Find Pendel blandt 1500+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående pendeler er senest opdateret i dag (23/07 - 2024) kl. 09:09

Du er landet på Pendel-lampe.dk, det helt rigtige sted at finde pendeler. Vi har udvalgt 1500 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det pendel tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 1500 forskellige pendeler fra 66 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Umage Asteria Micro Pendel Nuance Orange

Umage Asteria Micro Pendel Nuance Orange

999 kr.

736 kr.

Billede af Halo Design Torch pendel

Halo Design Torch pendel

699 kr.

480 kr.

Billede af Globen Lighting Disc 40 Pendel Mud

Globen Lighting Disc 40 Pendel Mud

813 kr.

550 kr.

Billede af Nordlux Alton pendel, røgfarvet, Ø35 cm

Nordlux Alton pendel, røgfarvet, Ø35 cm

900 kr.

572 kr.

Billede af Frandsen Kolorit Pendel Ø20 Hvid

Frandsen Kolorit Pendel Ø20 Hvid

1195 kr.

823 kr.

Billede af Woud Canopy CE Track Til Pendel 3 stk. Hvid

Woud Canopy CE Track Til Pendel 3 stk. Hvid

1069 kr.

836 kr.

Billede af Normann Copenhagen Norm 69 Pendel Lille Hvid

Normann Copenhagen Norm 69 Pendel Lille Hvid

799 kr.

654 kr.

Billede af Loftslampe - LED Pendel - 10W - KIKI - E27 - Hvid

Loftslampe - LED Pendel - 10W - KIKI - E27 - Hvid

79 kr.

59 kr.

Billede af Dyberg Larsen DL31 Pendel Sort

Dyberg Larsen DL31 Pendel Sort

1099 kr.

749 kr.

Billede af Anglepoise Original 1227 Messing Pendel Elephant Grey

Anglepoise Original 1227 Messing Pendel Elephant Grey

1009 kr.

861 kr.

Billede af Halo Design Dueodde Pendel Ø30, Hvid

Halo Design Dueodde Pendel Ø30, Hvid

1748 kr.

672 kr.

Billede af Eva Solo Quay pendel - lille - sort

Eva Solo Quay pendel - lille - sort

999 kr.

749,25 kr.

Billede af TUBE FLEX pendel S25, messing

TUBE FLEX pendel S25, messing

835 kr.

590 kr.

Billede af Quay pendel small Ø22, sort

Quay pendel small Ø22, sort

995 kr.

699 kr.

Billede af MOEBE Ceramic Pendel Hvid Smal

MOEBE Ceramic Pendel Hvid Smal

999 kr.

731 kr.

Billede af Umage Asteria Micro Pendel Anthracite

Umage Asteria Micro Pendel Anthracite

999 kr.

736 kr.

Billede af Ball pendel Ø18, Banana Split

Ball pendel Ø18, Banana Split

845 kr.

399 kr.

Billede af Fatboy® Chap-O pendel / batterilampe, sage

Fatboy® Chap-O pendel / batterilampe, sage

489 kr.

385 kr.

Billede af Dial 45 pendel, hvid

Dial 45 pendel, hvid

700 kr.

545 kr.

Billede af Normann Copenhagen Hat Pendel Stor Sort

Normann Copenhagen Hat Pendel Stor Sort

1099 kr.

879 kr.

Du kigger lige nu på 1500 pendeler fra 66 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: &Tradition 4M Anglepoise Belid Bloomingville Broste Copenhagen Creative Collection Drops Duermo Dyberg Larsen Eglo Eva Solo Frandsen Frederik Bagger Fritz Hansen Global Globen Lighting Halo Design Hay Hello Kitty Homeville House Doctor House Nordic Hübsch Kartell LEDvance LG Laforma Le Klint Lene Bjerre Loom Design Luceplan Lyngby Porcelæn Markslöjd Muubs Muuto Mádara New Works Nielsen Light Nordal Nordlux Nordtronic Normann Copenhagen Object Osram OyOy PR Home Philips Philips HUE RICE SACKit SG Armaturen Schneider Electric Sirius Star Trading Superliving Tala Thormann Trademark Living Umage Venture Design Verner Panton Verpan Woud ferm LIVING vidaXL

3 gode grunde til at du bliver glad for pendel lamper - og 3 ting du skal overveje inden køb

Når man skal indrette sit hjem, så er der nogle essentielle ting, som alle har brug for. Det er f.eks. meget vigtigt, at du har lamper i dit hjem, så du har en belysning, du kan bruge til noget. Der findes så mange forskellige slags lamper, man kan vælge mellem, men der er én type, som alle har - og det er pendellampen. Du skal ikke blive flov, hvis du ikke er klar over, hvad en pendel lampe er for en størrelse. Der er nemlig ikke mange, der kender den på dens rette navn. En pendel lampe er sådan set bare en lampe, der hænger fra loftet. Det er typisk sådan en, man ser hænge over et spisebord.

 

Du kan finde mange forskellige designs

Noget af det gode ved pendel lamper er, at man kan finde dem i så mange forskellige designs, at du godt kan være sikker på at finde noget, der passer til din personlige stil. Hvis du f.eks. har en farve, som går meget igen i huset, så kan du vælge at købe lampen i denne farve, så der er en sammenhæng i indretningen. Det kan også være, at du gerne vil have noget, der er diskret. Så er det også let at finde. Hvis du har brug for meget lys over et bord eller andet, så kan du altid hænge mere end en pendel lampe op.

 

Det er praktisk mange steder i hjemmet

Der er mange steder i hjemmet, hvor det er super praktisk at have en pendel lampe. Det er f.eks. meget smart over spisebordet, da det ikke ville være hensigtsmæssigt at have belysning fra andre vinkler. Det kan også være smart på børneværelset, på kontoret og i køkkenet. Der er faktisk ikke dét rum, der ikke egner sig til en pendel lampe. Hvis du stadig mangler mere lys efter at have installeret din pendel lampe, så kan du altid vælge også at dekorere et rum med flere lamper. Det kan f.eks. være lamper, der står på gulvet, på bordet, eller som hænger på væggen.

 

Det giver god belysning i rummet

Noget af det der er rart ved en pendel lampe, er også, at den giver en utrolig behagelig belysning. Lyset kommer oppefra og ned, og det betyder, at man ikke bliver blændet af lyset. Lyset bliver også spredt ud i rummet på en hensigtsmæssig måde, og man kan f.eks. have noget rigtig godt arbejdslys med en pendel lampe. Det er tilmed en belysning, der er rigtig behagelig, når man sidder ved et bord. Det er nok også derfor, de fleste vælger at have en pendel lampe til at hænge over spisebordet. Man har nemlig ikke lyst til at blive blændet, når man sidder og nyder et godt måltid sammen med venner eller familie.

 

Hvad er formålet med lampen?

Når du skal have en pendel lampe, så kan du med fordel overveje, hvad den skal bruges til. Det er klart, at du skal bruge den til at skabe noget lys, men det er ikke ligegyldigt, om det er arbejds- eller hyggelys, som du har brug for. Hvis du har brug for en lampe, der kan give dig begge dele, så kan det være, at du kan anskaffe dig en pendel lampe, hvor du kan justere lystyrken. Hvis du bare skal bruge din pendel lampe til én ting, så kan du købe en pære, der passer hertil. Hvis du f.eks. skal sidde med noget arbejde, så kan det godt betyde meget, at man har noget godt lys til det.

 

Hvor skal den hænge?

Inden du køber din pendel lampe, så er det også meget fint, hvis du husker at overveje, hvor den skal hænge henne. En lampe er også en del af indretningen, og du kan måske ikke regne med, at indretningen bliver pæn, hvis du ikke tænker over, hvor du placerer dine lamper. Det kan også være, at du har brug for mere end én pendel lampe. Så skal du naturligvis finde mere end én plads. En pendel lampe kan som sagt have en god plads i rigtig mange af hjemmets rum.

 

Hvor skal du købe den henne?

Du kan også med fordel overveje, hvor du har tænkt dig at købe din pendel lampe henne. Du kan nemlig både vælge at købe den på nettet eller nede i en lampebutik. Hvis du går på nettet, så bliver du præsenteret for et meget større udvalg, og det kan godt være en kæmpe fordel, hvis man f.eks. er meget kræsen. Der er også nogen, der synes, at det er svært at vurdere ud fra billeder. Hvis det også er sådan, du har det, så kan det være, at du hellere vil ned i en butik, så du kan se lampen i virkeligheden.

 

Bør du købe pendel lampen i butik eller online? Her får du Tre gode grunde til at handle den online

Det er ikke ligefrem fordi vi mangler argumenter for hvorfor vi synes du bør købe din pendel lampe på nettet - ellers havde vi ikke lavet pendel-lampe.dk.

Men for at undgå at skrive en hel roman har vi skår det lidt ned - så har får du vores 3 bedste argumenter for at handle online.

Endnu bedre forbrugersikkerhed end i butikkerne

Hvis du vil være bedst sikret når du køber din pendel lampe, ja så skal du købe den på nettet.

Dengang nethandlen kom frem havde man brug for at sikre at folk ikke blev taget ved næsen - og derfor indførte man meget skrappere regler for webshops end for fysiske butikker. Du har f.eks. altid krav på at få byttet din vare inden for 14 dage. I fysiske butikker er det en service de kan stille, men ikke et krav der er sikret i loven.

Udvalget af pendel lamper er kæmpe

Når du handler online kan du være heldig at finde en specialbutik der kun har specialiseret sig i at sælge pendel lamper. Måske i Danmark, måske i hele Europa.

En sådan butik ville aldrig have været bæredygtig for tyve år siden, men med nethandel er det muligt. Og det betyder altså, at når du køber online kan du få et kæmpe udvalg af pendel lamper fra forhandlere der specialierer sig i netop det produkt.

Dine varer bliver leveret for dig

Du har sikkert prøvet det før. At rende rundt i et storcenter eller på byens shoppingstrøg, og være træt i armene.

Træt fordi du slæber på 5 poser fulde med ting og sager, og har gjort det i lang tid. Og i øvrigt stadig mangler 3 butikker før du har fået alle tingene på din indkøbsliste. Sådan behøver det heldigvis ikke være. Køber du din pendel lampe online bliver den sendt hjem til dig - og så kan du købe lige så meget du vil.

Find det du mangler på pendel-lampe.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 13.727 produkter fra mere end 74 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 28.450 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-22 09:09:55.

10
Produkttyper
13.727
Produkter
74
Forhandlere
28.450
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.