn
 • Size
 • ø21
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Frandsen BALL PENDANT 25 CM - MATT LIGHT GREY

Fundet hos Proshop.dk og 3 andre - spar 576 kr.

Frandsen BALL PENDANT 25 CM - MATT LIGHT GREY

633 kr. 1195 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 25 CM - MATT LIGHT GREY:

Ball er en ægte dansk designklassiker, skabt af Benny Frandsen, som fås i flere forskellige farver og varianter. Lampen er lavet i metal, har en rund lampeskærm og markante små huller på oversiden af skærmen. Dens elegante og enkle design gør den nem at placere, da den passer ind i både moderne hjem og mere klassisk interiør. Den store variation af farver og størrelser giver mulighed for leg, da det er muligt at matche og mikse forskellige varianter med hinanden. Men Ball er selvfølgelig utrolig stilfuld, og hænger helt i sig selv.
Ball fås også i andre varianter, såsom bordlamper, gulvlamper og væglamper.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Grå
 • Size
 • ø25
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Solid Messing Poleret

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 25 kr.

Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Solid Messing Poleret

1.670 kr. 2595 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Solid Messing Poleret:

FM2014 Metal Pendel er blevet designet af Friis & Moltke, og den er produceret hos Frandsen. Designduoen er kendte for deres minimalistiske og moderne designs - og det har de ramt med denne pendel. En flot pendel, der skaber en interessant kontrast mell...

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH24 - Rustfrit Messing Glossy

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 65 kr.

Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH24 - Rustfrit Messing Glossy

1.430 kr. 2195 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH24 - Rustfrit Messing Glossy:

FM2014 Metal Pendel er designet af duoen Friis & Moltke, og den er blevet produceret hos Frandsen. Den er designet med et enkelt og tidløst udtryk. Friis & Moltke er kendte for at designe minimalistiske og moderne lamper - den kontrast frembringer de he...

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Frandsen BUTTERFLY PENDANT 29x21 CM - PALE GREEN MATT

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 1.053 kr.

Frandsen BUTTERFLY PENDANT 29x21 CM - PALE GREEN MATT

1.103 kr. 1995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BUTTERFLY PENDANT 29x21 CM - PALE GREEN MATT:

Pendellampe Butterfly af metal i et markant design - fra Toni Rie's spændende sortimentDen, der leder efter pålidelig belysning til spisebordet og samtidig ønsker at opgradere interiørstilen, vil ikke blive skuffet over Butterfly pendellampen. Den er lavet af metal og består af to halvkugler, der er monteret på hovedet mod hinanden og skaber en særlig form. Butterfly er inspireret af farverne på bladene i et træ eller på siv ved søen. De friske farver og det legende design giver interiøret det helt rigtige og gør hvert rum til noget helt særligt.Butterfly kommer fra Toni Rie's portefølje. Designeren har været designchef hos Frandsen siden 2013. Hun er kendt for sine stærke, geometriske og moderne designs, der går fra mere organiske og stemningsfulde designs til mere organiske og atmosfæriske. Bordlampen Butterfly er ligesom hendes andre kreationer tidløs, skiller sig ud med en spændende karakter og vækker nysgerrighed.Frandsen er en dansk virksomhed, der skaber dekorativ og tidløs belysning. De præsenterer en portefølje med kærlighed til organisk, enkelt og grafisk design og lover ærlighed og holdbarhed af deres produkter...

  Farve
 • Grøn
 • Size
 • ø29
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 44 % Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - CHROME

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 638 kr.

Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - CHROME

741 kr. 1395 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - CHROME:

Butterfly er en tidløs loftslampe, der er behagelig at se på og nem at placere i hjemmet. Den er lavet af metal og består af tre halve kupler, der er samlet omvendt. Den øverste kuppel er udstyret med små, diskrete huller, der giver en blød lysspredning opad, mens den nederste kuppel giver et stemningsfuldt og blødt lys nedad. Lampen fås i flere behagelige farver, som alle er inspireret af naturlige materialer, fra farverne på bl.a. blade, træer og siv.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Size
 • ø21
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Frandsen Koi Pendel Ø19 Opal Hvid/Sort Sticks

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 565 kr.

Frandsen Koi Pendel Ø19 Opal Hvid/Sort Sticks

1.130 kr. 1695 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Koi Pendel Ø19 Opal Hvid/Sort Sticks:

Koi Pendel er blevet designet af Jonas Birkebæk Poulsen, og Frandsen er producenten bag. Han har designet en skøn pendel, som tager de elegante og traditionelle japanske hårstile og sammensætter dem med den nordiske og funktionelle minimalisme. Han har fu...

  Farve
 • Hvid
 • Sort
 • Size
 • ø19
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Outlet: Cohen Large Pendel, Mat hvid

Fundet hos Lamper.dk og 1 andre - spar 315 kr.

Outlet: Cohen Large Pendel, Mat hvid

787 kr. 995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Outlet: Cohen Large Pendel, Mat hvid:

Cohen hængende lampe: smukt designet skygge med direkte og indirekte lysemission Denne ophængslampe fra Frandsen er ideel til belysning af spiseborde og køkkenborde. Skærmen er lavet af metal og giver en nedadgående lysemission med et stort diffusionsområde. Samtidig udsendes diffust lys opad gennem en lille ring af huller på toppen, hvilket skaber en hyggelig atmosfære. Cohen er udstyret med en baldakin i lampens farve og en tekstildækket kabelfjedring. Det fantastiske design kommer fra den skandinaviske designer Toni Rie. Siden 2013 har hun været leder af designafdelingen hos den danske producent Frandsen med et visionært blik. Ud over Cohen- pendellampe inkluderer hendes design også Grace-pendellampen i glas, Air-pendellampeserien og Kyoto-pendellampeserien med japansk stil. Benny Frandsen grundlagde virksomheden Frandsen i Skanderborg i Danmark i 1968. Virksomheden har haft stor succes med at udvikle æstetiske designerlamper, der bruger traditionelt håndværk såvel som innovativ, industriel funktionalitet.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Frandsen - Kolorit Pendel Ø20 - Mat hvid

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 400 kr.

Frandsen - Kolorit Pendel Ø20 - Mat hvid

795 kr. 1195 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - Kolorit Pendel Ø20 - Mat hvid:

Jørgen Klinkby er designeren bag Kolorit Pendel, og den er produceret hos Frandsen. Han har lagt vægt på at funktionaliteten skal være i orden, og det har han opnået. Den kan reflektere og bøje sit lys på skønneste vis. Den centrale cylinder får dirigeret...

  Farve
 • Hvid
 • Size
 • ø20
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % Frandsen BF20 PENDANT - MATT BLACK 15 CM

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 471 kr.

Frandsen BF20 PENDANT - MATT BLACK 15 CM

528 kr. 995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BF20 PENDANT - MATT BLACK 15 CM:

BF20 er en højkvalitets serie af lamper designet af den danske designer Benny Frandsen. Serien er lavet af metal og er skabt i bløde, runde og minimalistiske former. Dette vedhæng fås i flere forskellige størrelser, der er fine at kombinere med hinanden, men selvfølgelig lige så smukke hængende for sig selv. Den runde og behagelige skærm gør, at lampen er nem at placere, da den bliver en tidløs detalje i det moderne hjem.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø15
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 46 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT BALCK

Fundet hos Proshop.dk og 7 andre - spar 465 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT BALCK

404 kr. 845 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT BALCK:

Ball er en ægte dansk designklassiker, skabt af Benny Frandsen, som fås i flere forskellige farver og varianter. Lampen er lavet i metal, har en rund lampeskærm og markante små huller på oversiden af skærmen. Dens elegante og enkle design gør den nem at placere, da den passer ind i både moderne hjem og mere klassisk interiør. Den store variation af farver og størrelser giver mulighed for leg, da det er muligt at matche og mikse forskellige varianter med hinanden. Men Ball er selvfølgelig utrolig stilfuld, og hænger helt i sig selv.
Ball fås også i andre varianter, såsom bordlamper, gulvlamper og væglamper.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH24 - Solid Messing Poleret

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 65 kr.

Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH24 - Solid Messing Poleret

1.430 kr. 2195 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH24 - Solid Messing Poleret:

Friis & Moltke er designduoen bag FM2014 Metal Pendel, og den er produceret af Frandsen. Friis & Moltke er kendte for deres kontrastfyldte designs, som er præget af en minimalistisk og moderne stil. Det er denne pendel et stærkt eksempel på. Det har resul...

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Rustfrit Stål Glossy

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 406 kr.

Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Rustfrit Stål Glossy

1.289 kr. 2395 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Rustfrit Stål Glossy:

Friis & Moltke er designduoen bag FM2014 Metal Pendel, og Frandsen har produceret den. Duoen er blevet berømt på deres evne til at designe lamper, som har en sammensmeltning af et moderne og et minimalistisk design. Den evne fremviser de til fulde her. De...

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 48 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - BUBBLEGUM

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 496 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - BUBBLEGUM

349 kr. 682 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - BUBBLEGUM:

Frandsen Ball pendel Ø18, Bubblegum - designet af Benny Frandsen Ball-lampeserien startede i 1968 med væglampen, og efterfølgende blev designet utrolig populært, og derfor udvidede Ball serien sig hurtigt med både pendler, bordlamper og gulvlamper. Det sm...

  Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Frandsen - Kolorit Pendel Ø34 - Mat hvid

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 570 kr.

Frandsen - Kolorit Pendel Ø34 - Mat hvid

1.125 kr. 1695 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - Kolorit Pendel Ø34 - Mat hvid:

Jørgen Klinkby er designeren bag Kolorit Pendel, og Frandsen er producenten bag. Det er en funktionel pendel, som reflekterer og bøjer lyset på flotteste vis. Med den centrale cylinder dirigeres lyset ned mod overfladen, mens disken giver en dobbeltreflek...

  Farve
 • Hvid
 • Size
 • ø34
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Frandsen - Kolorit Pendel Ø20 - Mat sort

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 400 kr.

Frandsen - Kolorit Pendel Ø20 - Mat sort

795 kr. 1195 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - Kolorit Pendel Ø20 - Mat sort:

Kolorit Pendel er et Jørgen Klinkby design, som er produceret hos Frandsen. Han har fokuseret på lampens funktionalitet, og det har han i den grad sørget for. Den kan nemlig reflektere og bøje sit lys på smukkeste vis. Lampens centrale cylinder dirigerer...

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø20
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Frandsen Koi Pendel Ø19 Opal Rose/Messing Sticks

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 565 kr.

Frandsen Koi Pendel Ø19 Opal Rose/Messing Sticks

1.130 kr. 1695 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Koi Pendel Ø19 Opal Rose/Messing Sticks:

Jonas Birkebæk Poulsen har designet Koi Pendel, og den er produceret hos Frandsen. Det er en vidunderlig pendel, som kombinerer elegante og traditionelle japanske hårstile med den funktionelle skandinaviske minimalisme. Han har ladet sig inspirere af Japa...

  Farve
 • Messing
 • Size
 • ø19
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Frandsen BF20 PENDANT - BRUSHED SATIN 15 CM

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 576 kr.

Frandsen BF20 PENDANT - BRUSHED SATIN 15 CM

633 kr. 1195 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BF20 PENDANT - BRUSHED SATIN 15 CM:

Design pendelarmatur BF20: direkte og indirekte distribution Ophængslampen BF20 hører til den vellykkede lampeserie med samme navn af Benny Frandsen, en elektroingeniør og grundlægger af lysfirmaet Frandsen i Skanderborg (Danmark), som har eksisteret siden 1968. Udover hængelamper i forskellige farver og størrelser inkluderer serien også enkelt- og dobbeltlampe gulv- og bordlamper. De er alle kendetegnet ved det minimalistiske design, som har stor indflydelse på seeren og passer harmonisk sammen med en lang række levende stilarter. BF20 er udstyret med en rund skærm, der hovedsageligt udsender lyset fra de anvendte lamper nedad og dermed z. B. belyser et bord tilstrækkeligt. Et akrylpanel er indlejret i toppen af metalskærmen, så en del af lyset også skinner indirekte opad i rummet. Det udfolder en diffus lyseffekt, der skaber en hyggelig atmosfære. baldakin er ligesom skyggen lavet af lakeret metal, suspensionen består af et sort tekstilbelagt kabel. Indersiden af skyggen var malet hvid for optimal lysreflektion.

  Materiale
 • Satin
 • Size
 • ø15
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - TAN GREY MATT

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 526 kr.

Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - TAN GREY MATT

583 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - TAN GREY MATT:

Butterfly er en tidløs loftslampe, der er behagelig at se på og nem at placere i hjemmet. Den er lavet af metal og består af tre halve kupler, der er samlet omvendt. Den øverste kuppel er udstyret med små, diskrete huller, der giver en blød lysspredning opad, mens den nederste kuppel giver et stemningsfuldt og blødt lys nedad. Lampen fås i flere behagelige farver, som alle er inspireret af naturlige materialer, fra farverne på bl.a. blade, træer og siv.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Beige
 • Grå
 • Size
 • ø21
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % Frandsen LYSS PENDANT - MATT GREEN

Fundet hos Proshop.dk og 6 andre - spar 494 kr.

Frandsen LYSS PENDANT - MATT GREEN

505 kr. 995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen LYSS PENDANT - MATT GREEN:

Lyss pendellampe - dansk design med klare, minimalistiske linjer Traditionen for dansk design afspejles i den moderne Lyss pendellampe. Lampeskærmen i metal har klare linjer, en mat farve og et lys, der skinner direkte nedad. Armaturet kan således anvendes over borde eller diske og giver ideel belysning som minimalistisk arbejdslampe, enten enkeltvis eller monteret i en gruppe. Dens lampeskærm er en smart blanding af en cylindrisk top og en konisk formet skærm. De dristige, men alligevel jordnære farver gør Lyss til den perfekte tilføjelse til det moderne hjem som pendelarmatur. Designet af Lyss-serien stammer fra Toni Rie, som har været designchef hos Frandsen Lighting siden 2013. Hendes designs varierer fra strenge, geometriske til mere organiske og stemningsfulde designs, der alle er tidløse og inspireret af hele verden.

  Size
 • e27
 • ø18
 • Farve
 • Grøn
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Frandsen Butterfly Pendel Ø29 Krom

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 385 kr.

Frandsen Butterfly Pendel Ø29 Krom

1.610 kr. 2495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Butterfly Pendel Ø29 Krom:

Design: Toni Rie for Frandsen Koncept: Den flotte butterfly serie fra Frandsen, er en skøn kollektion som udnytter flere runde former til at skabe en interessant lampe. Butterfly lampen kommer i flere forskellige varianter så som den flotte bordlampe,...

  Size
 • ø29
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Frandsen Koi Pendel Ø25 Opal Hvid/Sort Sticks

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 805 kr.

Frandsen Koi Pendel Ø25 Opal Hvid/Sort Sticks

1.490 kr. 2295 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Koi Pendel Ø25 Opal Hvid/Sort Sticks:

Jonas Birkebæk Poulsen har designet Koi Pendel, og Frandsen er producenten bag. Han har designet en smuk pendel, der tager traditionelle og elegante japanske hårstile og kombinerer dette med den funktionelle nordiske minimalisme. Derved drager han inspira...

  Farve
 • Hvid
 • Sort
 • Size
 • ø25
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT WHITE

Fundet hos Proshop.dk og 7 andre - spar 420 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT WHITE

449 kr. 745 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT WHITE:

Ball vedhængslampe: ny version af klassikeren fra 1968 Benny Frandsens Ball armaturserie - bestående af forskellige væg-, bord-, gulv- og pendellamper - begyndte i 1968 med vægarmaturet Ball Magnet, som siden har opnået klassikerstatus, og pendelarmaturet Ball. Charmen ved de runde former, der er genopfrisket i farvedesignet og med en hvidlakeret skærm indvendigt for bedre lysreflektion, fortsætter i den nyeste version af Ball pendellampen. Benny Frandsen, grundlæggeren af produktionsvirksomheden Frandsen fra Skanderborg i Danmark, begyndte at designe og fremstille lamper efter sin uddannelse som ingeniør i 1968. Hans første armaturer havde geometriske former, hvilket ikke faldt i god jord hos danskerne, så han vendte sig mod de runde former, der var populære hos hans landsmænd. På den måde blev versionerne af væglampen Ball og pendellampen Ball, der nu er kendt som designklassikere, skabt. - Lyset udsendes direkte nedad og indirekte opad gennem de ringformede åbninger i skærmen.

  Farve
 • Hvid
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 6 % Frandsen Minneapolis Pendel Sort

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 104 kr.

Frandsen Minneapolis Pendel Sort

1.591 kr. 1695 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Minneapolis Pendel Sort:

Minneapolis Pendel er designet af Friis & Moltke, og den er blevet produceret af Frandsen. Med denne pendel har de lavet en skøn fusion af nordisk og japansk design. De har lagt fokus på minimalistiske og rene linjer, som er æstetisk tilfredsstillende sam...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Frandsen Supernate Pendel Ø28 Opal Hvid/Sort

Fundet hos AndLight DK

Frandsen Supernate Pendel Ø28 Opal Hvid/Sort

1.831 kr. 2095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Supernate Pendel Ø28 Opal Hvid/Sort:

Design: Jonas Wagell for Frandsen Koncept: Supernate serien er ny tilføjelse fra Frandsen. Supernate er en flot lampe, i opal. Pendlen tilfører rummet den hænger i, et flot og varmt lys og passer perfekt som både spisebordslampe eller hygge belysning.

  Farve
 • Hvid
 • Sort
 • Size
 • ø28
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 49 % Ball pendel Ø18, mat antik messing

Fundet hos Lamper.dk og 8 andre - spar 500 kr.

Ball pendel Ø18, mat antik messing

499 kr. 995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Ball pendel Ø18, mat antik messing:

pendellampe til kugle: en ny version af klassikeren fra 1968 Ball lampeserien af Benny Frandsen - bestående af forskellige væg-, bord-, gulv- og pendellamper - startede i 1968 med Ball Magnet-væglampen, som nu er blevet en klassiker, og Ball- pendellampe . Tiltrækningen af de runde former, opdateret i farveskemaet og med en hvidlakeret skygge indeni til fordel for forbedret lysrefleksion, fortsætter også i den nyeste version af Ball-hængelampen. Benny Frandsen, grundlæggeren af produktionsvirksomheden Frandsen fra Skanderborg i Danmark, begyndte at designe og fremstille lys i 1968 efter at have afsluttet sin ingeniøruddannelse. Hans første lys havde geometriske former, som danskerne ikke kunne lide, og så vendte han sig til de runde former, der var populære hos sine landsmænd. Sådan blev versionerne af Ball-væglampen og Ball- pendellampe, nu kendt som designklassikere, skabt. - Lysemission direkte nedad og indirekte opad gennem de cirkulære åbninger i skærmen...

  Farve
 • Guld
 • Messing
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Frandsen - Ball Pendel Ø18 - Solid Glossy Messing

Fundet hos Coolshop.dk og 1 andre - spar 485 kr.

Frandsen - Ball Pendel Ø18 - Solid Glossy Messing

1.010 kr. 1495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - Ball Pendel Ø18 - Solid Glossy Messing:

Design: Benny Frandsen for Frandsen Koncept: Ball serien fra Frandsen. Den elegante Ball kollektion fra Frandsen er en klassiker som mange mennesker gennem årene har haft i deres hjem. Den mest ikoniske Ball lampe er deres væg version som er udstyret m...

  Farve
 • Messing
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Frandsen BALL TRACK - GLOSSY COPPER

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 1.528 kr.

Frandsen BALL TRACK - GLOSSY COPPER

1.780 kr. 3295 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL TRACK - GLOSSY COPPER:

Ball Track ophængslampe med tre flammer - Design: Benny Frandsen pendellampe Ball Track bar med tre pærer er en trendy løsning til tilstrækkelig belysning af lange borde og køkkenborde. På en smal loftsbjælke er tre pendellamper jævnt fordelt på sorte tekstilbelagte kabler, der skylder deres dekorative design til deres forgænger, det legendariske Ball-hængende lys fra 1968. Ball-serien af lys oprettet af Benny Frandsen begyndte i 1968 med Ball-hængelampen og Ball Magnet-væglampen. Senere blev der tilføjet bord- og gulvlamper og andre væglamper (senest selv med USB-stik), som altid viser det grundlæggende designprincip i nybegynderversionen: runde nuancer, der styrer lyset nedad og en lille del via en cirkel med små huller på Blast toppen af skærmen indirekte. Indersiden af skyggen på den tre lampe Ball Track pendellampe er malet hvid. Dette skaber en optimal lysrefleksion. pendellampe Ball Track med tre pærer er produceret af belysningsfirmaet Frandsen (grundlægger Benny Frandsen).

  Farve
 • Kobber
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 7 % Frandsen Supernate Pendel Ø13 Opal Hvid/Sort

Fundet hos AndLight DK

Frandsen Supernate Pendel Ø13 Opal Hvid/Sort

917 kr. 995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Supernate Pendel Ø13 Opal Hvid/Sort:

Design: Jonas Wagell for Frandsen Koncept: Supernate serien er ny tilføjelse fra Frandsen. Supernate er en flot lampe, i opal. Pendlen tilfører rummet den hænger i, et flot og varmt lys og passer perfekt som både spisebordslampe eller hygge belysning.

  Farve
 • Hvid
 • Sort
 • Size
 • ø13
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Frandsen BENJAMIN PENDANT - MATT BLACK 30 CM

Fundet hos Proshop.dk og 6 andre - spar 677 kr.

Frandsen BENJAMIN PENDANT - MATT BLACK 30 CM

636 kr. 1195 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BENJAMIN PENDANT - MATT BLACK 30 CM:

Benjamin kegleformet pendellampe i tidløst design - fra Benny Frandsens sortimentBenjamin pendellampen er en attraktiv tilføjelse til indretningen. Dens kegleformede lampeskærm omslutter en pære, der skal sættes i, og giver mulighed for en blændfri belysning af et bord. Skærmen er lavet af metal. Benjamin er ideel til spise- og køkkenområder, men kan også bruges i professionelle omgivelser. Benjamin pendellampen overbeviser med sit enkle design og har en minimalistisk karakter.Benny Frandsen begyndte at designe lamper i 1968. Han startede i sin kælder, og samme år skabte han Ball lampeserien, som stadig betragtes som en bestseller i dag. Han er kendt for sine grafiske nuancer og sin inspirerende holdning. Frandsen er en dansk virksomhed, der skaber dekorativ og tidløs belysning. De præsenterer en portefølje med kærlighed til organisk, enkelt og grafisk design og lover ærlighed og holdbarhed af deres produkter.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø30
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Frandsen BALL PENDANT 40 CM - MATT BLACK

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 1.621 kr.

Frandsen BALL PENDANT 40 CM - MATT BLACK

1.938 kr. 3595 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 40 CM - MATT BLACK:

Et ægte design statement - Ball vedhængslampe Pendellampen Ball er med sine 40 cm i diameter den største pendel fra den berømte Ball lampeserie af den danske designer og firmaets grundlægger Benny Frandsen. Det hele begyndte i 1968 med væglampen Ball, som indtil i dag danner grundlaget for den mest solgte lampeserie fra Frandsen-mærket. I løbet af årene er der kommet bordlamper, gulvlamper, pendel- og andre væglamper til, som alle står for et klassisk dansk design, der har udviklet sig med succes gennem årene. Uanset om det er i den private husholdning eller til større projekter: Lamperne fra Ball-serien kan bruges overalt. Som en stor pendellampe er Ball perfekt til belysning, f.eks. over store spiseborde. Desuden overbeviser den ikke kun med sit produktive lys, men også med sit design, som kan bruges som blikfang i ethvert rum og giver selve rummet et harmonisk og afbalanceret præg.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø40
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 44 % Frandsen BALL GLASS PENDANT - 25 CM

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 878 kr.

Frandsen BALL GLASS PENDANT - 25 CM

817 kr. 1695 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL GLASS PENDANT - 25 CM:

Opal hvidt glas - Ball Glass pendellampe til hyggeligt lys Den klassiske Ball lampeserie, der er skabt af grundlæggeren af lampeproducenten Frandsen og designeren Benny Frandsen, er her blevet beriget med et nyt medlem. I en version med opalhvidt glas giver pendellampen et hyggeligt og behageligt lys, som afgives af glasset selv rundt om i rummet og direkte nedad. Armaturet kan således anvendes meget godt over borde eller f.eks. køkkenborde eller køkkenøer. Uanset om de er monteret enkeltvis eller ved siden af hinanden, giver Ball Glass et fremragende lys og et enkelt, moderne touch, der kan integreres i mange indretningskoncepter.

  Farve
 • Hvid
 • Messing
 • Size
 • ø25
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 43 % Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - STEEL BLUE MATT

Fundet hos Proshop.dk og 6 andre - spar 526 kr.

Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - STEEL BLUE MATT

583 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - STEEL BLUE MATT:

Butterfly pendellampe - imponerende, blødt lys med nordisk formsprog Den består af tre forskellige halvkuber, der er placeret omvendt i forhold til hinanden. Den øverste lille halvkuppel har diskrete, skjulte åbninger, der sender lyset indirekte opad. Mod bunden skinner Butterfly-pendelarmaturet gennem den opalhvide glaskuppel, der fungerer som en diffusor og skaber en særlig lysatmosfære. Sammen med den matte farve danner designet et armatur, der kan bruges i mange forskellige miljøer, f.eks. over små borde eller kommoder. Butterfly er et design af designeren Toni Rie. Siden 2013 har hun stået i spidsen for designteamet hos den danske lampeproducent Frandsen. Frandsen har designet og fremstillet lamper siden 1968...

  Farve
 • Blå
 • Size
 • ø21
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 43 % Frandsen BF20 PENDANT - MATT BLACK 28 CM

Fundet hos Proshop.dk og 6 andre - spar 751 kr.

Frandsen BF20 PENDANT - MATT BLACK 28 CM

844 kr. 1595 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BF20 PENDANT - MATT BLACK 28 CM:

Design pendelarmatur BF20: direkte og indirekte distribution Ophængslampen BF20 hører til den vellykkede lampeserie med samme navn af Benny Frandsen, en elektroingeniør og grundlægger af lysfirmaet Frandsen i Skanderborg (Danmark), som har eksisteret siden 1968. Udover hængelamper i forskellige farver og størrelser inkluderer serien også enkelt- og dobbeltlampe gulv- og bordlamper. De er alle kendetegnet ved det minimalistiske design, som har stor indflydelse på seeren og passer harmonisk sammen med en lang række levende stilarter. BF20 er udstyret med en rund skærm, der hovedsageligt udsender lyset fra de anvendte lamper nedad og dermed z. B. belyser et bord tilstrækkeligt. Et akrylpanel er indlejret i toppen af metalskærmen, så en del af lyset også skinner indirekte opad i rummet. Det udfolder en diffus lyseffekt, der skaber en hyggelig atmosfære. baldakin er ligesom skyggen lavet af lakeret metal, suspensionen består af et sort tekstilbelagt kabel. Indersiden af skyggen var malet hvid for optimal lysreflektion.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø28
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Rustfrit Stål Poleret

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 406 kr.

Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Rustfrit Stål Poleret

1.289 kr. 2395 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Rustfrit Stål Poleret:

FM2014 Metal Pendel er designet af duoen Friis & Moltke, og den er blevet produceret hos Frandsen. De har skabt deres navn på at designe lamper med et minimalistisk og moderne design, og der har de slået hovedet på sømmet med denne pendel. De har designet...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 46 % Frandsen BALL PENDANT 18 - MATT AQUA GREEN

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 465 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 - MATT AQUA GREEN

404 kr. 845 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 - MATT AQUA GREEN:

Ball er en ægte dansk designklassiker, skabt af Benny Frandsen, som fås i flere forskellige farver og varianter. Lampen er lavet i metal, har en rund lampeskærm og markante små huller på oversiden af skærmen. Dens elegante og enkle design gør den nem at placere, da den passer ind i både moderne hjem og mere klassisk interiør. Den store variation af farver og størrelser giver mulighed for leg, da det er muligt at matche og mikse forskellige varianter med hinanden. Men Ball er selvfølgelig utrolig stilfuld, og hænger helt i sig selv.
Ball fås også i andre varianter, såsom bordlamper, gulvlamper og væglamper.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Grøn
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 17 % Ball Track (Forkromet / poleret)

Fundet hos LightShop DK og 5 andre - spar 1.264 kr.

Ball Track (Forkromet / poleret)

1.495 kr. 2795 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Ball Track (Forkromet / poleret):

Ball Track ophængslampe med tre flammer - Design: Benny Frandsen pendellampe Ball Track bar med tre pærer er en trendy løsning til tilstrækkelig belysning af lange borde og køkkenborde. På en smal loftsbjælke er tre pendellamper jævnt fordelt på sorte tekstilbelagte kabler, der skylder deres dekorative design til deres forgænger, det legendariske Ball-hængende lys fra 1968. Ball-serien af lys oprettet af Benny Frandsen begyndte i 1968 med Ball-hængelampen og Ball Magnet-væglampen. Senere blev der tilføjet bord- og gulvlamper og andre væglamper (senest selv med USB-stik), som altid viser det grundlæggende designprincip i nybegynderversionen: runde nuancer, der styrer lyset nedad og en lille del via en cirkel med små huller på Blast toppen af skærmen indirekte. Indersiden af skyggen på den tre lampe Ball Track pendellampe er malet hvid. Dette skaber en optimal lysrefleksion. pendellampe Ball Track med tre pærer er produceret af belysningsfirmaet Frandsen (grundlægger Benny Frandsen).

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Benjamin vedhæng XL (hvid)

Fundet hos LightShop DK og 4 andre - spar 836 kr.

Benjamin vedhæng XL (hvid)

1.320 kr. 1995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Benjamin vedhæng XL (hvid):

Benjamin kegleformet pendellampe i tidløst design - fra Benny Frandsens sortimentBenjamin pendellampen er en attraktiv tilføjelse til indretningen. Dens kegleformede lampeskærm omslutter en pære, der skal sættes i, og giver mulighed for en blændfri belysning af et bord. Skærmen er lavet af metal. Benjamin er ideel til spise- og køkkenområder, men kan også bruges i professionelle omgivelser. Benjamin pendellampen overbeviser med sit enkle design og har en minimalistisk karakter.Benny Frandsen begyndte at designe lamper i 1968. Han startede i sin kælder, og samme år skabte han Ball lampeserien, som stadig betragtes som en bestseller i dag. Han er kendt for sine grafiske nuancer og sin inspirerende holdning. Frandsen er en dansk virksomhed, der skaber dekorativ og tidløs belysning. De præsenterer en portefølje med kærlighed til organisk, enkelt og grafisk design og lover ærlighed og holdbarhed af deres produkter.

  Farve
 • Hvid
 • Size
 • xl
 • ø40
 • ø46
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Ball pendel Ø12, messing

Fundet hos Lamper.dk og 1 andre - spar 160 kr.

Ball pendel Ø12, messing

335 kr. 495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Ball pendel Ø12, messing:

Frandsen Ball pendel Ø12, messing Ball-lampeserien startede i 1968 med væglampen, og efterfølgende blev designet utrolig populært, og derfor udvidede Ball serien sig hurtigt med både pendler, bordlamper og gulvlamper. Det smukke design på Ball-serien er k...

  Farve
 • Messing
 • Size
 • ø12
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - RED MATT

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 526 kr.

Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - RED MATT

583 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - RED MATT:

Butterfly pendellampe - imponerende, blødt lys med nordisk formsprog Den består af tre forskellige halvkuber, der er placeret omvendt i forhold til hinanden. Den øverste lille halvkuppel har diskrete, skjulte åbninger, der sender lyset indirekte opad. Mod bunden skinner Butterfly-pendelarmaturet gennem den opalhvide glaskuppel, der fungerer som en diffusor og skaber en særlig lysatmosfære. Sammen med den matte farve danner designet et armatur, der kan bruges i mange forskellige miljøer, f.eks. over små borde eller kommoder. Butterfly er et design af designeren Toni Rie. Siden 2013 har hun stået i spidsen for designteamet hos den danske lampeproducent Frandsen. Frandsen har designet og fremstillet lamper siden 1968...

  Farve
 • Rød
 • Size
 • ø21
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Frandsen LYSS PENDANT - MAT ALMOND

Fundet hos Proshop.dk og 6 andre - spar 471 kr.

Frandsen LYSS PENDANT - MAT ALMOND

528 kr. 995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen LYSS PENDANT - MAT ALMOND:

Lyss pendellampe - dansk design med klare, minimalistiske linjer Traditionen for dansk design afspejles i den moderne Lyss pendellampe. Lampeskærmen i metal har klare linjer, en mat farve og et lys, der skinner direkte nedad. Armaturet kan således anvendes over borde eller diske og giver ideel belysning som minimalistisk arbejdslampe, enten enkeltvis eller monteret i en gruppe. Dens lampeskærm er en smart blanding af en cylindrisk top og en konisk formet skærm. De dristige, men alligevel jordnære farver gør Lyss til den perfekte tilføjelse til det moderne hjem som pendelarmatur. Designet af Lyss-serien stammer fra Toni Rie, som har været designchef hos Frandsen Lighting siden 2013. Hendes designs varierer fra strenge, geometriske til mere organiske og stemningsfulde designs, der alle er tidløse og inspireret af hele verden.

  Size
 • e27
 • ø18
 • Farve
 • Gul
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Frandsen Koi Pendel Ø32 Opal Rose/Messing Sticks

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 884 kr.

Frandsen Koi Pendel Ø32 Opal Rose/Messing Sticks

1.911 kr. 2795 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Koi Pendel Ø32 Opal Rose/Messing Sticks:

Koi Pendel er blevet designet af Jonas Birkebæk Poulsen, og den er produceret hos Frandsen. Han har designet en udsøgt lampe, som på smukkeste vis blander det elegante ved japanske traditionelle hårstile med den enkle og funktionelle skandinaviske minimal...

  Farve
 • Messing
 • Size
 • ø32
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Frandsen BUTTERFLY PENDANT 29x21 CM - TAN GREY MATT

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 1.194 kr.

Frandsen BUTTERFLY PENDANT 29x21 CM - TAN GREY MATT

962 kr. 1103 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BUTTERFLY PENDANT 29x21 CM - TAN GREY MATT:

Pendellampe Butterfly af metal i et markant design - fra det spændende sortiment fra Toni RieDen, der leder efter en pålidelig belysning til spisebordet og samtidig ønsker at opgradere indretningsstilen, vil ikke blive skuffet af pendellampen Butterfly. Den er lavet af metal og består af to halvkugler, der er monteret på hovedet mod hinanden og skaber en særlig form. Butterfly er inspireret af farverne på bladene i et træ eller på siv ved søen. De friske farver og det legende design giver interiøret det helt rigtige og gør hvert rum til noget helt særligt.Butterfly kommer fra Toni Rie's portefølje. Designeren har været designchef hos Frandsen siden 2013. Hun er kendt for sine stærke, geometriske og moderne designs, der går fra mere organiske og stemningsfulde designs til mere organiske og atmosfæriske. Bordlampen Butterfly er ligesom hendes andre kreationer tidløs, skiller sig ud med en spændende karakter og vækker nysgerrighed.Frandsen er en dansk virksomhed, der skaber dekorativ og tidløs belysning. De præsenterer en portefølje med kærlighed til organisk, enkelt og grafisk design og lover ærlighed og holdbarhed af deres produkter...

  Farve
 • Grå
 • Size
 • ø29
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Silk Pendel Ø20 Opal Glass - Så længe lager haves - Frandsen

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 235 kr.

Silk Pendel Ø20 Opal Glass - Så længe lager haves - Frandsen

1.295 kr. 1995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Silk Pendel Ø20 Opal Glass - Så længe lager haves - Frandsen:

Silk-serien af ​​lamper henter inspiration fra silkeormens sarte og yndefulde kokon, der forsigtigt svajer i vinden, mens den afventer fremkomsten af ​​den smukke møl. Smukke aflange glas-pendler i perfekt mat-hvidt glas som gør, a...

  Materiale
 • Silke
 • Size
 • ø20
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Solid Messing Glossy

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 303 kr.

Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Solid Messing Glossy

1.392 kr. 2595 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Solid Messing Glossy:

Friis & Moltke er designerne bag FM2014 Metal Pendel, og Frandsen er producenten bag. De er velkendte for deres moderne og minimalistiske designs, og det er indbegrebet af denne pendel. De har designet en skøn pendel, hvor der er en spændende modsætning m...

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Frandsen Koi Pendel Ø25 Opal Rose/Messing Sticks

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 805 kr.

Frandsen Koi Pendel Ø25 Opal Rose/Messing Sticks

1.490 kr. 2295 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Koi Pendel Ø25 Opal Rose/Messing Sticks:

Koi Pendel er et Jonas Birkebæk Poulsen design, som er produceret hos Frandsen. Det er en forrygende lampe, som kombinerer traditionelle og japanske hårstile med funktionel og skandinavisk minimalisme. På den måde lader han sig inspirere af den rige kultu...

  Farve
 • Messing
 • Size
 • ø25
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Frandsen BF20 PENDANT - MATT BLACK 38 CM

Fundet hos Proshop.dk og 6 andre - spar 1.194 kr.

Frandsen BF20 PENDANT - MATT BLACK 38 CM

1.305 kr. 2395 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BF20 PENDANT - MATT BLACK 38 CM:

Design pendelarmatur BF20: direkte og indirekte distribution Ophængslampen BF20 hører til den vellykkede lampeserie med samme navn af Benny Frandsen, en elektroingeniør og grundlægger af lysfirmaet Frandsen i Skanderborg (Danmark), som har eksisteret siden 1968. Udover hængelamper i forskellige farver og størrelser inkluderer serien også enkelt- og dobbeltlampe gulv- og bordlamper. De er alle kendetegnet ved det minimalistiske design, som har stor indflydelse på seeren og passer harmonisk sammen med en lang række levende stilarter. BF20 er udstyret med en rund skærm, der hovedsageligt udsender lyset fra de anvendte lamper nedad og dermed z. B. belyser et bord tilstrækkeligt. Et akrylpanel er indlejret i toppen af metalskærmen, så en del af lyset også skinner indirekte opad i rummet. Det udfolder en diffus lyseffekt, der skaber en hyggelig atmosfære. baldakin er ligesom skyggen lavet af lakeret metal, suspensionen består af et sort tekstilbelagt kabel. Indersiden af skyggen var malet hvid for optimal lysreflektion.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø38
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 45 % Frandsen BALL GLASS PENDANT - 18 CM

Fundet hos Proshop.dk og 6 andre - spar 469 kr.

Frandsen BALL GLASS PENDANT - 18 CM

530 kr. 995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL GLASS PENDANT - 18 CM:

Opal hvidt glas - Ball Glass pendellampe til hyggeligt lys Den klassiske Ball lampeserie, der er skabt af grundlæggeren af lampeproducenten Frandsen og designeren Benny Frandsen, er her blevet beriget med et nyt medlem. I en version med opalhvidt glas giver pendellampen et hyggeligt og behageligt lys, som afgives af glasset selv rundt om i rummet og direkte nedad. Armaturet kan således anvendes meget godt over borde eller f.eks. køkkenborde eller køkkenøer. Uanset om de er monteret enkeltvis eller ved siden af hinanden, giver Ball Glass et fremragende lys og et enkelt, moderne præg, der kan integreres i mange indretningskoncepter.

  Farve
 • Hvid
 • Messing
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Frandsen Butterfly Pendel Ø29 Messing

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 646 kr.

Frandsen Butterfly Pendel Ø29 Messing

1.849 kr. 2495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Butterfly Pendel Ø29 Messing:

Design: Toni Rie for Frandsen Koncept: Den flotte butterfly serie fra Frandsen, er en skøn kollektion som udnytter flere runde former til at skabe en interessant lampe. Butterfly lampen kommer i flere forskellige varianter så som den flotte bordlampe,...

  Farve
 • Messing
 • Size
 • ø29
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - PALE GREEN MATT

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 526 kr.

Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - PALE GREEN MATT

583 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BUTTERFLY PENDANT 18x21 CM - PALE GREEN MATT:

Butterfly pendellampe - imponerende, blødt lys med nordisk formsprog Den består af tre forskellige halvkuber, der er placeret omvendt i forhold til hinanden. Den øverste lille halvkuppel har diskrete, skjulte åbninger, der sender lyset indirekte opad. Mod bunden skinner Butterfly-pendelarmaturet gennem den opalhvide glaskuppel, der fungerer som en diffusor og skaber en særlig lysatmosfære. Sammen med den matte farve danner designet et armatur, der kan bruges i mange forskellige miljøer, f.eks. over små borde eller kommoder. Butterfly er et design af designeren Toni Rie. Siden 2013 har hun stået i spidsen for designteamet hos den danske lampeproducent Frandsen. Frandsen har designet og fremstillet lamper siden 1968...

  Farve
 • Grøn
 • Size
 • ø21
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 45 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GET YOUR GREENS

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 496 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GET YOUR GREENS

349 kr. 636 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GET YOUR GREENS:

Ø18-udgaven af Ball-pendlen har en fantastisk størrelse, så den kan placeres flere gange i samme omgivelser, og de nye limited SS23-forårsfarver vil helt sikkert gøre indtryk i din indretning. Den nye farve Get-Your-Greens tilføjer et glad grønt og jordnæ...

  Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 6 % Frandsen LYSS PENDANT - MATT BLACK

Fundet hos Proshop.dk og 7 andre - spar 503 kr.

Frandsen LYSS PENDANT - MATT BLACK

496 kr. 528 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen LYSS PENDANT - MATT BLACK:

Lyss pendellampe - dansk design med klare, minimalistiske linjer Traditionen for dansk design afspejles i den moderne Lyss pendellampe. Lampeskærmen i metal har klare linjer, en mat farve og et lys, der skinner direkte nedad. Armaturet kan således anvendes over borde eller diske og giver ideel belysning som minimalistisk arbejdslampe, enten enkeltvis eller monteret i en gruppe. Dens lampeskærm er en smart blanding af en cylindrisk top og en konisk formet skærm. De dristige, men jordnære farver gør Lyss til den perfekte tilføjelse til det moderne hjem som pendelarmatur. Designet af Lyss-serien stammer fra Toni Rie, som har været designchef hos Frandsen Lighting siden 2013. Hendes designs varierer fra strenge, geometriske til mere organiske og stemningsfulde designs, der alle er tidløse og inspireret af hele verden.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY MINT

Fundet hos Proshop.dk og 7 andre - spar 420 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY MINT

449 kr. 845 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY MINT:

Ball vedhængslampe: ny version af klassikeren fra 1968 Benny Frandsens Ball armaturserie - bestående af forskellige væg-, bord-, gulv- og pendellamper - begyndte i 1968 med vægarmaturet Ball Magnet, som siden har opnået klassikerstatus, og pendelarmaturet Ball. Charmen ved de runde former, der er genopfrisket i farvedesignet og med en hvidlakeret skærm indvendigt for bedre lysreflektion, fortsætter i den nyeste version af Ball pendellampen. Benny Frandsen, grundlæggeren af produktionsvirksomheden Frandsen fra Skanderborg i Danmark, begyndte at designe og fremstille lamper efter sin uddannelse som ingeniør i 1968. Hans første armaturer havde geometriske former, hvilket ikke faldt i god jord hos danskerne, så han vendte sig mod de runde former, der var populære hos hans landsmænd. På den måde blev versionerne af væglampen Ball og pendellampen Ball, der nu er kendt som designklassikere, skabt. - Lyset udsendes direkte nedad og indirekte opad gennem de ringformede åbninger i skærmen.

  Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Frandsen BF20 PENDANT - BRUSHED SATIN 28 CM

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 861 kr.

Frandsen BF20 PENDANT - BRUSHED SATIN 28 CM

950 kr. 1795 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BF20 PENDANT - BRUSHED SATIN 28 CM:

Design pendelarmatur BF20: direkte og indirekte distribution Ophængslampen BF20 hører til den vellykkede lampeserie med samme navn af Benny Frandsen, en elektroingeniør og grundlægger af lysfirmaet Frandsen i Skanderborg (Danmark), som har eksisteret siden 1968. Udover hængelamper i forskellige farver og størrelser inkluderer serien også enkelt- og dobbeltlampe gulv- og bordlamper. De er alle kendetegnet ved det minimalistiske design, som har stor indflydelse på seeren og passer harmonisk sammen med en lang række levende stilarter. BF20 er udstyret med en rund skærm, der hovedsageligt udsender lyset fra de anvendte lamper nedad og dermed z. B. belyser et bord tilstrækkeligt. Et akrylpanel er indlejret i toppen af metalskærmen, så en del af lyset også skinner indirekte opad i rummet. Det udfolder en diffus lyseffekt, der skaber en hyggelig atmosfære. baldakin er ligesom skyggen lavet af lakeret metal, suspensionen består af et sort tekstilbelagt kabel. Indersiden af skyggen var malet hvid for optimal lysreflektion.

  Materiale
 • Satin
 • Size
 • ø28
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Frandsen Ball Pendel - støvet grå structure Ø18

Fundet hos HvidevareShoppen.dk og 1 andre - spar 50 kr.

Frandsen Ball Pendel - støvet grå structure Ø18

349 kr. 595 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Ball Pendel - støvet grå structure Ø18:

Pendel Frandsen Ball - støvet grå structure Ø18 Den populære Ball pendel fra Frandsen i støvet grå structure. Diameter 18 cm. E27 fatning. Maks. 40 watt. Med 2 m. ledning. Leveres uden pære...

  Farve
 • Grå
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Frandsen - Kolorit Pendel Ø34 - Bubblegum

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 570 kr.

Frandsen - Kolorit Pendel Ø34 - Bubblegum

1.125 kr. 1695 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - Kolorit Pendel Ø34 - Bubblegum:

Kolorit Pendel er blevet designet af Jørgen Klinkby, og den er produceret hos Frandsen. Han har designet en funktionel pendel, som reflekterer og bøjer lyset på smukkeste vis. Den centrale cylinder dirigerer lyset ned mod overfladen, mens disken tilføjer...

  Size
 • ø34
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Ball pendel Ø12, krom

Fundet hos Lamper.dk og 1 andre - spar 29 kr.

Ball pendel Ø12, krom

335 kr. 495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Ball pendel Ø12, krom:

Frandsen Ball pendel Ø12, krom Ball-lampeserien startede i 1968 med væglampen, og efterfølgende blev designet utrolig populært, og derfor udvidede Ball serien sig hurtigt med både pendler, bordlamper og gulvlamper. Det smukke design på Ball-serien er klas...

  Size
 • ø12
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT LIGHT GREY

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 396 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT LIGHT GREY

449 kr. 745 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT LIGHT GREY:

Vedhængslampe Ball: ny version af klassikeren fra 1968 Benny Frandsens Ball armaturserie - bestående af forskellige væg-, bord-, gulv- og pendellamper - begyndte i 1968 med vægarmaturet Ball Magnet, som siden har opnået klassikerstatus, og pendelarmaturet Ball. Charmen ved de runde former, der er genopfrisket i farvedesignet og med en hvidlakeret skærm indvendigt for bedre lysreflektion, fortsætter i den nyeste version af Ball pendellampen. Benny Frandsen, grundlæggeren af produktionsvirksomheden Frandsen fra Skanderborg i Danmark, begyndte at designe og fremstille lamper efter sin uddannelse som ingeniør i 1968. Hans første armaturer havde geometriske former, hvilket ikke faldt i god jord hos danskerne, så han vendte sig mod de runde former, der var populære hos hans landsmænd. Det er sådan, at versionerne af Ball væglampen og Ball pendellampen, som nu er kendt som designklassikere, blev skabt. - Lyset udsendes direkte nedad og indirekte opad gennem de ringformede åbninger i skærmen.

  Farve
 • Grå
 • Lysegrå
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 39 % Frandsen AIR

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 980 kr.

Frandsen AIR

1.199 kr. 2195 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen AIR:

pendellampe Air med en ekstravagant skærm lavet af blæst glas Designet til Air pendellampe kommer fra Toni Rie, der har været leder af den kreative afdeling i Frandsen fra Danmark siden 2013. Det imponerende udseende af Air opnås gennem det specielle paraplydesign. Til dette formål blev to blæste elementer lavet af opalglas kombineret til en meget organisk form. Skyggen er afskåret i bunden. Dette skaber en asymmetri, der giver pendellampe en meget speciel flair. Det hvide glas giver ikke kun området direkte nedadgående belysning, men også en 360 ° lysemission. Luft bader omgivelserne i blødt lys og skaber en meget hyggelig atmosfære. Ophænget består af et kabel beklædt med gråt tekstil, baldakin er også designet i gråt. Producenten, Frandsen-firmaet, har haft base i Skanderborg (Danmark) siden 1972 og står for sofistikeret design, der kan integreres i mange boligarealer. Produkterne er fremstillet ved traditionelt håndværk og imponerer også med deres høje funktionalitet.

  Size
 • ø28
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Frandsen Koi Pendel Ø32 Opal Hvid/Sort Sticks

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 1.005 kr.

Frandsen Koi Pendel Ø32 Opal Hvid/Sort Sticks

1.790 kr. 2795 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Koi Pendel Ø32 Opal Hvid/Sort Sticks:

Jonas Birkebæk Poulsen er designeren bag Koi Pendel, og Frandsen har produceret den. Det er en skøn lampe, som tager elegante og traditionelle japanske hårstile og mixer det med den funktionelle og enkle nordiske minimalisme. Derved har han fået inspirati...

  Farve
 • Hvid
 • Sort
 • Size
 • ø32
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % Frandsen LYSS PENDANT - MATT LIGHT GREY

Fundet hos Proshop.dk og 6 andre - spar 494 kr.

Frandsen LYSS PENDANT - MATT LIGHT GREY

505 kr. 995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen LYSS PENDANT - MATT LIGHT GREY:

Lyss pendellampe - dansk design med klare, minimalistiske linjer Traditionen for dansk design afspejles i den moderne Lyss pendellampe. Lampeskærmen i metal har klare linjer, en mat farve og et lys, der skinner direkte nedad. Armaturet kan således anvendes over borde eller diske og giver ideel belysning som minimalistisk arbejdslampe, enten enkeltvis eller monteret i en gruppe. Dens lampeskærm er en smart blanding af en cylindrisk top og en konisk formet skærm. De dristige, men jordnære farver gør Lyss til den perfekte tilføjelse til det moderne hjem som pendelarmatur. Designet af Lyss-serien stammer fra Toni Rie, som har været designchef hos Frandsen Lighting siden 2013. Hendes designs varierer fra strenge, geometriske til mere organiske og stemningsfulde designs, der alle er tidløse og inspireret af hele verden.

  Farve
 • Grå
 • Lysegrå
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Ball pendel Ø12, kobber

Fundet hos Lamper.dk og 1 andre - spar 162 kr.

Ball pendel Ø12, kobber

333 kr. 495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Ball pendel Ø12, kobber:

Frandsen Ball pendel Ø12, kobber Ball-lampeserien startede i 1968 med væglampen, og efterfølgende blev designet utrolig populært, og derfor udvidede Ball serien sig hurtigt med både pendler, bordlamper og gulvlamper. Det smukke design på Ball-serien er kl...

  Farve
 • Kobber
 • Size
 • ø12
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY WARM GREY

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 489 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY WARM GREY

449 kr. 845 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY WARM GREY:

Vedhængslampe Ball: ny version af klassikeren fra 1968 Benny Frandsens Ball armaturserie - bestående af forskellige væg-, bord-, gulv- og pendellamper - begyndte i 1968 med vægarmaturet Ball Magnet, som siden har opnået klassikerstatus, og pendelarmaturet Ball. De runde formers tiltrækningskraft, der er genopfrisket i farvedesignet og med en hvidlakeret skærm indvendigt for at forbedre lysets refleksion, fortsætter i den nyeste version af Ball pendellampen. Benny Frandsen, grundlæggeren af produktionsvirksomheden Frandsen fra Skanderborg i Danmark, begyndte at designe og fremstille lamper efter sin uddannelse som ingeniør i 1968. Hans første armaturer havde geometriske former, hvilket ikke faldt i god jord hos danskerne, så han vendte sig mod de runde former, der var populære hos hans landsmænd. Det er sådan, at versionerne af Ball væglampen og Ball pendellampen, der nu er kendt som designklassikere, blev skabt. - Lyset udsendes direkte nedad og indirekte opad gennem de ringformede åbninger i skærmen.

  Farve
 • Grå
 • Højglans
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - BANANA SPLIT

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 496 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - BANANA SPLIT

349 kr. 597 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - BANANA SPLIT:

Frandsen Ball pendel Ø18, Banana Split - designet af Benny Frandsen Ball-lampeserien startede i 1968 med væglampen, og efterfølgende blev designet utrolig populært, og derfor udvidede Ball serien sig hurtigt med både pendler, bordlamper og gulvlamper. Det...

  Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 45 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY CHROME

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 2.096 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY CHROME

528 kr. 995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY CHROME:

pendellampe til kugle: en ny version af klassikeren fra 1968 Ball lampeserien af Benny Frandsen - bestående af forskellige væg-, bord-, gulv- og pendellamper - startede i 1968 med Ball Magnet-væglampen, som nu er blevet en klassiker, og Ball- pendellampe . Tiltrækningen af de runde former, opdateret i farveskemaet og med en hvidlakeret skygge indeni til fordel for forbedret lysrefleksion, fortsætter også i den nyeste version af Ball-hængelampen. Benny Frandsen, grundlæggeren af produktionsvirksomheden Frandsen fra Skanderborg i Danmark, begyndte at designe og fremstille lys i 1968 efter at have afsluttet sin ingeniøruddannelse. Hans første lys havde geometriske former, som danskerne ikke kunne lide, og så vendte han sig til de runde former, der var populære hos sine landsmænd. Sådan blev versionerne af Ball-væglampen og Ball- pendellampe, nu kendt som designklassikere, skabt. - Lysemission direkte nedad og indirekte opad gennem de cirkulære åbninger i skærmen...

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT CITADEL BLUE

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 420 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT CITADEL BLUE

449 kr. 845 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT CITADEL BLUE:

Ball er en ægte dansk designklassiker, skabt af Benny Frandsen, som fås i flere forskellige farver og varianter. Lampen er lavet i metal, har en rund lampeskærm og markante små huller på oversiden af skærmen. Dens elegante og enkle design gør den nem at placere, da den passer ind i både moderne hjem og mere klassisk interiør. Den store variation af farver og størrelser giver mulighed for leg, da det er muligt at matche og mikse forskellige varianter med hinanden. Men Ball er selvfølgelig utrolig stilfuld, og hænger helt i sig selv.
Ball fås også i andre varianter, såsom bordlamper, gulvlamper og væglamper.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Blå
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 48 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - BRIGHY BLUE

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 496 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - BRIGHY BLUE

349 kr. 682 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - BRIGHY BLUE:

Frandsen Ball pendel Ø18, Brighty Blue - designet af Benny Frandsen Ball-lampeserien startede i 1968 med væglampen, og efterfølgende blev designet utrolig populært, og derfor udvidede Ball serien sig hurtigt med både pendler, bordlamper og gulvlamper. Det...

  Farve
 • Blå
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Frandsen BALL PENDANT 40 CM - MATT WHITE

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 1.621 kr.

Frandsen BALL PENDANT 40 CM - MATT WHITE

1.938 kr. 3595 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 40 CM - MATT WHITE:

Et ægte design statement - Ball vedhængslampe Ball pendellampen er med sine 40 cm i diameter den største pendellampe fra den berømte Ball lampeserie af den danske designer og firmaets grundlægger Benny Frandsen. Det hele begyndte i 1968 med væglampen Ball, som indtil i dag danner grundlaget for den mest solgte lampeserie fra Frandsen-mærket. I løbet af årene er der kommet bordlamper, gulvlamper, pendel- og andre væglamper til, som alle står for et klassisk dansk design, der har udviklet sig med succes gennem årene. Uanset om det er i den private husholdning eller til større projekter: Lamperne fra Ball-serien kan bruges overalt. Som en stor pendellampe er Ball perfekt til belysning, f.eks. over store spiseborde. Desuden overbeviser den ikke kun med sit produktive lys, men også med sit design, som kan bruges som blikfang i ethvert rum og giver selve rummet et harmonisk og afbalanceret præg.

  Farve
 • Hvid
 • Size
 • ø40
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Frandsen - Kolorit Pendel Ø20 - Bubblegum

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 400 kr.

Frandsen - Kolorit Pendel Ø20 - Bubblegum

795 kr. 1195 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - Kolorit Pendel Ø20 - Bubblegum:

Kolorit Pendel er designet af Jørgen Klinkby, og Frandsen har produceret den. Det er en pendel, hvor dens funktionalitet er i fokus. Den reflekterer og bøjer sit lys på flotteste vis. Den har en central cylinder, som dirigerer lyset ned mod overfladen og...

  Size
 • ø20
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Frandsen BALL PENDANT 25 CM - MATT WHITE

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 733 kr.

Frandsen BALL PENDANT 25 CM - MATT WHITE

476 kr. 636 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 25 CM - MATT WHITE:

Design pendel lampe Ball af Benny Frandsen Ball pendellampen har ikke mistet noget af sit klare design og sin charme, selv i den seneste udgave af originalen fra 1968. Lampeserien med de runde skærme, som startede med Magnet Ball væglampen og Ball pendellampen, er stadig i toppen af popularitetsskalaen. I årenes løb er der også blevet tilføjet gulv- og bordlamper samt en væglampe med USB-tilslutning til opladning af smartphones. I den nyeste version af Ball pendellampen er indersiden af skærmen holdt hvid, hvilket giver en endnu bedre lysreflektion. Takket være sin tidløse skønhed passer dette pendellysarmatur til mange indretningsstile og giver behagelig belysning af omgivelser eller områder. Lyset udsendes hovedsageligt direkte nedad, men en lille del af lyset trænger også ind gennem de små, cirkulært placerede huller i toppen af skærmen.

  Farve
 • Hvid
 • Size
 • ø25
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH24 - Rustfrit Stål Poleret

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 346 kr.

Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH24 - Rustfrit Stål Poleret

1.149 kr. 1995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH24 - Rustfrit Stål Poleret:

Designduoen Friis & Moltke har designet FM2014 Metal Pendel, og Frandsen er producenten bag. De har designet en pendel som besidder et tidløst og stadig minimalistisk udtryk. Friis & Moltke er velkendte deres moderne og minimalistiske designs, og det er e...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY NUDE

Fundet hos Proshop.dk og 6 andre - spar 420 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY NUDE

449 kr. 845 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY NUDE:

Ball vedhængslampe: ny version af klassikeren fra 1968 Benny Frandsens Ball armaturserie - bestående af forskellige væg-, bord-, gulv- og pendellamper - begyndte i 1968 med vægarmaturet Ball Magnet, som siden har opnået klassikerstatus, og pendelarmaturet Ball. Charmen ved de runde former, der er genopfrisket i farvedesignet og med en hvidlakeret skærm indvendigt for bedre lysreflektion, fortsætter i den nyeste version af Ball pendellampen. Benny Frandsen, grundlæggeren af produktionsvirksomheden Frandsen fra Skanderborg i Danmark, begyndte at designe og fremstille lamper efter sin uddannelse som ingeniør i 1968. Hans første armaturer havde geometriske former, hvilket ikke faldt i god jord hos danskerne, så han vendte sig mod de runde former, der var populære hos hans landsmænd. På den måde blev versionerne af væglampen Ball og pendellampen Ball, der nu er kendt som designklassikere, skabt. - Lyset udsendes direkte nedad og indirekte opad gennem de ringformede åbninger i skærmen.

  Farve
 • Beige
 • Rosa
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 46 % KOBE pendel, smoke

Fundet hos Lamper.dk og 6 andre - spar 929 kr.

KOBE pendel, smoke

899 kr. 1695 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af KOBE pendel, smoke:

Markant pendellampe Kobe med røggrå glasskærm - fra Benny Frandsens kreative penPendellampen Kobe gør ethvert rum til noget helt særligt. Den har en markant karakter og tiltrækker alle blikke. Dens lampeskærm er rund og består af mundblæst glas. Den kan udstyres med passende lamper. På grund af det frie udsyn til lyskilden anbefales det at bruge en glødelampe i dette tilfælde, hvilket fuldender lampens design. Kobe blev udviklet af Benny Frandsen i 2000 og modtog den danske designpris fra Formland. Pendellampen er perfekt egnet til montering over et spisebord eller i en stue.Benny Frandsen begyndte at designe lamper i 1968. Han startede i sin kælder og skabte samme år Ball lampeserien, som stadig betragtes som en bestseller i dag. Han er kendt for sine grafiske nuancer og sin inspirerende holdning. Frandsen er en dansk virksomhed, der skaber dekorativ og tidløs belysning. De præsenterer en portefølje med kærlighed til organisk, enkelt og grafisk design og lover ærlighed og lang levetid for deres produkter.

  Size
 • ø30
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Frandsen FM 2014 Pendel H24 Glossy Rustfrit Stål

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 285 kr.

Frandsen FM 2014 Pendel H24 Glossy Rustfrit Stål

1.310 kr. 1995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen FM 2014 Pendel H24 Glossy Rustfrit Stål:

Design: Friis og Moltke for Frandsen Koncept: FM 2014 Pendlen er designet af Friis og Moltke. En serie af pendler der har et enkelt og minimalistisk udtryk, og som skaber en smuk kontrast mellem tidløs elegance og rene linjer, i kombination med moderne...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Frandsen - Kolorit Pendel Ø34 - Mat sort

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 570 kr.

Frandsen - Kolorit Pendel Ø34 - Mat sort

1.125 kr. 1695 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - Kolorit Pendel Ø34 - Mat sort:

Kolorit Pendel er et Jørgen Klinkby design, som er produceret af Frandsen. Han har designet en pendel, hvor funktionaliteten er i højsædet. Den reflekterer og bøjer sit lys på skønneste vis. Lampens centrale cylinder dirigerer lyset ned mod overfladen, og...

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø34
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Butterfly pendel Ø29, mat rød

Fundet hos Lamper.dk og 4 andre - spar 857 kr.

Butterfly pendel Ø29, mat rød

1.299 kr. 1995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Butterfly pendel Ø29, mat rød:

Pendellampe Butterfly af metal i et markant design - fra det spændende sortiment fra Toni RieDen, der leder efter en pålidelig belysning til spisebordet og samtidig ønsker at opgradere indretningsstilen, vil ikke blive skuffet af pendellampen Butterfly. Den er lavet af metal og består af to halvkugler, der er monteret på hovedet mod hinanden og skaber en særlig form. Butterfly er inspireret af farverne på bladene i et træ eller på siv ved søen. De friske farver og det legende design giver interiøret det helt rigtige og gør hvert rum til noget helt særligt.Butterfly kommer fra Toni Rie's portefølje. Designeren har været designchef hos Frandsen siden 2013. Hun er kendt for sine stærke, geometriske og moderne designs, der går fra mere organiske og stemningsfulde designs til mere organiske og atmosfæriske. Bordlampen Butterfly er ligesom hendes andre kreationer tidløs, skiller sig ud med en spændende karakter og vækker nysgerrighed.Frandsen er en dansk virksomhed, der skaber dekorativ og tidløs belysning. De præsenterer en portefølje med kærlighed til organisk, enkelt og grafisk design og lover ærlighed og holdbarhed af deres produkter...

  Farve
 • Rød
 • Size
 • ø29
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT TERRACOTTA RED

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 420 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT TERRACOTTA RED

449 kr. 845 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 18 CM - MATT TERRACOTTA RED:

Ball er en ægte dansk designklassiker, skabt af Benny Frandsen, som fås i flere forskellige farver og varianter. Lampen er lavet i metal, har en rund lampeskærm og markante små huller på oversiden af skærmen. Dens elegante og enkle design gør den nem at placere, da den passer ind i både moderne hjem og mere klassisk interiør. Den store variation af farver og størrelser giver mulighed for leg, da det er muligt at matche og mikse forskellige varianter med hinanden. Men Ball er selvfølgelig utrolig stilfuld, og hænger helt i sig selv.
Ball fås også i andre varianter, såsom bordlamper, gulvlamper og væglamper.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Rød
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 45 % Frandsen GRACE PENDANT Ø30 - SMOKE

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 1.206 kr.

Frandsen GRACE PENDANT Ø30 - SMOKE

699 kr. 1293 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen GRACE PENDANT Ø30 - SMOKE:

Grace er en fantastisk flot pendel lavet i det fineste glas og med et fantastisk lys - en pendel som er lige så smuk når den er slukket som når den er tændt. Grace pendel er designet af danske Frandsen Lighting som også står bag Ball pendlerne.  En fantas...

  Size
 • ø30
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Frandsen Butterfly Pendel Ø21 Messing

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 361 kr.

Frandsen Butterfly Pendel Ø21 Messing

1.034 kr. 1395 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Butterfly Pendel Ø21 Messing:

Design: Toni Rie for Frandsen Koncept: Den flotte butterfly serie fra Frandsen, er en skøn kollektion som udnytter flere runde former til at skabe en interessant lampe. Butterfly lampen kommer i flere forskellige varianter så som den flotte bordlampe,...

  Farve
 • Messing
 • Size
 • ø21
Se hos billigste forhandler

Frandsen CHAMP PENDANT - BLACK Ø38 CM

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 1.179 kr.

Frandsen CHAMP PENDANT - BLACK Ø38 CM

1.420 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen CHAMP PENDANT - BLACK Ø38 CM:

Tidløst elegant design pendel Champ til blændfri belysning Ophængslampen Champ, som er kreativt designet af den danske industrielle designer Philip Bro, fokuserer på den elliptiske metalskærm, der takket være sin buede form sikrer blændfri lysemission efter eksemplet med dansk designtradition og arbejdet med Poul Henningsen eller Verner Panton. Farven på baldakin passer til skyggen, suspensionen består af et tekstilbelagt kabel. En meget dekorativ lyskilde til mange levende situationer. Philip Bro udvikler hovedsageligt design til lys, møbler og andre møbler. Efter eksamen fra Danmarks Designskole i København i 1989 arbejdede han for forskellige danske designkontorer og grundlagde sit eget studie i 2001 under navnet Philip Bro Design. Hans design viser afrundede former og har ofte et innovativt præg. Hans kunder inkluderer hovedsageligt danske kunder som Andersen Möbel, Royal Copenhagen og Softline samt internationale virksomheder som IKEA, Miniso og Zumtobel. Vedhængslampen Champ er produceret af det danske lysfirma Frandsen, der siden 1968 er kendt for sine eksklusive designprodukter, hvis fremstilling lægger vægt på traditionelt håndværk og industriel funktionalitet.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø38
Se hos billigste forhandler

Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Mat grå Struktur

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 667 kr.

Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Mat grå Struktur

1.161 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Mat grå Struktur:

Design pendellampe FM2014 med smal, rørformet skærm - højde 36 cmPendellampen FM2014 præsenterer sig selv enkelt, og dens udseende er kendetegnet ved tidløs skønhed. FM2014 har en smal, rørformet skærm, der er udstyret med en GU10-fatning, som bedst passer til en energieffektiv LED-lampe med en tilsvarende sokkel. FM2014 passer optimalt til klassiske såvel som moderne indretningsområder og kan fungere som en generel lyskilde eller som en lysdispenser for en målrettet bordbelysning. Skærmen er lavet af metal, og kablet er dækket af stof.Knud Friis (1926-2010) og Elmar Moltke Nielsen (1924-1997) var to danske arkitekter, som fra 1955 drev et arkitektkontor sammen i Aarhus og to filialer i København og Aalborg. Virksomheden Friis...

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Frandsen Silk pendel - Ø16

Fundet hos LampeGuru.dk

Frandsen Silk pendel - Ø16

1.439 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Silk pendel - Ø16:

Silk-serien af ​​lamper henter inspiration fra silkeormens sarte og yndefulde kokon, der forsigtigt svajer i vinden, mens den afventer fremkomsten af ​​den smukke møl. Smukke aflange glas-pendler i perfekt mat-hvidt glas som gør, a...

  Materiale
 • Silke
 • Size
 • ø16
Se hos billigste forhandler

Ball Pendel Mat Hvid - Frandsen

Fundet hos Luxlight.dk

Ball Pendel Mat Hvid - Frandsen

845 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Ball Pendel Mat Hvid - Frandsen:

Ball Pendel er blevet designet af Benny Frandsen, og Frandsen har produceret den. Han har designet en forrygende pendel, som har bløde og runde kurver, og så er den designet med en minimalistisk og simpel silhuet. Dette design vil egne sig godt ind i en n...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

FM1954 Metal Pendel Ø16 Mat Grå - Friis & Moltke

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 177 kr.

FM1954 Metal Pendel Ø16 Mat Grå - Friis & Moltke

2.495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af FM1954 Metal Pendel Ø16 Mat Grå - Friis & Moltke:

Design pendellampe FM1954 fra Friis og Moltke - skærmdiameter 16 cmDesignet af denne pendellampe stammer helt tilbage fra 1954. De to designere Knud Friis (1926-2010) og Elmar Moltke Nielsen (1924-1997), som grundlagde deres fælles studio samme år, er ansvarlige for det tidløst smukke design af denne alsidige lysdispenser.FM1954 er fremstillet af lakeret stål med en mat overflade. Designet er fokuseret på enkelhed og funktionalitet. FM1954 pendellampen har gennem årtier opnået status som et ikon for dansk design.FM 1954 passer til både klassisk og moderne interiør og kan bruges i både private og erhvervsmæssige omgivelser.Produktionsvirksomheden Frandsen fra Danmark står for designlamper i international stil med et nordisk præg. Der lægges stor vægt på at skabe dekorativ belysning, der vækker nysgerrighed og giver ethvert rum personlighed.

  Farve
 • Grå
 • Size
 • ø16
Se hos billigste forhandler

FM1954 Metal Pendel Ø41 Mat Hvid - Friis & Moltke

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 271 kr.

FM1954 Metal Pendel Ø41 Mat Hvid - Friis & Moltke

3.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af FM1954 Metal Pendel Ø41 Mat Hvid - Friis & Moltke:

FM1954 pendellampe - en tidløst smuk designklassiker af Friis og MoltkeDet er mange årtier siden, at de danske designere Knud Friis og Elmar Moltke Nielsen skabte FM1954 pendellampen, og alligevel har den ikke mistet sin tiltrækningskraft med sit klassiske og tidløst smukke look. Lampen, der blev skabt i 1954, består af en bred skærm i stål og lakeret, en sort loftsbaldakin og et ophængningskabel beklædt med sort stof.I FM1954's fødselsår, i 1954, grundlagde de to arkitekter og designere også deres fælles studio Friis og Moltke. De var de første til at indføre en "mild brutalisme" i byggeriet i Danmark i 1960'erne - med store bygningsanlæg midt i landskabet, rå betonvægge og synlige tekniske installationer. Virksomheden Friis...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Mat Sort Struktur

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 703 kr.

Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Mat Sort Struktur

1.125 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Mat Sort Struktur:

Design pendellampe FM2014 med smal, rørformet skærm - højde 36 cmPendellampen FM2014 præsenterer sig selv enkelt, og dens udseende er kendetegnet ved tidløs skønhed. FM2014 har en smal, rørformet skærm, der er udstyret med en GU10-fatning, som bedst passer til en energieffektiv LED-lampe med en tilsvarende sokkel. FM2014 passer optimalt til klassiske såvel som moderne indretningsområder og kan fungere som en generel lyskilde eller som en lysdispenser for en målrettet bordbelysning. Skærmen er lavet af metal, og kablet er dækket af stof.Knud Friis (1926-2010) og Elmar Moltke Nielsen (1924-1997) var to danske arkitekter, som fra 1955 drev et arkitektkontor sammen i Aarhus og to filialer i København og Aalborg. Virksomheden Friis...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Frandsen - Limited Ball Pendel Ø18 - Blazed Blue

Fundet hos Coolshop.dk og 1 andre - med samme pris

Frandsen - Limited Ball Pendel Ø18 - Blazed Blue

845 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - Limited Ball Pendel Ø18 - Blazed Blue:

Ball Pendel Ø18 Limited Edition er designet af Benny Frandsen, og den er produceret hos Frandsen. Den har en god størrelse til at hænge enkeltvis eller blive sat op i en klynge af lamper. Denne blå farve giver en kølig følelse til rummet, og står godt sam...

  Farve
 • Blå
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

Frandsen - Ball Pendel Ø12 cm - Mat hvid

Fundet hos Coolshop.dk

Frandsen - Ball Pendel Ø12 cm - Mat hvid

495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser
  Farve
 • Hvid
 • Size
 • ø12
Se hos billigste forhandler

Frandsen CHAMP PENDANT - GREEN Ø 38 CM

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 1.189 kr.

Frandsen CHAMP PENDANT - GREEN Ø 38 CM

1.410 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen CHAMP PENDANT - GREEN Ø 38 CM:

Tidløst elegant design pendel Champ til blændfri belysning Ophængslampen Champ, som er kreativt designet af den danske industrielle designer Philip Bro, fokuserer på den elliptiske metalskærm, der takket være sin buede form sikrer blændfri lysemission efter eksemplet med dansk designtradition og arbejdet med Poul Henningsen eller Verner Panton. Farven på baldakin passer til skyggen, suspensionen består af et tekstilbelagt kabel. En meget dekorativ lyskilde til mange levende situationer. Philip Bro udvikler hovedsageligt design til lys, møbler og andre møbler. Efter eksamen fra Danmarks Designskole i København i 1989 arbejdede han for forskellige danske designkontorer og grundlagde sit eget studie i 2001 under navnet Philip Bro Design. Hans design viser afrundede former og har ofte et innovativt præg. Hans kunder inkluderer hovedsageligt danske kunder som Andersen Möbel, Royal Copenhagen og Softline samt internationale virksomheder som IKEA, Miniso og Zumtobel. Vedhængslampen Champ er produceret af det danske lysfirma Frandsen, der siden 1968 er kendt for sine eksklusive designprodukter, hvis fremstilling lægger vægt på traditionelt håndværk og industriel funktionalitet.

  Farve
 • Grøn
 • Size
 • ø38
Se hos billigste forhandler

Frandsen CHAMP PENDANT - BRUSHED ALUMINIUM Ø30 CM

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 915 kr.

Frandsen CHAMP PENDANT - BRUSHED ALUMINIUM Ø30 CM

1.094 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen CHAMP PENDANT - BRUSHED ALUMINIUM Ø30 CM:

Tidløst elegant design pendel Champ til blændfri belysning Ophængslampen Champ, som er kreativt designet af den danske industrielle designer Philip Bro, fokuserer på den elliptiske metalskærm, der takket være sin buede form sikrer blændfri lysemission efter eksemplet med dansk designtradition og arbejdet med Poul Henningsen eller Verner Panton. Farven på baldakin passer til skyggen, suspensionen består af et tekstilbelagt kabel. En meget dekorativ lyskilde til mange levende situationer. Philip Bro udvikler hovedsageligt design til lys, møbler og andre møbler. Efter eksamen fra Danmarks Designskole i København i 1989 arbejdede han for forskellige danske designkontorer og grundlagde sit eget studie i 2001 under navnet Philip Bro Design. Hans design viser afrundede former og har ofte et innovativt præg. Hans kunder inkluderer hovedsageligt danske kunder som Andersen Möbel, Royal Copenhagen og Softline samt internationale virksomheder som IKEA, Miniso og Zumtobel. Vedhængslampen Champ er produceret af det danske lysfirma Frandsen, der siden 1968 er kendt for sine eksklusive designprodukter, hvis fremstilling lægger vægt på traditionelt håndværk og industriel funktionalitet.

  Materiale
 • Aluminium
 • Size
 • ø30
Se hos billigste forhandler

Frandsen CHAMP PENDANT - BLACK Ø30 CM

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 861 kr.

Frandsen CHAMP PENDANT - BLACK Ø30 CM

950 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen CHAMP PENDANT - BLACK Ø30 CM:

Tidløst elegant design pendel Champ til blændfri belysning Ophængslampen Champ, som er kreativt designet af den danske industrielle designer Philip Bro, fokuserer på den elliptiske metalskærm, der takket være sin buede form sikrer blændfri lysemission efter eksemplet med dansk designtradition og arbejdet med Poul Henningsen eller Verner Panton. Farven på baldakin passer til skyggen, suspensionen består af et tekstilbelagt kabel. En meget dekorativ lyskilde til mange levende situationer. Philip Bro udvikler hovedsageligt design til lys, møbler og andre møbler. Efter eksamen fra Danmarks Designskole i København i 1989 arbejdede han for forskellige danske designkontorer og grundlagde sit eget studie i 2001 under navnet Philip Bro Design. Hans design viser afrundede former og har ofte et innovativt præg. Hans kunder inkluderer hovedsageligt danske kunder som Andersen Möbel, Royal Copenhagen og Softline samt internationale virksomheder som IKEA, Miniso og Zumtobel. Vedhængslampen Champ er produceret af det danske lysfirma Frandsen, der siden 1968 er kendt for sine eksklusive designprodukter, hvis fremstilling lægger vægt på traditionelt håndværk og industriel funktionalitet.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø30
Se hos billigste forhandler

FM 1954 pendul 3 (hvid)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 1.496 kr.

FM 1954 pendul 3 (hvid)

1.581 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af FM 1954 pendul 3 (hvid):

FM 1954 er en smuk, komfortabel og moderne familie af vedhæng i forskellige størrelser. Lampen er lavet af metal, har en rund skærm og synlige stænger, der adskiller skærmene fra bunden. Dette skaber et mellemrum mellem skærmen og bunden, som får lyset til at spredes både over og under skærmen. En meget stilren og effektiv pendel, der passer godt ind i de fleste interiører.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Hvid
 • Size
 • ø16
Se hos billigste forhandler

Frandsen Silk pendel - Ø22

Fundet hos LampeGuru.dk og 1 andre - spar 481 kr.

Frandsen Silk pendel - Ø22

1.864 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Silk pendel - Ø22:

Silk Pendel er blevet designet hos Frandsen Design Studio, og den er blevet produceret af Frandsen. Til designet har de ladet sig inspirere af en skøn hvid kokon, som hænger og svajer på et kraftigt strå, hvor den venter på at kunne frigive en ny smuk som...

  Materiale
 • Silke
 • Size
 • ø22
Se hos billigste forhandler

Frandsen Bridge Pendel 150 cm Mat Sort

Fundet hos AndLight DK

Frandsen Bridge Pendel 150 cm Mat Sort

3.394 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Bridge Pendel 150 cm Mat Sort:

Design: Frandsen Creative Lab for Frandsen Koncept: Den enkle og minimalistiske pendel er designet af Frandsen Creative Lab. Den næsten usynlige montering giver en svævende effekt, der fremhæver pendelens skønhed uden at tage opmærksomheden fra din ind...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Frandsen Ball pendel - børstet satin

Fundet hos LampeGuru.dk og 3 andre - spar 209 kr.

Frandsen Ball pendel - børstet satin

790 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Ball pendel - børstet satin:

Vedhængslampe Ball: ny version af klassikeren fra 1968 Benny Frandsens Ball armaturserie - bestående af forskellige væg-, bord-, gulv- og pendellamper - begyndte i 1968 med vægarmaturet Ball Magnet, som siden har opnået klassikerstatus, og pendelarmaturet Ball. Charmen ved de runde former, der er genopfrisket i farvedesignet og med en hvidlakeret skærm indvendigt for bedre lysreflektion, fortsætter i den nyeste version af Ball pendellampen. Benny Frandsen, grundlæggeren af produktionsvirksomheden Frandsen fra Skanderborg i Danmark, begyndte at designe og fremstille lamper efter sin uddannelse som ingeniør i 1968. Hans første armaturer havde geometriske former, hvilket ikke faldt i god jord hos danskerne, så han vendte sig mod de runde former, der var populære hos hans landsmænd. Det er sådan, at versionerne af Ball væglampen og Ball pendellampen, der nu er kendt som designklassikere, blev skabt. - Lyset udsendes direkte nedad og indirekte opad gennem de ringformede åbninger i skærmen.

  Farve
 • Hvid
 • Materiale
 • Satin
 • Size
 • ø18
Se hos billigste forhandler

FM 1954 pendul 3 (Sort)

Fundet hos LightShop DK og 2 andre - spar 183 kr.

FM 1954 pendul 3 (Sort)

2.489 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af FM 1954 pendul 3 (Sort):

Design pendellampe FM1954 fra Friis og Moltke - skærmdiameter 16 cmDesignet af denne pendellampe stammer helt tilbage fra 1954. De to designere Knud Friis (1926-2010) og Elmar Moltke Nielsen (1924-1997), som grundlagde deres fælles studio samme år, er ansvarlige for det tidløst smukke design af denne alsidige lysdispenser.FM1954 er fremstillet af lakeret stål med en mat overflade. Designet er fokuseret på enkelhed og funktionalitet. FM1954 pendellampen har gennem årtier opnået status som et ikon for dansk design.FM 1954 passer til både klassisk og moderne interiør og kan bruges i både private og erhvervsmæssige omgivelser.Produktionsvirksomheden Frandsen fra Danmark står for designlamper i international stil med et nordisk præg. Der lægges stor vægt på at skabe dekorativ belysning, der vækker nysgerrighed og giver ethvert rum personlighed.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø16
Se hos billigste forhandler

Air Pendel Ø22 - Frandsen

Fundet hos Luxlight.dk

Air Pendel Ø22 - Frandsen

1.595 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Air Pendel Ø22 - Frandsen:

Air Pendel er et Toni Rie design, som er blevet produceret hos Frandsen. Den er designet som en hyldest til det uperfekte. Til det je ne sais quoi som adskiller det håndlavet og det fabrikslavet. Hun har ladet sig inspirere af blæse bobler. De har en ten...

  Size
 • ø22
Se hos billigste forhandler

Frandsen CHAMP PENDANT - GREEN Ø30 CM

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 861 kr.

Frandsen CHAMP PENDANT - GREEN Ø30 CM

950 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen CHAMP PENDANT - GREEN Ø30 CM:

Tidløst elegant design pendel Champ til blændfri belysning Ophængslampen Champ, som er kreativt designet af den danske industrielle designer Philip Bro, fokuserer på den elliptiske metalskærm, der takket være sin buede form sikrer blændfri lysemission efter eksemplet med dansk designtradition og arbejdet med Poul Henningsen eller Verner Panton. Farven på baldakin passer til skyggen, suspensionen består af et tekstilbelagt kabel. En meget dekorativ lyskilde til mange levende situationer. Philip Bro udvikler hovedsageligt design til lys, møbler og andre møbler. Efter eksamen fra Danmarks Designskole i København i 1989 arbejdede han for forskellige danske designkontorer og grundlagde sit eget studie i 2001 under navnet Philip Bro Design. Hans design viser afrundede former og har ofte et innovativt præg. Hans kunder inkluderer hovedsageligt danske kunder som Andersen Möbel, Royal Copenhagen og Softline samt internationale virksomheder som IKEA, Miniso og Zumtobel. Vedhængslampen Champ er produceret af det danske lysfirma Frandsen, der siden 1968 er kendt for sine eksklusive designprodukter, hvis fremstilling lægger vægt på traditionelt håndværk og industriel funktionalitet.

  Farve
 • Grøn
 • Size
 • ø30
Se hos billigste forhandler

FM1954 Metal Pendel Ø41 Mat Sort - Friis & Moltke

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 271 kr.

FM1954 Metal Pendel Ø41 Mat Sort - Friis & Moltke

3.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af FM1954 Metal Pendel Ø41 Mat Sort - Friis & Moltke:

FM1954 pendellampe - en tidløst smuk designklassiker af Friis og MoltkeDet er mange årtier siden, at de danske designere Knud Friis og Elmar Moltke Nielsen skabte FM1954 pendellampen, og alligevel har den ikke mistet sin tiltrækningskraft med sit klassiske og tidløst smukke look. Lampen, der blev skabt i 1954, består af en bred skærm i stål og lakeret, en sort loftsbaldakin og et ophængningskabel beklædt med sort stof.I FM1954's fødselsår, i 1954, grundlagde de to arkitekter og designere også deres fælles studio Friis og Moltke. De var de første til at indføre en "mild brutalisme" i byggeriet i Danmark i 1960'erne - med store bygningsanlæg midt i landskabet, rå betonvægge og synlige tekniske installationer. Virksomheden Friis...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Frandsen - FM 2014 PendelØ5,5xH24 - Mat Sort Struktur

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 599 kr.

Frandsen - FM 2014 PendelØ5,5xH24 - Mat Sort Struktur

995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - FM 2014 PendelØ5,5xH24 - Mat Sort Struktur:

FM2014 pendellampe med tidløst smukt design FM2014 pendellampen, der er skabt af Friis og Moltke, er enkel og enkel og udtrykker på denne måde æstetisk tidløshed. Den består af pulverlakeret stål og er udstyret med et tekstilbeklædt kabel. Designmulighederne er mangfoldige - FM2014 harmonerer fremragende med en lang række moderne indretningsstile og giver fokuseret, direkte belysning i stuen/spisestuen, f.eks. over et bord. Knud Friis (1926-2010) og Elmar Moltke Nielsen (1924-1997) var to danske arkitekter, der fra 1955 og frem i fællesskab drev en arkitektvirksomhed i Århus og to filialer i København og Aalborg. Virksomheden Friis...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Frandsen Minneapolis pendel - sort

Fundet hos LampeGuru.dk og 1 andre - spar 469 kr.

Frandsen Minneapolis pendel - sort

1.220 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Minneapolis pendel - sort:

Minneapolis er en trendy serie af lamper, der passer perfekt ind i moderne hjem og interiør. Skærmen er lavet af metal, er let kegleformet og skaber en bred spredning af lys i rummet. Lampens enkle form og linjer gør, at den er nem at placere i interiøret og er både diskret og tidløs i sin form. Minneapolis fås som pendel, bord-, væg- og gulvlampe.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Frandsen FM 1954 pendel - sort/Ø16

Fundet hos LampeGuru.dk

Frandsen FM 1954 pendel - sort/Ø16

3.077 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen FM 1954 pendel - sort/Ø16:

Friis & Moltke FM 1954 lamperne er kendt for deres moderne og minimalistiske design, der viser den perfekte balance mellem rene linjer og tidløshed ved hjælp af moderne materialer. Konstrueret med slidstærkt stål og afsluttet med smukke matte overflad...

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø16
Se hos billigste forhandler

FM 2014 vedhæng S (hvid)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 1.173 kr.

FM 2014 vedhæng S (hvid)

970 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af FM 2014 vedhæng S (hvid):

FM 2014 er en moderne familie med smalle vedhæng i hvid eller sort. Lampen er lavet af metal, har en cylindrisk skærm og er prydet med dekorative stænger oven på skærmen. Vedhænget fås i to forskellige størrelser, der er fine at kombinere med hinanden, men er også lige så fine at hænge alene over et bord eller i et hjørne.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Frandsen Ombre pendel - Ø35

Fundet hos LampeGuru.dk og 2 andre - spar 997 kr.

Frandsen Ombre pendel - Ø35

2.800 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Ombre pendel - Ø35:

Stilfuld Ombre-pendellampe i glas med spændende farveforløbLampens skærm er lavet af mundblæst glas og har en elliptisk form, der spidser en smule mod bunden. Den har et spændende farveforløb i guld og platin, hvilket også afspejles i navnet Ombre. Den let gennemsigtige lampeskærm giver frit udsyn til lyskilden og er lavet til et særligt lysmiddel - her anbefales det at bruge et glødelysmiddel. Ombre pendellampen finder sin perfekte plads over et spisebord og giver interiøret det helt rigtige præg.Ombre kommer fra Toni Rie's portefølje. Designeren har været designchef hos Frandsen siden 2013. Hun er kendt for sine stærke, geometriske og moderne designs, der går fra mere organiske og stemningsfulde designs til mere organiske og atmosfæriske. Ombre pendellampen er lige så tidløs som hendes andre kreationer, har en spændende karakter og vækker nysgerrighed. Frandsen er en dansk virksomhed, der skaber dekorativ og tidløs belysning. De præsenterer en portefølje med kærlighed til organisk, enkelt og grafisk design og lover ærlighed og holdbarhed af deres produkter.

  Farve
 • Guld
 • Size
 • ø35
Se hos billigste forhandler

Frandsen - Butterfly Pendel Ø29 - Mat Grøn

Fundet hos Coolshop.dk og 3 andre - spar 1.053 kr.

Frandsen - Butterfly Pendel Ø29 - Mat Grøn

1.103 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - Butterfly Pendel Ø29 - Mat Grøn:

Pendellampe Butterfly af metal i et markant design - fra det spændende sortiment fra Toni RieDen, der leder efter en pålidelig belysning til spisebordet og samtidig ønsker at opgradere indretningsstilen, vil ikke blive skuffet af pendellampen Butterfly. Den er lavet af metal og består af to halvkugler, der er monteret på hovedet mod hinanden og skaber en særlig form. Butterfly er inspireret af farverne på bladene i et træ eller på siv ved søen. De friske farver og det legende design giver interiøret det helt særlige præg og gør ethvert rum til noget helt særligt.Butterfly er en del af Toni Rie's portefølje. Designeren har været designchef hos Frandsen siden 2013. Hun er kendt for sine stærke, geometriske og moderne designs, der går fra mere organiske og stemningsfulde designs til mere organiske og atmosfæriske. Bordlampen Butterfly er ligesom hendes andre kreationer tidløs, skiller sig ud med en spændende karakter og vækker nysgerrighed.Frandsen er en dansk virksomhed, der skaber dekorativ og tidløs belysning. De præsenterer en portefølje med kærlighed til organisk, enkelt og grafisk design og lover ærlighed og holdbarhed af deres produkter...

  Farve
 • Grøn
 • Size
 • ø29
Se hos billigste forhandler

Frandsen - Ball Pendel Ø12 cm - Mat sort

Fundet hos Coolshop.dk

Frandsen - Ball Pendel Ø12 cm - Mat sort

495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser
  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø12
Se hos billigste forhandler

Frandsen - FM 2014 PendelØ5,5xH24 - Mat Grå Struktur

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 599 kr.

Frandsen - FM 2014 PendelØ5,5xH24 - Mat Grå Struktur

995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - FM 2014 PendelØ5,5xH24 - Mat Grå Struktur:

FM2014 pendellampe med tidløst smukt design FM2014 pendellampen, der er skabt af Friis og Moltke, er enkel og enkel og udtrykker på denne måde æstetisk tidløshed. Den består af pulverlakeret stål og er udstyret med et tekstilbeklædt kabel. Designmulighederne er mangfoldige - FM2014 harmonerer fremragende med en lang række moderne indretningsstile og giver fokuseret, direkte belysning i stuen/spisestuen, f.eks. over et bord. Knud Friis (1926-2010) og Elmar Moltke Nielsen (1924-1997) var to danske arkitekter, der fra 1955 og frem i fællesskab drev et arkitektkontor i Aarhus samt to afdelinger i København og Aalborg. Virksomheden Friis...

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

FM1954 Metal Pendel Ø16 Mat Hvid - Friis & Moltke

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 177 kr.

FM1954 Metal Pendel Ø16 Mat Hvid - Friis & Moltke

2.495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af FM1954 Metal Pendel Ø16 Mat Hvid - Friis & Moltke:

Design pendellampe FM1954 fra Friis og Moltke - skærmdiameter 16 cmDesignet af denne pendellampe stammer helt tilbage fra 1954. De to designere Knud Friis (1926-2010) og Elmar Moltke Nielsen (1924-1997), som grundlagde deres fælles studio samme år, er ansvarlige for det tidløst smukke design af denne alsidige lysdispenser.FM1954 er fremstillet af lakeret stål med en mat overflade. Designet er fokuseret på enkelhed og funktionalitet. FM1954 pendellampen har gennem årtier opnået status som et ikon for dansk design.FM 1954 passer til både klassisk og moderne interiør og kan bruges i både private og erhvervsmæssige omgivelser.Produktionsvirksomheden Frandsen fra Danmark står for designlamper i international stil med et nordisk præg. Der lægges stor vægt på at skabe dekorativ belysning, der vækker nysgerrighed og giver ethvert rum personlighed.

  Farve
 • Hvid
 • Size
 • ø16
Se hos billigste forhandler

Ball Pendel handle Ø19 Kobber / Blank - Frandsen

Fundet hos Luxlight.dk

Ball Pendel handle Ø19 Kobber / Blank - Frandsen

1.295 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Ball Pendel handle Ø19 Kobber / Blank - Frandsen:

Ball Pendel Handle Ø19 Kobber / Blank er blevet designet af Benny Frandsen, og Frandsen har produceret den. Den er designet med et håndtag, der gør det muligt at indstille lyset, til at sende lyset derhen, hvor du har brug for det. Indersiden af lampeskær...

  Farve
 • Kobber
 • Size
 • ø19
Se hos billigste forhandler

FM1954 Metal Pendel Ø28 Mat Hvid - Friis & Moltke

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 193 kr.

FM1954 Metal Pendel Ø28 Mat Hvid - Friis & Moltke

2.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af FM1954 Metal Pendel Ø28 Mat Hvid - Friis & Moltke:

FM1954 vedhængslampe fra Friis und Moltke - dansk design fuld af tidløs æstetikAfskærmningen på FM1954 vedhængslampen er lavet af stål, lakeret og har en mat finish. Loftsbaldakinen og det tekstilbeklædte kabel er holdt meget neutralt i sort. Uanset om det er som en generel lyskilde i stuen eller som bordbelysning - FM1954 pendellampen kan bruges på mange måder.Det smukke design, som står for international stil med nordisk flair i sit minimalistiske look og kan integreres i mange klassiske eller moderne boligstile, stammer fra de to danske designere Knud Friis (1926-2010) og Elmar Moltke Nielsen (1924-1997). De skabte FM1954-lampen, som navnet allerede antyder, i 1954, da de også grundlagde deres fælles studio Friis og Moltke. I mellemtiden har FM1954 fået ikonisk status og er fortsat en bestseller.FM1954 pendellampen er produceret af den danske virksomhed Frandsen, som fokuserer på at skabe designlamper, der vækker beskuerens nysgerrighed og skinner med høj funktionalitet.

  Farve
 • Hvid
 • Size
 • ø28
Se hos billigste forhandler

Ball Pendel Mat Grå - Frandsen

Fundet hos Luxlight.dk

Ball Pendel Mat Grå - Frandsen

845 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Ball Pendel Mat Grå - Frandsen:

Ball Pendel er blevet designet af Benny Frandsen, og den er produceret hos Frandsen. Han har designet en skøn pendel, som har bløde og runde kurver, og den har en simpel og minimalistisk silhuet. Dette design vil være godt at bruge i en nordisk indretning...

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Frandsen - Butterfly Pendel Ø29 - Mat Stålblå

Fundet hos Coolshop.dk og 4 andre - spar 1.065 kr.

Frandsen - Butterfly Pendel Ø29 - Mat Stålblå

1.091 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - Butterfly Pendel Ø29 - Mat Stålblå:

Pendellampe Butterfly af metal i et markant design - fra Toni Rie's spændende sortimentDen, der leder efter pålidelig belysning til spisebordet og samtidig ønsker at opgradere interiørstilen, vil ikke blive skuffet over Butterfly pendellampen. Den er lavet af metal og består af to halvkugler, der er monteret på hovedet mod hinanden og skaber en særlig form. Butterfly er inspireret af farverne på bladene i et træ eller på siv ved søen. De friske farver og det legende design giver interiøret det helt særlige præg og gør ethvert rum til noget helt særligt.Butterfly er en del af Toni Rie's portefølje. Designeren har været designchef hos Frandsen siden 2013. Hun er kendt for sine stærke, geometriske og moderne designs, der går fra mere organiske og stemningsfulde designs til mere organiske og atmosfæriske. Bordlampen Butterfly er ligesom hendes andre kreationer tidløs, skiller sig ud med en spændende karakter og vækker nysgerrighed.Frandsen er en dansk virksomhed, der skaber dekorativ og tidløs belysning. De præsenterer en portefølje med kærlighed til organisk, enkelt og grafisk design og lover ærlighed og holdbarhed af deres produkter...

  Farve
 • Blå
 • Size
 • ø29
Se hos billigste forhandler

Frandsen BALL PENDANT 25 CM - MATT BLACK

Fundet hos Proshop.dk og 3 andre - spar 622 kr.

Frandsen BALL PENDANT 25 CM - MATT BLACK

573 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BALL PENDANT 25 CM - MATT BLACK:

Ball er en ægte dansk designklassiker, skabt af Benny Frandsen, som fås i flere forskellige farver og varianter. Lampen er lavet i metal, har en rund lampeskærm og markante små huller på oversiden af skærmen. Dens elegante og enkle design gør den nem at placere, da den passer ind i både moderne hjem og mere klassisk interiør. Den store variation af farver og størrelser giver mulighed for leg, da det er muligt at matche og mikse forskellige varianter med hinanden. Men Ball er selvfølgelig utrolig stilfuld, og hænger helt i sig selv.
Ball fås også i andre varianter, såsom bordlamper, gulvlamper og væglamper.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø25
Se hos billigste forhandler

Frandsen Ombre pendel - Ø25

Fundet hos LampeGuru.dk og 1 andre - spar 450 kr.

Frandsen Ombre pendel - Ø25

1.745 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Ombre pendel - Ø25:

Ombre Glas Pendel er en pendel, som blev designet af Frandsen Design Studio. Det er en enormt betagende lampe, som er en imponerende sammensætning af et klassisk håndværk sammen med moderne teknologi. Skærmen er lavet ud af mundblæst glas, og det har derf...

  Farve
 • Grå
 • Guld
 • Guldbelagt
 • Size
 • ø25
Se hos billigste forhandler

Frandsen - FM 2014 PendelØ5,5xH24 - Mat Hvid Struktur

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 99 kr.

Frandsen - FM 2014 PendelØ5,5xH24 - Mat Hvid Struktur

1.495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - FM 2014 PendelØ5,5xH24 - Mat Hvid Struktur:

FM2014 pendellampe med tidløst smukt design FM2014 pendellampen, der er skabt af Friis og Moltke, er enkel og enkel og udtrykker på denne måde æstetisk tidløshed. Den består af pulverlakeret stål og er udstyret med et tekstilbeklædt kabel. Designmulighederne er mangfoldige - FM2014 harmonerer fremragende med en lang række moderne indretningsstile og giver fokuseret, direkte belysning i stuen/spisestuen, f.eks. over et bord. Knud Friis (1926-2010) og Elmar Moltke Nielsen (1924-1997) var to danske arkitekter, der fra 1955 og frem i fællesskab drev en arkitektvirksomhed i Århus og to filialer i København og Aalborg. Virksomheden Friis...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Frandsen BENJAMIN PENDANT - MATT GREY 30 CM

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 680 kr.

Frandsen BENJAMIN PENDANT - MATT GREY 30 CM

633 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen BENJAMIN PENDANT - MATT GREY 30 CM:

Benjamin kegleformet pendellampe i tidløst design - fra Benny Frandsens sortimentBenjamin pendellampen er en attraktiv tilføjelse til indretningen. Dens kegleformede lampeskærm omslutter en pære, der skal sættes i, og giver mulighed for en blændfri belysning af et bord. Skærmen er lavet af metal. Benjamin er ideel til spise- og køkkenområder, men kan også bruges i professionelle omgivelser. Benjamin pendellampen overbeviser med sit enkle design og har en minimalistisk karakter.Benny Frandsen begyndte at designe lamper i 1968. Han startede i sin kælder, og samme år skabte han Ball lampeserien, som stadig betragtes som en bestseller i dag. Han er kendt for sine grafiske nuancer og sin inspirerende holdning. Frandsen er en dansk virksomhed, der skaber dekorativ og tidløs belysning. De præsenterer en portefølje med kærlighed til organisk, enkelt og grafisk design og lover ærlighed og holdbarhed af deres produkter.

  Farve
 • Grå
 • Size
 • ø30
Se hos billigste forhandler

Frandsen Kobe pendel - grøn

Fundet hos LampeGuru.dk og 1 andre - spar 356 kr.

Frandsen Kobe pendel - grøn

1.339 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Kobe pendel - grøn:

Kobe Ø30 Pendel er blevet designet af Frandsen Design Studio, og Frandsen har produceret den. De har designet en skøn lampe, som giver et flot lys med sin store ovale glasskærm. Den er blevet udført i mundblæst glas, og den vil se smuk ud hængende oppe ov...

  Farve
 • Grøn
 • Size
 • ø30
Se hos billigste forhandler

FM 1954 pendul 2 (hvid)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 780 kr.

FM 1954 pendul 2 (hvid)

2.969 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af FM 1954 pendul 2 (hvid):

FM 1954 er en smuk, komfortabel og moderne familie af vedhæng i forskellige størrelser. Lampen er lavet af metal, har en rund skærm og synlige stænger, der adskiller skærmene fra bunden. Dette skaber et mellemrum mellem skærmen og bunden, som får lyset til at spredes både over og under skærmen. En meget stilren og effektiv pendel, der passer godt ind i de fleste interiører.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Hvid
 • Size
 • ø28
Se hos billigste forhandler

Ball Pendel Mat Petroleumsblå - Frandsen

Fundet hos Luxlight.dk

Ball Pendel Mat Petroleumsblå - Frandsen

845 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Ball Pendel Mat Petroleumsblå - Frandsen:

Ball Pendel er blevet designet af Benny Frandsen, og Frandsen har produceret den. Han har designet en vidunderlig pendel, som bærer bløde og runde kurver, og så har den en minimalistisk og enkel silhuet. Det har resulteret i et design, som egner sig godt...

Se hos billigste forhandler

Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Mat hvid Struktur

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 703 kr.

Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Mat hvid Struktur

1.125 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - FM 2014 Pendel Ø5,5xH36 - Mat hvid Struktur:

Design pendellampe FM2014 med smal, rørformet skærm - højde 36 cmPendellampen FM2014 præsenterer sig selv enkelt, og dens udseende er kendetegnet ved tidløs skønhed. FM2014 har en smal, rørformet skærm, der er udstyret med en GU10-fatning, som bedst passer til en energieffektiv LED-lampe med en tilsvarende sokkel. FM2014 passer optimalt til klassiske såvel som moderne indretningsområder og kan fungere som en generel lyskilde eller som en lysdispenser for en målrettet bordbelysning. Skærmen er lavet af metal, og kablet er dækket af stof.Knud Friis (1926-2010) og Elmar Moltke Nielsen (1924-1997) var to danske arkitekter, som fra 1955 drev et arkitektkontor sammen i Aarhus og to filialer i København og Aalborg. Virksomheden Friis...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Frandsen Handle Ball pendel - Ø25

Fundet hos LampeGuru.dk og 2 andre - spar 329 kr.

Frandsen Handle Ball pendel - Ø25

1.260 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Handle Ball pendel - Ø25:

Ophængslampe Kugle W. Håndtag: skift skærmens position med en bevægelse Det originale design af Ball W. Handle ophængslampe blev lavet af Benny Frandsen i 1972. I 2014 blev ophængslampen med håndtaget opdateret. Hængelampen er velegnet til mange belysningssituationer og kan justeres til de respektive behov igen og igen på grund af skyggeorienteringens skiftelighed. Udstyret med sort, tekstilbeklædt kabel. Ballhistoriens succeshistorie begyndte i 1968 med det legendariske Ball Magnet-væglampe, et væglampe, hvor lyshovedets position kunne ændres ved hjælp af en indbygget magnet. Den praktiske lampe skabte en fornemmelse og fandt vej ind i mange danske husstande og blev kendt ud over de nationale grænser i de efterfølgende år. Benny Frandsen, skaberen af denne væglampe, udvidede serien gradvist til at omfatte mange modeller af hængende, bord- og gulvlamper. Ball lamp-serien er fremstillet af Frandsen-firmaet grundlagt af Benny Frandsen, som har været baseret i Skanderborg Danmark siden 1972 og har gjort sit navn ikke kun med den legendariske lampeserie, men også med adskillige andre designprodukter, der står for specielt design og høj kvalitet.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø25
Se hos billigste forhandler

Frandsen - Benjamin Pendel Ø46 XL - Atomic Blue

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 936 kr.

Frandsen - Benjamin Pendel Ø46 XL - Atomic Blue

1.220 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - Benjamin Pendel Ø46 XL - Atomic Blue:

Benjamin kegleformet pendellampe i tidløst design - fra Benny Frandsens sortimentBenjamin pendellampen er en attraktiv tilføjelse til indretningen. Dens kegleformede lampeskærm omslutter en pære, der skal sættes i, og giver mulighed for en blændfri belysning af et bord. Skærmen er lavet af metal. Benjamin er ideel til spise- og køkkenområder, men kan også bruges i professionelle omgivelser. Benjamin pendellampen overbeviser med sit enkle design og har en minimalistisk karakter.Benny Frandsen begyndte at designe lamper i 1968. Han startede i sin kælder, og samme år skabte han Ball lampeserien, som stadig betragtes som en bestseller i dag. Han er kendt for sine grafiske nuancer og sin inspirerende holdning. Frandsen er en dansk virksomhed, der skaber dekorativ og tidløs belysning. De præsenterer en portefølje med kærlighed til organisk, enkelt og grafisk design og lover ærlighed og holdbarhed af deres produkter.

  Farve
 • Blå
 • Size
 • xl
 • ø46
Se hos billigste forhandler

Frandsen - Benjamin Penddel Ø30 - Blå

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 566 kr.

Frandsen - Benjamin Penddel Ø30 - Blå

747 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen - Benjamin Penddel Ø30 - Blå:

Benjamin kegleformet pendellampe i tidløst design - fra Benny Frandsens sortimentBenjamin pendellampen er en attraktiv tilføjelse til indretningen. Dens kegleformede lampeskærm omslutter en pære, der skal sættes i, og giver mulighed for en blændfri belysning af et bord. Skærmen er lavet af metal. Benjamin er ideel til spise- og køkkenområder, men kan også bruges i professionelle omgivelser. Benjamin pendellampen overbeviser med sit enkle design og har en minimalistisk karakter.Benny Frandsen begyndte at designe lamper i 1968. Han startede i sin kælder, og samme år skabte han Ball lampeserien, som stadig betragtes som en bestseller i dag. Han er kendt for sine grafiske nuancer og sin inspirerende holdning. Frandsen er en dansk virksomhed, der skaber dekorativ og tidløs belysning. De præsenterer en portefølje med kærlighed til organisk, enkelt og grafisk design og lover ærlighed og holdbarhed af deres produkter.

  Farve
 • Blå
 • Size
 • ø30
Se hos billigste forhandler

Frandsen Grand Metro pendel - sort

Fundet hos LampeGuru.dk

Frandsen Grand Metro pendel - sort

1.094 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Grand Metro pendel - sort:

Stor og imponerende pendel hængelampe med plads til 3 store dekorationspærer. Den er til de store spisebordet eller til dig som har loft til kip og vil have en stor pendel lampe som fylder lidt i rummet, uden at den overtager indretningen totalt. Vær fris...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Spor 100 cm (3 pendler) (Sort)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 77 kr.

Spor 100 cm (3 pendler) (Sort)

689 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Spor 100 cm (3 pendler) (Sort):

Frandsen strømskinne med udtag til tre Frandsen lamper. Stømskinnen går f.eks. godt sammen med de populære Ball lamper. Ideel til brug over køkkenbordet eller det aflange spisebord. Strømskinnen måler én meter lang og kun 2,5 cm høj. Den vil altså på inge...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Frandsen Grand Metro pendel - børstet messing

Fundet hos LampeGuru.dk

Frandsen Grand Metro pendel - børstet messing

1.108 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Grand Metro pendel - børstet messing:

Stor og imponerende pendel hængelampe med plads til 3 store dekorationspærer. Den er til de store spisebordet eller til dig som har loft til kip og vil have en stor pendel lampe som fylder lidt i rummet, uden at den overtager indretningen totalt. Vær fris...

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

FM 2014 vedhæng L (hvid)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 519 kr.

FM 2014 vedhæng L (hvid)

1.689 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af FM 2014 vedhæng L (hvid):

FM 2014 er en moderne familie med smalle vedhæng i hvid eller sort. Lampen er lavet af metal, har en cylindrisk skærm og er prydet med dekorative stænger oven på skærmen. Vedhænget fås i to forskellige størrelser, der er fine at kombinere med hinanden, men er også lige så fine at hænge alene over et bord eller i et hjørne.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

FRANDSEN Ball hængelampe, Ø 18 cm, mat sort

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 58 kr.

FRANDSEN Ball hængelampe, Ø 18 cm, mat sort

787,2 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af FRANDSEN Ball hængelampe, Ø 18 cm, mat sort:

pendellampe til kugle: en ny version af klassikeren fra 1968 Ball lampeserien af Benny Frandsen - bestående af forskellige væg-, bord-, gulv- og pendellamper - startede i 1968 med Ball Magnet-væglampen, som nu er blevet en klassiker, og Ball- pendellampe . Tiltrækningen af de runde former, opdateret i farveskemaet og med en hvidlakeret skygge indeni til fordel for forbedret lysrefleksion, fortsætter også i den nyeste version af Ball-hængelampen. Benny Frandsen, grundlæggeren af produktionsvirksomheden Frandsen fra Skanderborg i Danmark, begyndte at designe og fremstille lys i 1968 efter at have afsluttet sin ingeniøruddannelse. Hans første lys havde geometriske former, som danskerne ikke kunne lide, og så vendte han sig til de runde former, der var populære hos sine landsmænd. Sådan blev versionerne af Ball-væglampen og Ball- pendellampe, nu kendt som designklassikere, skabt. - Lysemission direkte nedad og indirekte opad gennem de cirkulære åbninger i skærmen...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

FM1954 Metal Pendel Ø28 Mat Sort - Friis & Moltke

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 193 kr.

FM1954 Metal Pendel Ø28 Mat Sort - Friis & Moltke

2.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af FM1954 Metal Pendel Ø28 Mat Sort - Friis & Moltke:

FM1954 vedhængslampe fra Friis und Moltke - dansk design fuld af tidløs æstetikAfskærmningen på FM1954 vedhængslampen er lavet af stål, lakeret og har en mat finish. Loftsbaldakinen og det tekstilbeklædte kabel er holdt meget neutralt i sort. Uanset om det er som en generel lyskilde i stuen eller som bordbelysning - FM1954 pendellampen kan bruges på mange måder.Det smukke design, som står for international stil med nordisk flair i sit minimalistiske look og kan integreres i mange klassiske eller moderne boligstile, stammer fra de to danske designere Knud Friis (1926-2010) og Elmar Moltke Nielsen (1924-1997). De skabte FM1954-lampen, som navnet allerede antyder, i 1954, da de også grundlagde deres fælles studio Friis og Moltke. I mellemtiden har FM1954 fået ikonisk status og er fortsat en bestseller.FM1954 pendellampen er produceret af den danske virksomhed Frandsen, som fokuserer på at skabe designlamper, der vækker beskuerens nysgerrighed og skinner med høj funktionalitet.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø28
Se hos billigste forhandler

Frandsen Supernate Pendel Ø38 Opal Hvid/Sort

Fundet hos AndLight DK

Frandsen Supernate Pendel Ø38 Opal Hvid/Sort

3.497 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Supernate Pendel Ø38 Opal Hvid/Sort:

Design: Jonas Wagell for Frandsen Koncept: Supernate serien er ny tilføjelse fra Frandsen. Supernate er en flot lampe, i opal. Pendlen tilfører rummet den hænger i, et flot og varmt lys og passer perfekt som både spisebordslampe eller hygge belysning.

  Farve
 • Hvid
 • Sort
 • Size
 • ø38
Se hos billigste forhandler

Frandsen CHAMP PENDANT - BRUSHED ALUMINIUM Ø38 CM

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 1.279 kr.

Frandsen CHAMP PENDANT - BRUSHED ALUMINIUM Ø38 CM

1.516 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen CHAMP PENDANT - BRUSHED ALUMINIUM Ø38 CM:

Tidløst elegant design pendel Champ til blændfri belysning Ophængslampen Champ, som er kreativt designet af den danske industrielle designer Philip Bro, fokuserer på den elliptiske metalskærm, der takket være sin buede form sikrer blændfri lysemission efter eksemplet med dansk designtradition og arbejdet med Poul Henningsen eller Verner Panton. Farven på baldakin passer til skyggen, suspensionen består af et tekstilbelagt kabel. En meget dekorativ lyskilde til mange levende situationer. Philip Bro udvikler hovedsageligt design til lys, møbler og andre møbler. Efter eksamen fra Danmarks Designskole i København i 1989 arbejdede han for forskellige danske designkontorer og grundlagde sit eget studie i 2001 under navnet Philip Bro Design. Hans design viser afrundede former og har ofte et innovativt præg. Hans kunder inkluderer hovedsageligt danske kunder som Andersen Möbel, Royal Copenhagen og Softline samt internationale virksomheder som IKEA, Miniso og Zumtobel. Vedhængslampen Champ er produceret af det danske lysfirma Frandsen, der siden 1968 er kendt for sine eksklusive designprodukter, hvis fremstilling lægger vægt på traditionelt håndværk og industriel funktionalitet.

  Materiale
 • Aluminium
 • Size
 • ø38
Se hos billigste forhandler

FM 1954 pendul 2 (Sort)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 780 kr.

FM 1954 pendul 2 (Sort)

2.969 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af FM 1954 pendul 2 (Sort):

FM 1954 er en smuk, komfortabel og moderne familie af vedhæng i forskellige størrelser. Lampen er lavet af metal, har en rund skærm og synlige stænger, der adskiller skærmene fra bunden. Dette skaber et mellemrum mellem skærmen og bunden, som får lyset til at spredes både over og under skærmen. En meget stilren og effektiv pendel, der passer godt ind i de fleste interiører.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø28
Se hos billigste forhandler

FM 2014 vedhæng L (Sort)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 519 kr.

FM 2014 vedhæng L (Sort)

1.689 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af FM 2014 vedhæng L (Sort):

FM 2014 er en moderne familie med smalle vedhæng i hvid eller sort. Lampen er lavet af metal, har en cylindrisk skærm og er prydet med dekorative stænger oven på skærmen. Vedhænget fås i to forskellige størrelser, der er fine at kombinere med hinanden, men er også lige så fine at hænge alene over et bord eller i et hjørne.
Lyskilde medfølger ikke.

...
  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Frandsen Ball pendel - krom/Ø25

Fundet hos LampeGuru.dk

Frandsen Ball pendel - krom/Ø25

1.188 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Frandsen Ball pendel - krom/Ø25:

Frandsen Ball pendel designet af Benny Frandsen i 1968 er en ikonisk pendel som vi har set i mange udgaver siden den oprindelige. En Ball pendel er noget af det mest klassiske fra Frandsen - serien af Ball lamper har udviklet sig siden de oprindelige. For...

  Size
 • ø25
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 0 % Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY PALE GREY

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 424 kr.

Frandsen BALL PENDANT 18 CM - GLOSSY PALE GREY

445 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler